Diazo35 25.10.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 nie koło dynowa zaraz my robimy też teraz dach więc cena napewno się zwiększy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 26.10.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witajcie, a co tutaj tak zamarło? Nawet miłośnicy Roberta Kubicy i Asseco-Resovii gdzieś nam zaniemogli. Hej hej pobudka! A może wszyscy poszli rejestrować kandydatów na wójtów i Burmistrzów Czy naprawdę nikt nie ma ochoty na małą robótkę przy mojej podbitce? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal1983 29.10.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Szukam Taniego i Dobrego Architekta z Rzeszowa i okolic Bardzo proszę o namiary tu lub na priv jeśli ktoś może kogoś polecić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 07.11.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witajcie, a co tutaj tak zamarło? Nawet miłośnicy Roberta Kubicy i Asseco-Resovii gdzieś nam zaniemogli. Hej hej pobudka! A może wszyscy poszli rejestrować kandydatów na wójtów i Burmistrzów Czy naprawdę nikt nie ma ochoty na małą robótkę przy mojej podbitce? Pozdrawiam Ci co wybudowali palą w kominkach i odpoczywają. Budujący gorączkowo wykorzystują piękną pogodę na podgonienie prac. U mnie też zabezpieczanie na zimę, która będzie czasem zarabiania na dalsze prace wykończeniowe. Mogę polecić swoją ekipę ociepleniową,solidna i dokładna, słucha inwestora i nie upiera się przy swoich zasadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimek1974 08.11.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Witam.Na początku chciałem się przywitać z Grupą.Pomału załatwiam papierki na budowe.Będe budował Przemyslany M42C. A propos czy ktos korzystał z tej firmy do wybudowania dachuSAWE Wojciech SikoraNiechobrz 923tel./fax: (017) 87 18 146email: [email protected]www: http://www.sawe.plPzdrPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xpres 09.11.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witajcie Panowie i Panie, kiedys pisalem tu na forum, ale byla stara ekipa, mysle ze oni pobudowali domy tak jak i ja,mam pytanie (prosbe do bardziej zorientowanych) szukam ekipy do budowania studni, jestem z Jaroslawia,napiszcie o wszystkich jakich znacie z gory dziekujepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.11.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Drodzy Forumowicze, Z radością i podziwem obserwujemy, jak funkcjonuje Wasza Grupa Budująca na Forum. Chcemy na łamach "Muratora" opisać to unikalne zjawisko, jakim jest istnienie Grup Budujących. Prosimy o spotkanie z Wami. Zaproponujcie termin, przyjedziemy. Chcemy porozmawiać, jakie są Wasze relacje wzajemne i opinie. Czekamy na odzew! Liczymy na nieskomplikowane zorganizowanie takiego spotkania któregoś wieczoru lub w weekend. Prosimy o sygnał - najlepiej pisząc na: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Andrzej T. PaplińskiKierownik Działu Publicystykamiesięcznika "Murator"tel. (22) 59 05 358 -----------------------------------------------MURATOR miesięcznikul. Dęblińska 6, 04-187 Warszawatel. (22) 59 05 358 e-mail: [email protected] WWW: http://murator.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalinda 12.11.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witam wszystkich. Szukam sprawdzonej ekipy do budowy domu w Rzeszowie w 2011 r, do SSZ. Wg projektu "Foka" - bez piwnic. Jeśli ktoś może polecić solidną firmę/ekipę będę wdzięczny i zobowiązany do serdecznych podziękowań Korzystając z okazji. Podziękowania dla Kruszona za namiar architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 17.11.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witajcie Mam pytanie czy ktos z Was budujących sie bądź też pobudowanych szczesliwie, mógłby polecic jakiegoś solidnego producenta mebli-zwłaszcza kuchennych z Podkarpacia.Jest mnóstwo przypadkowych firm a ja szukam tylko sparwdzonych i solidnych. Ktos z was pytał o studnie ja mam taką ekipe ale z Debicy,co chyba nie jest problelm -koszt ok 4 tys zł oczywiście plus -minus. Co do podbitki,to powiem tak końcówka sezonu blacharskiego zawsze jest dramatyczna,wszyscy sie spieszą i kazdy chce zdążyć z przykryciem,i dlatego bardzo trudno znaleźć ekipe która chciała by zająć sie podbitką.Wogóle blacharze nie lubia kłasć podbitek,bo to taka dłubanina,dlatego wiele osób decyduje sie na robienie podbitki we własnym zakresie.Mnie też majster poinformował że podbitke bede musiała sobie sama zamontować, bo cena za jej położenie była lekko szokująca. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abol1 17.11.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam poszukuje ekipy murarzy na terenie Rzeszowa i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hana.montana 17.11.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witam wszystkich a ja chciałam przestrzec przed ekipą tynkarzy z Łowiec pana Andrzeja który są niekonsekwentni i nieodpowiedzialni. W połowie porzucili pracę i zostawili inwestora z niedokończoną robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.11.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Korzystając z okazji. Podziękowania dla Kruszona za namiar architekta. Rozumiem, że namiar dobry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 17.11.2010 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Witajcie Mam pytanie czy ktos z Was budujących sie bądź też pobudowanych szczesliwie, mógłby polecic jakiegoś solidnego producenta mebli-zwłaszcza kuchennych z Podkarpacia.Jest mnóstwo przypadkowych firm a ja szukam tylko sparwdzonych i solidnych. pozdrawiam Jacek Surmacz 888 870 483 Robił mi meble do kuchni, efekty można zobaczyć w dzienniku ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 20.11.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 witam wszystkich forumowiczów po dłuższej przerwie troszkę mnie nie było ale to tak jest że w sezonie to się dużo pracuje i nie ma czasu na wpisy, postaram się powklejać fotki domu dla zainteresowanych, pozdrawiam wszystkich, mam zamiar teraz się więcej udzielać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabillis 22.11.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Jacek Surmacz 888 870 483 Robił mi meble do kuchni, efekty można zobaczyć w dzienniku ....... dzieki kruszon za info,pomimo że juz prawie sie pobudowałeś wciąz jestes aktywny na forum.to sie chwali że wspierasz budujących sie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOLA75 23.11.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Projekt Wiosna - 5 tys fundamenty - 5 tys. chudziak + wszystkie ścianki nośne i działowe + mury parteru+ 5 tys strop teriva - 4 tys cała góra - ścianka kolankowa 3 lukarny kominy - schody do domu. - 1500 kanalizacja pod chudziakiem + zasypanie fundamentów i malowanie wewnatrz. Dach z dachówki całość 13 500 Witam właśnie jestem na etapie szukania ekipy budowlanej i jesli ją polecasz czy mogę prosić o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicki09 23.11.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Witam - może pytanie nie będzie należało do mądrych - ale tak z doświadczenia chciałam się dowiedzieć o czas (w dniach, tygodniach) w sprzyjających warunkach pogodowych itp. jak już są zrobione fundamenty- Jak długo powinna zająć murarka + szalowanie + murarka piętra (3 murarzy +3-4 pomocników) domu wielkości około 150 m kw - prosta bryła? (nie licząc czasu na schnięcie - po zalaniu płyty) pytam w związku z oszacowaniem średniego kosztu - przy założeniu że płacone są "dniówki" murarzom, a nie jak w większości przypadków wycena jest za całość . z góry dziękuje za jakiekolwiek sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 23.11.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Jeśli będziecie płacić za dniówki to budowa może długo potrwać. Ja płaciłam za kolejne etapy. Parter, schody i płyta 6 dni, poddasze z betonowymi skosami i komin systemowy 7 dni, działówki 1 dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicki09 24.11.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ja się też boję, że może długo potrwać mimo, iż jeden z murarzy stwierdził że wyrobią się w 6-7 dni. Pytam - bo przeliczając nawet prace która trwałaby 10 dni - jak na razie wychodzi mi trochę taniej niż firmy (bez faktur)- w których dotychczas pytałam o koszty. Z tym, że ci wspomniani murarze - też zajmują się zbrojeniami (schodami, tarasami) i ewentualnie skosami z których my pewnie zrezygnujemy z uwagi na koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Ż.1719506084 24.11.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dobra firma budowlana - szczerze polecam - Głogów Małopolski - P. Dariusz Polak 606410447 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts