monika_napieralska 29.07.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Witam budujących z Podkarpacia. Czy ktoś z Was wie coś o jakości kostki produkowanej w Tarnobrzegu przez firmę Forbet? Wykonawca proponuje mi tą kostkę w niskiej cenie, twierdząc równocześnie, że jest ona porównywalna z Semmerlockiem. Pozdrawiam, Darek Witam! Kostka jak najbardziej godna polecenia. Ładne kolory, mocno wysycone. Jakościowo nie odbiega od innych firm. Cena mnie przekonała:) Właśnie ją układamy u siebie. Widziałam tą kostkę po 10 latach użytkowania. Nie mam zastrzeżeń co do wyglądu i jakości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_napieralska 29.07.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Nie jestem pewien ale chyba z Jasionki. Jeśli to ta sama osoba o której myślę to raczej odradzam:( zdecydowanie! Mistrzowskie wykonanie (jak sam to określa) tego pana pozostawia wiele do życzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Ż.1719506084 29.07.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 My jesteśmy zadowoleni z wykonanego kominka (już przepalony). Zrobione solidnie i szybko. Monika Napieralska:Jeśli to ta sama osoba o której myślę to raczej odradzam zdecydowanie! Mistrzowskie wykonanie (jak sam to określa) tego pana pozostawia wiele do życzenia!!! Czy możesz napisać co było nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_napieralska 30.07.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 My jesteśmy zadowoleni z wykonanego kominka (już przepalony). Zrobione solidnie i szybko. Monika Napieralska:Jeśli to ta sama osoba o której myślę to raczej odradzam zdecydowanie! Mistrzowskie wykonanie (jak sam to określa) tego pana pozostawia wiele do życzenia!!! Czy możesz napisać co było nie tak. Chętnie wyśle info na priv jesli jesteś zainteresowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 30.07.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Witam budujących z Podkarpacia. Czy ktoś z Was wie coś o jakości kostki produkowanej w Tarnobrzegu przez firmę Forbet? Wykonawca proponuje mi tą kostkę w niskiej cenie, twierdząc równocześnie, że jest ona porównywalna z Semmerlockiem. Pozdrawiam, Darek zaklad duzy preznie dzialajacy - nie jakas firma krzak - kupuj smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Ż.1719506084 01.08.2011 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Chętnie wyśle info na priv jesli jesteś zainteresowany! Poproszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_napieralska 02.08.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Szukam dobrego prawnika w Rzeszowie - prawo budowlane!!! Proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mp3s 03.08.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witajcie,poszukuję dobrego, taniego fachowca od rekuperacji i centralnego odkurzacza do zamontowania rurek w okolicach Rzeszowa. Zbierałem oferty z okolicznych firm i okazuje się że instalacja do odkurzacza z 4 punktami kosztuje około 1200. Jestem nieco zaskoczony ceną za w sumie kilka plastikowych rurek.Macie kogoś polecić? Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguzik 03.08.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam, Poszukuję sprawdzonej ekipy do docieplenia poddasza i zabudowy g-k. Proszę o namiary i ewent. informację o kosztach. Mamy do ocieplenia to ok. 130m2, dach dwuspadowy bez lukarn i bez okien dachowych. Z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gutex 11.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Jesli ktos z szanownej grupy budujacej potrzebuje gzymsy lub inna sztukaterie na elewacje to zapraszam na priva.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsell28 22.08.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam, Poszukuję solidnej ekipy do budowy SSO z okolic Przemyśla. Dom parterowy, bardzo podobny do projektu "Słoneczna Polana" M106Planowany termin rozpoczęcia budowy - maj 2012. Bardzo proszę o namiary. Marsell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 29.08.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witajcie, poszukuję dobrego, taniego fachowca od rekuperacji i centralnego odkurzacza do zamontowania rurek w okolicach Rzeszowa. Zbierałem oferty z okolicznych firm i okazuje się że instalacja do odkurzacza z 4 punktami kosztuje około 1200. Jestem nieco zaskoczony ceną za w sumie kilka plastikowych rurek. Macie kogoś polecić? Z góry dzieki Myślę że nie jest to przesadzona cena, 2 lata temu za instalacje pod odkurzacz centralny z 4ma punktami zapłaciłem 1000zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 30.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Witajcie, poszukuję dobrego, taniego fachowca od rekuperacji .... polecam Piczmana - kolega z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrgawlik 31.08.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Witam proszę o podpowiedź, kogo możecie polecić w temacie dostawy okien pcv wraz z montażem, dom w Mrowli k/Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 31.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 zalezy jakiech okien szukasz i czego od okien oczekujesz, tj jakimi kryteriami sie chcesz kierowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooler 05.09.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam, kiedyś podawałem kilka sprawdzonych namiarów na wykonawców a dzisiaj chciałbym przestrzec przed jedną ekipą murarzy z Brzózy Królewskiej. Nie będę podawał nazwiska ale szefem jest taki mocno tęgawy facet. Od dwóch tygodni nie pojawiają się na budowie a szef wziął zaliczkę na deski i stemple (6k) i próbował wyciągnąć prawie drugie tyle, gdzie towar warty góra (8k). Niestety za robotę wynagradzany był na bieżąco. Idzie sprawa o wyłudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dedek76 07.09.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam,poszukuje dobrej ekipy do ocieplenia domu w okolicy Budziwoja(planowane prace na wiosne).Czy ktos moze polecic kogos sprawdzonego u siebie na budowie?A takze jakie sa teraz srednie ceny za wykonanie ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRYGADA RRR 08.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam Wszystkich szykujemy się do przebudowy domu, delikatny podział + rozbudowa poddasza,... od czego zacząć?. Szukam projektanta w okolicach Lancuta, - od jednego mam wstępna wycenę okolu 11000 --- aż się przestraszyliśmy , tyle to kosztuje? nie da się to prościej i legalnie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 09.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 BRYGADA RRR poszła wiadomość prywatna, ogólnie napisana bo i ogólny tylko zarys tego co chcesz, pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 10.09.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam, pomóżcie!!!! nadal szukam kogoś do podbitki drewnianej, firma umówiona nas wystawiła... zresztą nie pierwsza... wrrrrr, osoba polecona na forum nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts