Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

Witam grupę z Podkarpacia. Może ktoś polecić ekipę od dachu okolice krosna. interesuje mnie cena, jedna firma powiedziała mi 12 zł za m2 za krokwienie( to jest dobra cena) mieliście może kontakt z innymi dobrymi i tanimi firmami od dachu

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hej! Wybaczcie, ale nie jestem w stanie przekopać całego wątku podkarpackiego a potrzebuję informacji dotyczących firmy sprzedającej okna "Salamandra" z Rzeszowa. Może ktoś z Was kupował u nich okna i może się wypowiedzieć na temat firmy, montażu? Bardzo proszę o pomoc :)

Witam.

Ja kupiłem okna Salamander bluEvolution w Kobiplaście na przeciwko ZUS-u. Profil jest mega rewelacyjny!

W Rzeszowie kupisz jeszcze w Solo ul. Przemysłowa - odpadło za cenę (okna mają chyba z Lublina) oraz

Multidom stoisko w Danexie - cena też gorsza niż w Kobiplaście

Kobiplast ma z Wrocławia z Alsecco - okucia Maco Multi Matic WK1 były w cenie podstawowej (taka promocja) szyba potrójna 0,5

Co do obsługi i montażu to nie miałem zastrzeżeń. Ostatecznie kupiłem u nich jeszcze dwie bramy garażowe segmentowe (jedna z napędem)i parapety wew.

Pomimo że ceny mieli lepsze niż w innych firmach to jeszcze wysępiłem bonusa do całości zamówienia w postaci 3 moskitier :)

• 2 weeks później...
moze komus to pomoze uwazajcie na firme Sunprofi z rzeszowa zajmuja sie miedzyinnymi instalacjami solarnymi ja sie skusilem i niestety skutki byly i sa oplakane od zniszczonego dachu , montazu kolektorow na pln zach stronie, zle zamontownay zasobnik, nie kompletny podlaczone zabezpieczenia hmmm wkoncu zostalo poprawione co nieco teraz cieknie instalacja i nie ma cisnienia rzekomo niemozliwe a jednak i ciekzo sie doprosic usuniecia usterki niech to da wam do myslenia

Witam, możecie polecić jakieś fajne noclegi gdzieś w okolicy Soliny, Polańczyka albo w jakiejś innej urokliwej części Bieszczad? Zalezy mi na miłej atmosferze i regionalnym jedzeniu. Jakiś mały pensjonat albo agroturystyka. Z góry dziekuję za wskazówki. Pozdrowienia z Kaszub.

Witam,

jestem na etapie krycia domku (Aria 6). Szukam ekip do:

1. Instalacji elektrycznej

2. Instalacji c.o. oraz c.w.u.

3. Tynków

Może polecicie jakieś w rozsądnych pieniądzach? Proszę o info tu lub na priv.

Pozdrawiam

Krzysiek

Witam potencjalnego sąsiada,

mogę polecić moją ekipę od c.o. i c.w.u. Ekipa była z okolic Dębicy (firma lech system, właściciel p. Tomasz Lech, namiary np. tutaj: http://www.zumi.pl/1839734,Lech_System,Bobrowa,firma.html ), ale nie było problemów by wykonali instalację w Rz. Z perspektywy czasu, tj. po zamieszkaniu już w domu mogę stwierdzić, że instalacja działa bez zarzutu, a sama ekipa jest jedną z najlepszych na naszej budowie, cenowo też pobili konkurencję. Słowni, rzetelni, terminowi, etc. W sumie minusów brak, a instalowali nam też powietrzną pompę ciepła, co pewnie komplikowało nieco instalację.

Co do ekipy od tynków to ja mojej nie polecam- bardzo wybrudzili okna, zachlapali puszki, etc.

Witam, nie wiem gdzie na forum mogę to znalezc, ale napiszę tu;

Chciałem niepolecic wykonawcę dachu który niestety u mnie pracował.

Dane:

Janusz Góraj, Dachy, Tarnobrzeg osiedle Mokrzyszów

Opis sytuacji:

- nierzetelny

- opieszały

- nie zamawia materiału na czas

- słaba jakość

- zły kontakt z klientem

- nieterminowość

Jesli ktos ma wiecej pytan, proszę pisać

Witam potencjalnego sąsiada,

mogę polecić moją ekipę od c.o. i c.w.u. Ekipa była z okolic Dębicy (firma lech system, właściciel p. Tomasz Lech, namiary np. tutaj: http://www.zumi.pl/1839734,Lech_System,Bobrowa,firma.html ), ale nie było problemów by wykonali instalację w Rz. Z perspektywy czasu, tj. po zamieszkaniu już w domu mogę stwierdzić, że instalacja działa bez zarzutu, a sama ekipa jest jedną z najlepszych na naszej budowie, cenowo też pobili konkurencję. Słowni, rzetelni, terminowi, etc. W sumie minusów brak, a instalowali nam też powietrzną pompę ciepła, co pewnie komplikowało nieco instalację.

Co do ekipy od tynków to ja mojej nie polecam- bardzo wybrudzili okna, zachlapali puszki, etc.

Witaj, ja buduję domek przy ulicy Gliwy potencjalny sąsiedzie:)

Dzięki za odpowiedź, właśnie wysłałem zapytanie - w sumie to cieżko znaleźć kogoś solidnego i nie drogiego - więc tym bardziej Twój post mnie ucieszył :). A elektryka jakiegoś polecisz?

Witam

Czy może mi ktoś polecić dobrego parkieciarza?

Do ułożenia mam 40m2 parkietu dębowego na ogrzewaniu podłogowym. Budowa w okolicach Niska.

Zapytaj tutaj: http://stolrem.rze.pl/ Robili u mnie ostatnio i bardzo jesteśmy zadowoleni z ekipy. Solidni, terminowi i dali najlepszą cenę. Nie wiem czy będzie im się chciało jeździć do Niska, ale zapytać zawsze możesz.

• 2 weeks później...