maciek_jedlicze 10.07.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witam grupę z Podkarpacia. Może ktoś polecić ekipę od dachu okolice krosna. interesuje mnie cena, jedna firma powiedziała mi 12 zł za m2 za krokwienie( to jest dobra cena) mieliście może kontakt z innymi dobrymi i tanimi firmami od dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cooler 31.07.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Hej! Wybaczcie, ale nie jestem w stanie przekopać całego wątku podkarpackiego a potrzebuję informacji dotyczących firmy sprzedającej okna "Salamandra" z Rzeszowa. Może ktoś z Was kupował u nich okna i może się wypowiedzieć na temat firmy, montażu? Bardzo proszę o pomoc Witam. Ja kupiłem okna Salamander bluEvolution w Kobiplaście na przeciwko ZUS-u. Profil jest mega rewelacyjny! W Rzeszowie kupisz jeszcze w Solo ul. Przemysłowa - odpadło za cenę (okna mają chyba z Lublina) oraz Multidom stoisko w Danexie - cena też gorsza niż w Kobiplaście Kobiplast ma z Wrocławia z Alsecco - okucia Maco Multi Matic WK1 były w cenie podstawowej (taka promocja) szyba potrójna 0,5 Co do obsługi i montażu to nie miałem zastrzeżeń. Ostatecznie kupiłem u nich jeszcze dwie bramy garażowe segmentowe (jedna z napędem)i parapety wew. Pomimo że ceny mieli lepsze niż w innych firmach to jeszcze wysępiłem bonusa do całości zamówienia w postaci 3 moskitier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 01.08.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dzięki wszystkim za pomoc:) Okna już można rzec kupione, tzn. umowa podpisana i zaliczka wpłacona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi1972 13.08.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam.Szukam sprawdzonej ekipy elektryków.budowa domu w Rzeszowie.z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 14.08.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Tomi, wiadomość na priva pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slocina 16.08.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witam, jestem na etapie krycia domku (Aria 6). Szukam ekip do: 1. Instalacji elektrycznej2. Instalacji c.o. oraz c.w.u.3. Tynków Może polecicie jakieś w rozsądnych pieniądzach? Proszę o info tu lub na priv. PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 17.08.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 moze komus to pomoze uwazajcie na firme Sunprofi z rzeszowa zajmuja sie miedzyinnymi instalacjami solarnymi ja sie skusilem i niestety skutki byly i sa oplakane od zniszczonego dachu , montazu kolektorow na pln zach stronie, zle zamontownay zasobnik, nie kompletny podlaczone zabezpieczenia hmmm wkoncu zostalo poprawione co nieco teraz cieknie instalacja i nie ma cisnienia rzekomo niemozliwe a jednak i ciekzo sie doprosic usuniecia usterki niech to da wam do myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.08.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Witam, możecie polecić jakieś fajne noclegi gdzieś w okolicy Soliny, Polańczyka albo w jakiejś innej urokliwej części Bieszczad? Zalezy mi na miłej atmosferze i regionalnym jedzeniu. Jakiś mały pensjonat albo agroturystyka. Z góry dziekuję za wskazówki. Pozdrowienia z Kaszub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 20.08.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witam, jestem na etapie krycia domku (Aria 6). Szukam ekip do: 1. Instalacji elektrycznej 2. Instalacji c.o. oraz c.w.u. 3. Tynków Może polecicie jakieś w rozsądnych pieniądzach? Proszę o info tu lub na priv. Pozdrawiam Krzysiek Witam potencjalnego sąsiada, mogę polecić moją ekipę od c.o. i c.w.u. Ekipa była z okolic Dębicy (firma lech system, właściciel p. Tomasz Lech, namiary np. tutaj: http://www.zumi.pl/1839734,Lech_System,Bobrowa,firma.html ), ale nie było problemów by wykonali instalację w Rz. Z perspektywy czasu, tj. po zamieszkaniu już w domu mogę stwierdzić, że instalacja działa bez zarzutu, a sama ekipa jest jedną z najlepszych na naszej budowie, cenowo też pobili konkurencję. Słowni, rzetelni, terminowi, etc. W sumie minusów brak, a instalowali nam też powietrzną pompę ciepła, co pewnie komplikowało nieco instalację. Co do ekipy od tynków to ja mojej nie polecam- bardzo wybrudzili okna, zachlapali puszki, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 21.08.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Witam.Mam pytanie odnośnie firmy STOBPOL ze Stobiernej (Robili mi wycenę na okna firmy Drutex)Ma ktoś może jakieś doświadczenia z tą firmą? Chodzi mi o montaż okien?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 27.08.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam. Mam pytanie odnośnie firmy STOBPOL ze Stobiernej (Robili mi wycenę na okna firmy Drutex) Ma ktoś może jakieś doświadczenia z tą firmą? Chodzi mi o montaż okien? Pozdrawiam Hej! Pytanie jest już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klien 27.08.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam, nie wiem gdzie na forum mogę to znalezc, ale napiszę tu; Chciałem niepolecic wykonawcę dachu który niestety u mnie pracował. Dane: Janusz Góraj, Dachy, Tarnobrzeg osiedle Mokrzyszów Opis sytuacji:- nierzetelny- opieszały- nie zamawia materiału na czas- słaba jakość- zły kontakt z klientem- nieterminowość Jesli ktos ma wiecej pytan, proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slocina 31.08.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Witam potencjalnego sąsiada, mogę polecić moją ekipę od c.o. i c.w.u. Ekipa była z okolic Dębicy (firma lech system, właściciel p. Tomasz Lech, namiary np. tutaj: http://www.zumi.pl/1839734,Lech_System,Bobrowa,firma.html ), ale nie było problemów by wykonali instalację w Rz. Z perspektywy czasu, tj. po zamieszkaniu już w domu mogę stwierdzić, że instalacja działa bez zarzutu, a sama ekipa jest jedną z najlepszych na naszej budowie, cenowo też pobili konkurencję. Słowni, rzetelni, terminowi, etc. W sumie minusów brak, a instalowali nam też powietrzną pompę ciepła, co pewnie komplikowało nieco instalację. Co do ekipy od tynków to ja mojej nie polecam- bardzo wybrudzili okna, zachlapali puszki, etc. Witaj, ja buduję domek przy ulicy Gliwy potencjalny sąsiedzie:) Dzięki za odpowiedź, właśnie wysłałem zapytanie - w sumie to cieżko znaleźć kogoś solidnego i nie drogiego - więc tym bardziej Twój post mnie ucieszył . A elektryka jakiegoś polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 02.09.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witaj, ja buduję domek przy ulicy Gliwy potencjalny sąsiedzie:) Dzięki za odpowiedź, właśnie wysłałem zapytanie - w sumie to cieżko znaleźć kogoś solidnego i nie drogiego - więc tym bardziej Twój post mnie ucieszył . A elektryka jakiegoś polecisz? Wysłałem info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kama33 04.09.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Witam Gdzie dostanę w okolicach Dębicy piasek do zasypania fundamentów w dobrej cenie? Potrzebuję go sporo, więc szukam taniego dostawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 07.09.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam, czy ktoś może polecić rzetelną ekipę do wykonania fundamentów pod dom szkieletowy w okolicy Przemyśla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielw 07.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Witam Czy może mi ktoś polecić dobrego parkieciarza?Do ułożenia mam 40m2 parkietu dębowego na ogrzewaniu podłogowym. Budowa w okolicach Niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 08.09.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Witam Czy może mi ktoś polecić dobrego parkieciarza? Do ułożenia mam 40m2 parkietu dębowego na ogrzewaniu podłogowym. Budowa w okolicach Niska. Zapytaj tutaj: http://stolrem.rze.pl/ Robili u mnie ostatnio i bardzo jesteśmy zadowoleni z ekipy. Solidni, terminowi i dali najlepszą cenę. Nie wiem czy będzie im się chciało jeździć do Niska, ale zapytać zawsze możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 08.09.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 A czy poleci ktoś tanią i solidną ekipę od schodów na konstrukcji stalowej/metalowej? Trepy planuję dębowe..Budowa w okolicach Rzeszowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
schies1 20.09.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Siemka. Szukam sprawdzonej firmy z okolic Krosna do zrobienia wentylacji mechanicznej??? Może ktoś coś podpowie??? pozdrófki Polecam Pana Marka Borysa z Rzeszowa . U mnie robił wentylację mechaniczną -fachowo, tel.605540556. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts