Gość basik1258 15.03.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Wydaje mi się, że mało osób z Podkarpacia bierze udział w Forum. Podejrzewam o to tylko Długiego. Budowniczy Podkarpacia łączcie się. Witam wszystkich, jak wiecie zima to nie sezon na budowę ,więc pewnie dlatego mało tu ludzi.Ale sezon się zaczął tzn.ja już zaczęłam budowę więc zapraszam do rozmowy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bax 18.03.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Witam ! Czy macie może namiary na dobrych speców od dachu (więźba + dachówka). Do tych poleconych, których miałem dzwoniłem i niestety kazali mi o tym roku zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiajaw1 19.03.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam miłośników forum. Mam małe pytanie jesteśmy z mężem na etapie wyboru projektu domu, byłam bardzo zainteresowanaprojektem w rododendronach 6n, do momentu aż zobaczyłam Ambrozję 1. Gdyby była taka możliwość chętnie obejrzałabym dom wrzeczywistości w woj. podkarpackim. Jestem z Rzeszowa pozdrawiam! kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp3s 19.03.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Witam ! Czy macie może namiary na dobrych speców od dachu (więźba + dachówka). Do tych poleconych, których miałem dzwoniłem i niestety kazali mi o tym roku zapomnieć Masz namiar na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gerba 19.03.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Dzien dobry Szacunek wszystkim budującym na Podkarpaciu Chciałabym prosic Was o ocenę projektu ATK2GP1......wszelkie za i przeciw .. . Przyznam,ze zakochałam się od pierwszego wejrzenia...a wiadomo - człowiek zakochany wad nie widzi w obiekcie uczuc dlatego zwracam się z prośba do Was o osąd . Moje uwagi na gorąco to : - w miejsce garderoby przy sypialni - łazienka dostepna z sypialni, - garderoba ogólnodostepna w miejsce łazienki ( tej większej ,miedzy sypialnią a pokojem ) . Niepokoi mnie bezpośrednie przejście z garażu do kuchni ( nie będzie czuc spalin itp ?? )..może jakaś "śluza" lub podwójne drzwi ?? Brak spiżarki ..hmm...a jakby tak kotłownia w garażu ( z tyłu ) bo stosunkowo duży a w miejsce kotłowni - spizarka ?? Nie wiem również , jak się ma szacunkowy koszt budowy z 2008r do cen materiałów i robocizny obecnie .... Drożej ? Taniej ? Wierzę,że się odezwiecie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Philll 20.03.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witam grupę, na początku chciałbym się przywitać, jestem od dawna fanem tego forum, od dawna śledzę opinie i wypowiedzi. Postanowiłem dołączyć do grupy i się przedstawić, mieszkam w Jarosławiu i tutaj będę budował Galaktykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hot chocolate 21.03.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Witam... czy macie może namiary na miejsca gdzie w Rz-wie lub bliskich okolicach można tanio zakupić gruz budowlany na utwardznie drogi Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Ż.1719506084 21.03.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 hej czy ktoś orientuje się gdzie kupię najtańszy styropian. interesują mnie okolice rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi1972 22.03.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam... czy macie może namiary na miejsca gdzie w Rz-wie lub bliskich okolicach można tanio zakupić gruz budowlany na utwardznie drogi Z góry dziękuję Witaj...sam zakupiłem wczoraj 11 ton gruzu po 50zł za tone .zatem sprawdzony numer i dostawca.504495426 pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcos3 22.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Czy ma ktoś namiary na solidną ekipę od tynków (agregatem) oraz wylewek ? Najlepiej z okolic Łańcuta lub Leżajska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
so.mar 22.03.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Zamierzam położyć parkiet na podłodze. Pewien znajomy polecił mi ekipę z Błażowej- p. Skiba. Czy u kogoś z Was taka ekipa układała podłogi?? Można im zaufać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hot chocolate 23.03.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Witaj...sam zakupiłem wczoraj 11 ton gruzu po 50zł za tone .zatem sprawdzony numer i dostawca.504495426 pozdrawiam... tomi, bardzo dziękuję za namiary;) Dobrze rozumiem, że to cena z transportem I ile to jest 11 ton, ja potrzebuję około 3 wywrotki wg 'budowlańców' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 25.03.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 tomi, bardzo dziękuję za namiary;) Dobrze rozumiem, że to cena z transportem I ile to jest 11 ton, ja potrzebuję około 3 wywrotki wg 'budowlańców' Zalezy jakie wyrotki - Tatra 18 T, kamaz 12 T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 25.03.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Czy ma ktoś namiary na solidną ekipę od tynków (agregatem) oraz wylewek ? Najlepiej z okolic Łańcuta lub Leżajska. ja mam parę ale terminy na sierpień mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekWoj 28.03.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam Aktualnie jestem na etapie WZ i szukam architekta do adaptacji. Zmierzyłem poziom wody gruntowej i wynosi 80 cm. Zastanawiam się nad płytą fundamentową. Czy jest może forumowicz z Rzeszowa lub okolic, który robił płytę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 28.03.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam,poszukuje dobrej ziemi do wyrownania dzialki w rzeszowie,prosze o namiary,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 28.03.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 hej czy ktoś orientuje się gdzie kupię najtańszy styropian. interesują mnie okolice rzeszowa. Sprawdz w technidzie na ul.okulickiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 28.03.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam, Szukam solidnej firmy od wentylacji mechanicznej / rekuperator-GWC. Łańcut/Leżajsk/Rzeszów Sprawdz firme na ul.wyspianskiego w rzeszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 28.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Poszukuje dobrej ekipy tynkarzy i ekipy od C.O i wod - kan budowa rzeszów Polecam firme z ul.Tkackiej w rzeszowie, solidnie i w rozsadnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość basik1258 29.03.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam Aktualnie jestem na etapie WZ i szukam architekta do adaptacji. Zmierzyłem poziom wody gruntowej i wynosi 80 cm. Zastanawiam się nad płytą fundamentową. Czy jest może forumowicz z Rzeszowa lub okolic, który robił płytę ? Witaj ,ja robiłam u pana JERZEGO SULIMY NA PLACU WOLNOŚCI W RZESZOWIE .Konkretny gość i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts