maciekfox 07.01.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Czy ma ktos namiary na dobra ekipe do budowy domu do stanu sso??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 08.01.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Czy ktoś może polecić firmę w Rzeszowie lub okolicy na wykonanie szyby na wymiar plus tapeta oraz oświetlenie między szafkami w kuchni. Wstępnie rozpytywałam, ale potrzebuję kogoś z doświadczeniem, żeby mądrze doradził pewne rozwiązanie.Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 09.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam Budujacych i Budowniczych, szukam ekipy budowlanej do SSO, budowa 120m2 + garaz w rzeszowie. Za wszelkie informacje z gory Wielkie Dzieki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klimek1974 16.01.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 czy ktos moze poradzic gdzie w dobrej cenie moge kupic deski i stemple do wykonania wiezarow i podciagow w okolicy Rzeszowa?Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 20.01.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 WitamPoszukuje specow od wykonczenia: plytki i kominek + gk. Budowa Sedziszow Mlp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 24.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witam Poszukuje specow od wykonczenia: plytki i kominek + gk. Budowa Sedziszow Mlp. My na razie jesteśmy bardzo zadowolenia z naszej, ale nie wiem czy polecać, bo jeszcze chłopaki nie skończyli.. Jak coś to nr do p. Pawła 793-684-697 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 24.01.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Gdzie kupujecie farby do malowania wnętrz? Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jordi 29.01.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam Jestem w trakcie budowy chciałem wam polecić super firme od elewacji, naprawde konkretnie, jak cos dodatkowo trzeba było zrobić (okna z luksferów mi wstawili w garazu), bez probelemu i naprawde ładnie - szok- dodatkowo podbitka z płyty OSB obłozonoa styropianem , bonie, bez jakich ekstra dopłatP. Michalak 601074468 zabudowa K-G 535617317 konkretny, słowny, Elektryk Zygmunt 608436973, rozsadny cenowo i szybki Szukam obecnie dobrego tynkarza maszynowo - prosze o polecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jordi 29.01.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam Państwa . Potrzeba mi blachodachóweczkę na dach w sumie 310m2. Pytanie jaką polecacie , jaką zakładaliście i czym się kierowaliście przy jej wyborze?? Orientowałem się troche w okolicy i : fachowcy, chandlowcy polecają firmę RUUKKI np. monterey i to w zależności: -połysk 27zł -półmat 31zł -mat 37zł Podobno też nieźle się spisuje blacha z ThysenKroupp(huta).. NIewiem już sam co wybrać, chce na lata żeby mieć spokój i oczywiście nie przepłacać bo na takiej ilości to każda złotówka się liczy.. Pdpowiedzcie jaka i gdzie najlepiej(najtaniej) można ją dostać. Kaska tak do 30zł bardzo dziękuje Ja mam blache z REGAMETU rzeszów ul. przemysłowa , MAXIMA czarna fps200 (grubość 200 mikronów!!) huta Corus angielska, połysk, blacha wygląda niesamowicie na dachu, zdecydowanie grubsza niz np. w rukki, a cena bardzo zblizona jednak kilka złotych tansza, w połysku ponoć będzie sie szybciej czyscić zobaczymy, ma dodatkowo na powłoce kropeczki, fajny eket. Polesam również obsługe fachowa, żetelna, super pomiar bardzo mały odpad sam blacharz był w szkou, wszelkie dodatki, płaska blacha, dostepne od ręki, nawet dowiezlii mi 2 arkusze blachy na budowe bez problemu za free, dostałem gwarancje bezpośrednio z huty na blache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justin 29.01.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam Jestem w trakcie budowy chciałem wam polecić super firme od elewacji, naprawde konkretnie, jak cos dodatkowo trzeba było zrobić (okna z luksferów mi wstawili w garazu), bez probelemu i naprawde ładnie - szok- dodatkowo podbitka z płyty OSB obłozonoa styropianem , bonie, bez jakich ekstra dopłat P. Michalak 601074468 zabudowa K-G 535617317 konkretny, słowny, Elektryk Zygmunt 608436973, rozsadny cenowo i szybki Szukam obecnie dobrego tynkarza maszynowo - prosze o polecenie. Dzięki za namiary, właśnie powoli szukamy kogoś zarówno od elewacji jak i K-G, czy mógłbyś napisać na Priv jak stoją cenowo w/w ekipy, będę wdzięczny Pozdrawiam Justin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 02.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A może ktoś poleci jakiegoś lokalnego stolarza, który robi niedrogie drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jane Says 03.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam,poszukuje dobrej ekipy do ocieplenia domu w okolicy Budziwoja(planowane prace na wiosne).Czy ktos moze polecic kogos sprawdzonego u siebie na budowie?A takze jakie sa teraz srednie ceny za wykonanie ocieplenia. p. Piotrek 606 277 713 p. Marszałek 606 102 982 Dwie powyższe ekipy godne polecenia. Pierwszy robił u mnie w październiku, drugi na pierwszym domku 4 lata temu. Bardzo dokładnie, starannie. Co do cen się nie wypowiem, trzeba dzwonić. W każdym razie dobrzy fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jane Says 03.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Podpowiedzcie gdzie mogę kupić tanią więźbe dachową, moze namiary na jakis tartaczek... p. Piotr Czapka - Czarna Sędziszowska - brałem u nich - cieśle twierdzili, że jakość bardzo dobra. Płaciłem 730 z impregnacją (kąpiel 8 godzin), ale to było rok temu. Telefon: 177455630 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 14.02.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Gdzie kupujecie sprzęt AGD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 05.03.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Witam, Czy mógłby mi ktoś polecić dobrego elektryka (bliska okolica Rzeszowa) będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 08.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Gdzie kupujecie sprzęt AGD? na Dąbrowskiego;) w tym domku. Ceny robią pod klienta. Ja miałam większość modeli wybranych i przegląd cen z całej Polski. Tam zrobili bardzo dobre ceny i z wszytskim można się dogadać. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrgawlik 10.03.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Możecie mi polecić ekipę do tynków cem-wap maszynowych z okolic Rzeszowa, budowa w Mrowli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 13.03.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 na Dąbrowskiego;) w tym domku. Ceny robią pod klienta. Ja miałam większość modeli wybranych i przegląd cen z całej Polski. Tam zrobili bardzo dobre ceny i z wszytskim można się dogadać. Polecam. Dzięki za info, ale zdążyliśmy już dokonać zakupu. Nie wiedzieliśmy o tym sklepie i kupiliśmy w hurtowni w Łańcucie, ale generalnie też ok, minimalnie drożej w stosunku do tego co znaleźliśmy na internecie, ale za to na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.03.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam budujących na Podkarpaciu! Cześć Hrabio!! Rozleciała się ta nasza "stara" grupa, a szkoda... Trochę inaczej kiedyś to wyglądało. Teraz zrobiła się tutaj tylko tablica ogłoszeń w zasadzie... Lecę oglądać Twoje zdjęcia! PS. Za "moich" czasów - tzn. jak ja budowałam - z Łańcuta nie było nikogo, a teraz jak przeglądam - co chwilę ktoś się odzywa. Więc pozdrawiam sąsiadów! Cześć ciotka:) jak miło słyszec i widziec żeś tu jeszcze jest.... Ja zaczynam budowe 2-giego domu... Tym razem Szkielet - mam nadzieję że uda mi sie systematycznie pisać dziennik.... ---O stara grupa... to były czasy - a może by tak reaktywacja i jakies spotkanie gdzieś??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixi szarotka 27.03.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja mam blache z REGAMETU rzeszów ul. przemysłowa , MAXIMA czarna fps200 (grubość 200 mikronów!!) huta Corus angielska, połysk, blacha wygląda niesamowicie na dachu, zdecydowanie grubsza niz np. w rukki, a cena bardzo zblizona jednak kilka złotych tansza, w połysku ponoć będzie sie szybciej czyscić zobaczymy, ma dodatkowo na powłoce kropeczki, fajny eket. Polesam również obsługe fachowa, żetelna, super pomiar bardzo mały odpad sam blacharz był w szkou, wszelkie dodatki, płaska blacha, dostepne od ręki, nawet dowiezlii mi 2 arkusze blachy na budowe bez problemu za free, dostałem gwarancje bezpośrednio z huty na blache. Chyba mówimy o dwóch różnych firmach. MIałam okazje pytać o ceny i kosztorys blachy, ew pomiar -nikt nie miał czasu ani ochoty ze mna rozmawiać. Obsługa pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts