aska_b1 27.11.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Witam, pozdrawiam wszystkich z grupy podkarpackiej, a szczególnie Przemyśl i okolice. Nasza budowa rozpoczęta w sierpniu tego roku i właśnie powstaje dach. Jesteśmy na etapie wyboru okien i bramy garażowej. Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z oknami z Okno - Termu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 28.11.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Witam, czesc Baru. rzeczywiscie rozleciala sie 'stara' grupa. ja tez rzadko tu zaglądam. Wiesz jak jest jak sie juz mieszka to jakos sprawy budowlane schodza na dalszy plan. Pozdrawiam wszystkich 'nowych' i zycze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 29.11.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Witam budujących na Podkarpaciu! Cześć Hrabio!! Rozleciała się ta nasza "stara" grupa, a szkoda... Trochę inaczej kiedyś to wyglądało. Teraz zrobiła się tutaj tylko tablica ogłoszeń w zasadzie... Lecę oglądać Twoje zdjęcia! PS. Za "moich" czasów - tzn. jak ja budowałam - z Łańcuta nie było nikogo, a teraz jak przeglądam - co chwilę ktoś się odzywa. Więc pozdrawiam sąsiadów! Basia na kawę trzeba się umówić, w połowie grudnia powinnam być już mieszkanką Łańcuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bullineczka 09.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam, potrzebuje namiary na cegłę pełną w dobrej cenie z taransportem 17 km od Rzeszowa w stronę Barwinka. KOPACZ Lutoryż porażka! A słyszeliście może o cegle z Glinika k/ Frysztaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 11.12.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Witam, pozdrawiam wszystkich z grupy podkarpackiej, a szczególnie Przemyśl i okolice. Nasza budowa rozpoczęta w sierpniu tego roku i właśnie powstaje dach. Jesteśmy na etapie wyboru okien i bramy garażowej. Czy ma ktoś jakieś doświadczenia z oknami z Okno - Termu? Witam, Sorry że nie w temacie. Co prawda nie mam doświadczenia z oknami, ale zamierzamy w przyszłym roku zacząć - budowa pare km od Przemyśla i w związku z tym szukamy ekipy do fundamentów. Czy możesz polecić swoją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 12.12.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Czy ktoś może polecić sklep, w którym kupię tanio granit na blat kuchenny? Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bullineczka 13.12.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ogólnie PCMB Rzeszów ul. Reja - słabo cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 18.12.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witam Państwa . Potrzeba mi blachodachóweczkę na dach w sumie 310m2. Pytanie jaką polecacie , jaką zakładaliście i czym się kierowaliście przy jej wyborze?? Orientowałem się troche w okolicy i : fachowcy, chandlowcy polecają firmę RUUKKI np. monterey i to w zależności: -połysk 27zł -półmat 31zł -mat 37zł Podobno też nieźle się spisuje blacha z ThysenKroupp(huta).. NIewiem już sam co wybrać, chce na lata żeby mieć spokój i oczywiście nie przepłacać bo na takiej ilości to każda złotówka się liczy.. Pdpowiedzcie jaka i gdzie najlepiej(najtaniej) można ją dostać. Kaska tak do 30zł bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Ż.1719506084 19.12.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witam Państwa . Potrzeba mi blachodachóweczkę na dach w sumie 310m2. Pytanie jaką polecacie , jaką zakładaliście i czym się kierowaliście przy jej wyborze?? Orientowałem się troche w okolicy i : fachowcy, chandlowcy polecają firmę RUUKKI np. monterey i to w zależności: -połysk 27zł -półmat 31zł -mat 37zł Podobno też nieźle się spisuje blacha z ThysenKroupp(huta).. NIewiem już sam co wybrać, chce na lata żeby mieć spokój i oczywiście nie przepłacać bo na takiej ilości to każda złotówka się liczy.. Pdpowiedzcie jaka i gdzie najlepiej(najtaniej) można ją dostać. Kaska tak do 30zł Hej U nas na dachu blachodachówka ruuki monterey - kładziona październik/listopad 2010 r. Kupowaliśmy w Polplaście w Rzeszowie na ul. Dębickiej 199. Możliwość negocjowania rabatu. Nie pamiętam ile płaciliśmy z m2 - ale chyba coś ok. 24-25 zł (półmat). A za cały dach ok. 210 m2 +2xokno dachowe fakro, 2xkomin wentylacyjny, folia, wkręty i obróbka wyszło nas ok. 17-19 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Ż.1719506084 19.12.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 sory - decorey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 20.12.2011 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 dzięki. Decorey raczej odpada. Przedzwonilem do Polplastu i są dość drodzy:/moze ma ktoś jeszcze namiar na tani skład budowlany w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 20.12.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 dzięki. Decorey raczej odpada. Przedzwonilem do Polplastu i są dość drodzy:/ moze ma ktoś jeszcze namiar na tani skład budowlany w okolicy? Nie wiem jak z blachodachówką, ale my najtańszą dachówkę znaleźliśmy w instalator przeworsk, więc może tam zapytaj? Zresztą trafiliśmy do nich właśnie dzięki forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 20.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Aneta!Dawaj sygnał! Do końca roku siedzę na zwolnieniu, chętnie się spotkam!! Ja też w Polplaście kupowałam. Ale to było - o Boszszsz!!!! 8 lat temu!?!?! Ło matko! Kiedy to minęło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marsell28 22.12.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Witam ! Poszukuję dobrej ekipy do budowy domu parterowego z Przemyśla lub okolic. Może polecicie kogoś sprawdzonego. Bardzo proszę o namiary. Pozdrawiam ! Marsell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max_bartnik1234 23.12.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 ja za monteray placilem 31 zl mat !!! sklep w przeworsku jak sie jedzi ena lublin numer do goscia to 501145442 michal a przy okazji chcialem zapytac czy macie jakies namiary na firmy ktore zajmuja sie wykonywaniem mebli kuchennych na wymiar w miare za rozsadna cene pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 27.12.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Czy ktoś wie, gdzie mogę w województwie podkarpackim oglądnąć płytki Rako? Dokładnie szukam Sandstone plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 29.12.2011 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Podpowiedzcie gdzie mogę kupić tanią więźbe dachową, moze namiary na jakis tartaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morgan23 29.12.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam ,ja mam pytanie czy moze ktos buduje w okolicach Jasla Krosna Przemyslany M42c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 01.01.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam budujących na Podkarpaciu! Cześć Hrabio!! Rozleciała się ta nasza "stara" grupa, a szkoda... Trochę inaczej kiedyś to wyglądało. Teraz zrobiła się tutaj tylko tablica ogłoszeń w zasadzie... Lecę oglądać Twoje zdjęcia! PS. Za "moich" czasów - tzn. jak ja budowałam - z Łańcuta nie było nikogo, a teraz jak przeglądam - co chwilę ktoś się odzywa. Więc pozdrawiam sąsiadów! Zupełnie inne to forum. Ja może nie często się udzielałam pisząc, ale jestem i śledziłam forum od paru lat. "Starych" bywalców pamiętam. Był też forumowicz Brzoza. Zawsze miło się czytało jego komentaarze. I tak od ponad roku cisza. Ktoś wie co się stało? Bogus33 już się pytał, ale nie znalazłam odpowiedzi: nie wiecie co się dzieje z brzozą? zawsze był a go nie ma... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 07.01.2012 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ciiiii...........sza........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts