Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

Witam budujących z Podkarpacia.

Czy ktoś z Was wie coś o jakości kostki produkowanej w Tarnobrzegu przez firmę Forbet? Wykonawca proponuje mi tą kostkę w niskiej cenie, twierdząc równocześnie, że jest ona porównywalna z Semmerlockiem.

Pozdrawiam, Darek

Witam!

Kostka jak najbardziej godna polecenia. Ładne kolory, mocno wysycone. Jakościowo nie odbiega od innych firm. Cena mnie przekonała:) Właśnie ją układamy u siebie. Widziałam tą kostkę po 10 latach użytkowania. Nie mam zastrzeżeń co do wyglądu i jakości!

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

My jesteśmy zadowoleni z wykonanego kominka (już przepalony). Zrobione solidnie i szybko.

Monika Napieralska:Jeśli to ta sama osoba o której myślę to raczej odradzam zdecydowanie! Mistrzowskie wykonanie (jak sam to określa) tego pana pozostawia wiele do życzenia!!!

Czy możesz napisać co było nie tak.

My jesteśmy zadowoleni z wykonanego kominka (już przepalony). Zrobione solidnie i szybko.

Monika Napieralska:Jeśli to ta sama osoba o której myślę to raczej odradzam zdecydowanie! Mistrzowskie wykonanie (jak sam to określa) tego pana pozostawia wiele do życzenia!!!

Czy możesz napisać co było nie tak.

Chętnie wyśle info na priv jesli jesteś zainteresowany!

Witam budujących z Podkarpacia.

Czy ktoś z Was wie coś o jakości kostki produkowanej w Tarnobrzegu przez firmę Forbet? Wykonawca proponuje mi tą kostkę w niskiej cenie, twierdząc równocześnie, że jest ona porównywalna z Semmerlockiem.

Pozdrawiam, Darek

zaklad duzy preznie dzialajacy - nie jakas firma krzak - kupuj smialo

Witajcie,

poszukuję dobrego, taniego fachowca od rekuperacji i centralnego odkurzacza do zamontowania rurek w okolicach Rzeszowa. Zbierałem oferty z okolicznych firm i okazuje się że instalacja do odkurzacza z 4 punktami kosztuje około 1200. Jestem nieco zaskoczony ceną za w sumie kilka plastikowych rurek.

Macie kogoś polecić? Z góry dzieki

Witam,

Poszukuję sprawdzonej ekipy do docieplenia poddasza i zabudowy g-k.

Proszę o namiary i ewent. informację o kosztach.

Mamy do ocieplenia to ok. 130m2, dach dwuspadowy bez lukarn i bez okien dachowych.

Z góry wielkie dzięki! :)

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Witajcie,

poszukuję dobrego, taniego fachowca od rekuperacji i centralnego odkurzacza do zamontowania rurek w okolicach Rzeszowa. Zbierałem oferty z okolicznych firm i okazuje się że instalacja do odkurzacza z 4 punktami kosztuje około 1200. Jestem nieco zaskoczony ceną za w sumie kilka plastikowych rurek.

Macie kogoś polecić? Z góry dzieki

Myślę że nie jest to przesadzona cena, 2 lata temu za instalacje pod odkurzacz centralny z 4ma punktami zapłaciłem 1000zł

pozdrawiam

Witam, kiedyś podawałem kilka sprawdzonych namiarów na wykonawców a dzisiaj chciałbym przestrzec przed jedną ekipą murarzy z Brzózy Królewskiej. Nie będę podawał nazwiska ale szefem jest taki mocno tęgawy facet. Od dwóch tygodni nie pojawiają się na budowie a szef wziął zaliczkę na deski i stemple (6k) i próbował wyciągnąć prawie drugie tyle, gdzie towar warty góra (8k). Niestety za robotę wynagradzany był na bieżąco. Idzie sprawa o wyłudzenie.

Witam Wszystkich

szykujemy się do przebudowy domu, delikatny podział + rozbudowa poddasza,... od czego zacząć?. Szukam projektanta w okolicach Lancuta, - od jednego mam wstępna wycenę okolu 11000 --- aż się przestraszyliśmy , tyle to kosztuje? nie da się to prościej i legalnie zrobić?