Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie, dawno nie zaglądałam, ale jak to w domku - zawsze coś się do roboty znajdzie, a i ogródek trochę pracy wymaga.

Jeśli ktoś z Was potrzebuje pustaczki białe (takie jak to kiedyś robiono) to znajomi mają około 900 - 1000 sztuk do odsprzedania, mają też kilkadziesiąt pustaków typu siporex.

Do oglądania i odbioru w Łańcucie. Cena do uzgodnienia. kontakt 017 225 83 39.

Życzę miłego budowania

Pozdrawiam Katarzyna

Witam wszystkich,

ja już jestem po szczęśliwym zakończeniu budowy więc pozostaje mi życzyć aby wam też się udało jak najszybciej doprowadzić ją do końca. Od siebie jedynie mogę z czystym sumieniem polecić firmę Hydromax z Lubaczowa jeśli chodzi o instalacje hydrauliczne. Kolega mojego męża polecił nam tą firmę i nie żałujemy. Wykonali u nas w jarosławiu w domu jednorodzinnym kompletną instalację hydrauliczną. Bardzo profesjonalne podejście do klienta, wszystko wytłumaczyli, wiele rozwiązań zaproponowali, na grzejniki purmo dostałam 50% rabatu od ceny netto. Nie jest tak jak z innymi "fachowcami", którzy podawali cenę a później wychodziło kilka tys. zł więcej. Najbardziej mnie zaskoczyło to, że po zakończeniu roboty przez tą ekipę zastałam obiekt lepiej posprzątany niż przed. Niby nic a cieszy ;) Poleciłam ich do brata, u którego pod koniec lipca mają wykonywać również całą instalację w nowo budowanym domu na Chmielniku (ok. Rzeszowa).

Namiary na nich: http://www.hydromax-lubaczow.pl

Jeżeli chodzi o ekipe budującą dom to nie ma się raczej czym chwalić. Fachowcy z doskoku pijący więcej niż normalny człowiek. Do tej pory wykopuje puste butelki po winie na działce.

Elektryke wykonał mój mąż razem z kolegą z pracy więc trochę zaoszczędziliśmy.

W razie jakichś pytań zapraszam na priv. Pozdrawiam!

Witam

Niewiele ostatnio się odzywam, bo zgodnie z powiedzeniem wykończeniówka wykańcza.

Podajcie proszę namiar na jakiegoś rozsądnego kominkarza z Rzeszowa lub okolicy. Dwóch , z którymi się skontaktowałam forsowało swoje, jedynie słuszne rozwiązania i kompletnie nie słuchali moich sugestii.

Będę wdzięczna

Pozdrowienia dla wytrwale budujących

Witam wszystkich budujących

Szukam kogoś do zrobienia projektu przyłącza wod-kan, może macie kogoś godnego polecenia, byłbym wdzięczny za namiar

Pozdrawiam

mi robił projektant adaptujący projekt domu zrobił szybko i OK - konkretny człowiek

skąd jesteś?? bo chyba nie ma sensu szukać daleko ....