Pablo2011 30.03.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam wszystkich:) MAM PYTANIE. CZY ZNA KTOS Z WAS MOZE FIRME BUDOWLANA DREWMAG Z DUKLI (BIESZCZADY)? JESLI TAK TO BEDE WDZIECZNY ZA OPINIE I INFORMACJE O TEJ FIRMIE. DZIEKI WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZPOZDRAWIAMPAWEŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 30.03.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam:) Czy ktoś z Was ma przydomową przepompownię ścieków i może polecić swojego wykonawcę z okolic Rzeszowa? Tylko proszę nie mylić z oczyszczalnią bo ja też do przedwczoraj myślałam, że to jest to samo. Byłabym wdzięczna za pomoc, bo zastał mnie nowy problem i staram się go rozgryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bunek 06.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam, Szukam, szukam i nie mogę znaleźć ekipy od studni a dokładnie chodzi mi o zaopatrzenie w wodę do ogrodu, mycia samochodu. Studnia kopana na kręgach, abisynka. Czy ktoś zna/poleci ekipę która "znajdzie" wodę i wykona taką usługę z materiałami w ciekawej cenie ? (oczywiście z gwarancją wody a nie ładna dziura w ziemi bez wody). Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 17.04.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 poszukuję info, opinii na temat kotłów z Kolbuszowej z firmy DREWMET, konkretnie chodzi mi o model jak w linku: http://www.kotlydrewmet.pl/kociol/kociol-mj-ekonomik#view niestety w sieci nie znalazłam żadnych opinii użytkowników. może ktoś z Was ma u siebie taki kocioł? za wszelkie info z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRZYCH111 21.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Czy ma ktos namiary na dobra ekipe do budowy domu do stanu sso??? Witam wszystkich.:rolleyes:Jeśli chodzi o budowę domów to chcę polecić firmę z Gaci. Budują od fundamentu po dach.W zeszłym roku budowali u siostry ,a teraz już kończą budować u mnie.Naprawdę aż oko cieszy, półtora miesiąca i już robią dach.Właściciel firmy zasuwa wraz z ekipą, niesamowity człowiek ,pełen spokój, a jakie doświadczenie.Materiały oferuje w bardzo dobrych cenach, szczególnie pokrycia dachowe, bo jak sam mówi dachy to jego pasja.Właściciel to p.Henryk jeśli kogoś interesuje to podaję telefon.Dużo buduj na Podkarpaciu i w Bieszczadach.POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRZYCH111 21.04.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Czy ma ktos namiary na dobra ekipe do budowy domu do stanu sso??? Witam wszystkich.:rolleyes:Jeśli chodzi o budowę domów to chcę polecić firmę z Gaci. Budują od fundamentu po dach.W zeszłym roku budowali u siostry ,a teraz już kończą budować u mnie.Naprawdę aż oko cieszy, półtora miesiąca i już robią dach.Właściciel firmy zasuwa wraz z ekipą, niesamowity człowiek ,pełen spokój, a jakie doświadczenie.Materiały oferuje w bardzo dobrych cenach, szczególnie pokrycia dachowe, bo jak sam mówi dachy to jego pasja.Właściciel to p.Henryk jeśli kogoś interesuje to podaję telefon 698 629 914 .Dużo budują na Podkarpaciu i w Bieszczadach.POZDRAWIAM. W poprzednim poście nie podałem telefonu do p.Henryka ,a wiec przepraszam i naprawiam błąd Czy ktoś z uprzejmych Formowiczów mógł by mi polecić solidną firmę od ociepleń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiagrzesiu 26.04.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Witamy Wszystkich budujących domki!! My dopiero startujemy 7 maja Będziemy wiec potrzebować duużo pomocy teraz jesteśmy na etapie fundamentów A dokładnie zakupu betonu musimy tez w miarę szybko podjac decyzje o kolorze blachodachówki na dach a także gdzie ją najtaniej kupić Może ktoś pomoże dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 02.05.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Cześć ciotka:) jak miło słyszec i widziec żeś tu jeszcze jest.... Ja zaczynam budowe 2-giego domu... Tym razem Szkielet - mam nadzieję że uda mi sie systematycznie pisać dziennik.... ---O stara grupa... to były czasy - a może by tak reaktywacja i jakies spotkanie gdzieś??? Sebo8877 Cześć Sebastian!! Fajnie, że się odezwałeś! Ja tutaj prawie nie zaglądam - jakby co to dzwoń - numeru nie zmieniłam, a spotkanko - bardzo chętnie!! Gdzie budujesz tą chatę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 17.05.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Zerknąłem to po latach i co za niespodzianka Baru, Sebo8877, AnetaS, MonteChristo - weterani! Miło Was tu znaleźć. Pozdrawiam serdecznie wpominając z sentymentem czasy budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 21.05.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A ja znowu "po prośbie"..Czy ktoś poleci gdzie kupię w okolicach Rzeszowa w dobrej cenie parkiet dębowy, ewentualnie taniego parkieciarza? Z góry dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara79 24.05.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam! Jetem nowa na forum ale bardzo potrzebuję pomocy więc zwracam się do ludzi bardziej doświadczonych w sprawach budowy wymarzonego domku. Poszukuję dobrej firmy budowlanej, która wybudowałaby dom od płyty fundamentowej aż po strop. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klara79 24.05.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A zapomniałam dodać, że budujemy dom w okolicach Leżajska projektu murator c126 vis a vis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 26.05.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Witam Ludzi z Podkarpacia. Szukam ludzi, co wybudowali dom ZNANY C114 A. Interesuje mnie oglądnięcie takiego domu, będę wdzięczna na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobieszak 28.05.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Siemka. Szukam sprawdzonej firmy z okolic Krosna do zrobienia wentylacji mechanicznej??? Może ktoś coś podpowie??? pozdrófki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtirz 13.06.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 No to ja też witam. Jestem na etapie SSO i na forum już chwilę przebywam ale z mniejszym udziałem Budujemy z żoną wybuchowego "Granat"-a z Krajobrazów. No to do przeczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 15.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Hej! Wybaczcie, ale nie jestem w stanie przekopać całego wątku podkarpackiego a potrzebuję informacji dotyczących firmy sprzedającej okna "Salamandra" z Rzeszowa. Może ktoś z Was kupował u nich okna i może się wypowiedzieć na temat firmy, montażu? Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 15.06.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Siemka. Szukam sprawdzonej firmy z okolic Krosna do zrobienia wentylacji mechanicznej??? Może ktoś coś podpowie??? pozdrófki dobieszak - najbliższe okolice Krosna może to nie są ale u nas będzie to robił polecony przez forumowiczów wykonawca z Leżajska (~100km od Krosna). Jeśli jesteś zainteresowany pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 16.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 A czy ktoś może polecić ekipę do wykonania tarasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 05.07.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam Grupę Jeśli ktoś potrzebuje to sprzedam stemple po budowie (około 250 sztuk) o długości pomiędzy 250 a 300 cm, większość o wymiarze 270cm w cenie 5 zł/szt. oraz deski długości około 1,5m w ilości około 2m3 (300zł za 1m3) oraz o długości od 2 do 4 m w ilości 4,5m3 (450zł za 1m3) Istnieje możliwość transportu na plac budowy w okolicach Rzeszowa, Łańcuta Tel. 692108891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_napieralska 05.07.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A czy ktoś może polecić ekipę do wykonania tarasu? do tarasu ale jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts