januszek 12.02.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Ceść ale mrozy byłem wczoraj na swojej budowe do póżnych godzin wyszedłem a tu mróz aż mi zawiasy w drzwiach wejściowych trzeszczą.Macie porobione instalacje wodne, co, mnie zeszłej zimy rozsadziło kibelekale w tę zimę mam nadzieję że nic się nie stanie. Ps: znacie może dobrą ekipę do tynków gipsowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 12.02.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Też mam wodę ale przed mrozami spuściłem z rur i wodomierza w piwnicy. Dodatkowo ociepliłem wodomierz. Mam nadzieję, że nic się nie stało Namiar na ekipę do tynków gipsowych przesyłam Ci Januszku na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 13.02.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Greg dzięki skorzystam z wiadomościcholera jaki mróz u mnie na budowie na zewnątrz -28boję się o ruryRSja używałem maseczki przeciwpyłowej i rekawic gumowych a mimo to zawsze mnie kuło, wiem co czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.02.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 do płyt potrzebujesz pomocników i dobrej wkrętarkija osobiście używałem wiertarki bo moja wkrętarka jak dociskałem do profilu to przeskakiwało sprzęgiełko jak ustawiłem większy moment to przekręcałem płytę. a "dobra" wiertarka z "nomi" za 50 zl jakieś 500W spełniła swoje zadanie.jeszcze jedna uwaga folię musisz rozwiesić zaraz przed przykręcaniem płyt bo mimo dobrej taśmy klejącej długo się nie utrzyma.ja tak się zapaliłem do roboty w g-k że postanowiłem zrobić łazienki,pralnie,hol drewna jeszcze nie załatwiałem bo mój kominek nie może dojechać po takich zaspach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.02.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 a ty może jesteś jakimś fahowcem w tej dziedzinie czy domorosły majsterkowiczbo po sprzęcie fachowieca po co mówisz że to cię wciąga to majsterkowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.02.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 no to powodzenia a płyty masz czy dopiero kupujeszja kupowałem w technidzie, ale teraz tańsze są w prebudzie na okulickiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.02.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 jeżeli nie masz jeszcze tynków lub wylewek to nie spachluj połączeń zostaw to na sam koniec prac wszelkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.02.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2003 ja jeszcze nie szpachlowałem bo nie mam wylewek i tynków, a przy odparowaniu jest dużo wody która zmienia wymiary płyt, i na połączeniach lubi (może) choć niekoniecznie pękać dlatego z tym się wstrzymałem do czesu az wutynkuje, ale siatkę już kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 20.02.2003 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 wczoraj też przykręcalem profile UD też mnie to strasznie wciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 20.02.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Jeśli chodzi o ocieplenie poddasza to jeszcze o tym nie myślę.Teraz obmyślam jak by tu rozprowadzić kanały do wentylacji mechanicznej. Na razie myślę o samych przewodach a kiedyś dokupiłbym rekuperator. [ Ta wiadomość była edytowana przez: greg dnia 2003-03-12 11:03 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 20.02.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 a takie gotowe włazy nie wchodzą w rachubę, ja nie wiem nie miałem takiego problemu mam inne wejście na stryszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 12.03.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 RS błoto to mało powiedziane Zawsze w takich sytuacjach trochę się podłamuję bo nie dość, że dom trzeba jakoś wykończyć to uświadamiam sobie ile jeszcze roboty przy obejściu, żeby nie tonąć w błocie. Wybieracie się na targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 12.03.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2003 BOŚ - biologiczna oczyszczalnia ścieków? Ten temat mnie nie interesuje ale na pewno pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 17.03.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2003 Trochę jestem rozczarowany tegorocznymi targami. Większość rzeczy już mnie nie interesowała a tych "na topie" było mało.Jakie macie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 18.03.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 ja nie byłem na targach tego roku bo szkoda czasu, po ostatniej wizycie (rok temu) byłem zrezygnowany, niestety taki jest stan naszej gospodarki, a tu na krańcach Polski widać to szczególnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.03.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2003 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jArti2 26.03.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Kupię - barakowóz - podkarpacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 08.04.2003 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 On 2003-03-26 11:53, jArti2 wrote: Kupię - barakowóz - podkarpacie widzialem na upadajacej gieldzie towarowej w Jaroslawiu takie cuda wiec poszukaj kolo siebie moze beda za niewielkie pieniadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 22.04.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Witam . Juz jest po swietach jest cieplo wiec budowac mozna. Brak jest ruchow na stronie grupy podkarpackiej. Zapraszam poprzez prywatne wiadomosci do poplotkowania o budowaniu i uzupelnianiu dziennika budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 05.05.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2003 Witam. Ja jestem po wylewkach. Szukam właśnie parapetów wewnętrznych i drzwi wejściowych. Parapety prawdopodobnie będą firmy Dremex (Mermex)a drzwi K&P. Szukam także ekipy od ocieplenia i elewacji. Może polecicie kogoś i macie jakieś uwagi? Chętnie wysłucham Pozdrawiam. Greg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts