Anndzia 26.09.2012 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Czy ktoś może ma zamontowaną u siebie podbitkę PCV z Gamratu w kolorze grafit? Brakło mi dosłownie 2 małych kawałków, a komuś zostały odpady. Chętnie się po nie zgłoszę. O to mi chodzi: Domek stoi Rzeszów-Słocina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anndzia 03.10.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Może ktoś znajdzie u siebie kawałek takiej podbitki. Lub u sąsiada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
defi 21.10.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Poszukuje zduna ktory zrobi mi piec chlebowy na 12 bochenków jezeli ktos zna prosze o namiar ale kogos naprawde dobrego dziekuje z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 24.10.2012 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam. proszę o pomoc przy wyborze okien, z kąd i jakie??oknoplast na vece czy może jest coś lepszego...dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
auka 31.10.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 czy slyszeliscie cos moze o firmie Szewpol plus (Villergran) kolo Przeworska ? prosze o wszelkie informacje, opinie. lub inna firme ktora polecacie w tej dziedzinie. mamy dosc spore HS-y tak, wiec nie kazda firma wchodzi w gre. dziekuje z gory za pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 02.11.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 forumowiczce Nelli Sza spłonął dom http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-spłonął-dom-(/page12http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208993-Pomoc-materialna-dla-Nelki-i-jej-Rodziny jesli ktoś coś ma i może ofiarować - mogę pomoc w przekazaniu rzeczy - organizuje ewentualny punkt zbiorki na Podkarpaciu choć z produktami to będzie zamieszkanie - bo 10 par spotni , 20 koszul pozniej dostaną etc .... dlatego najlepszym rozwiązaniem wydaje się pomoc $ podaje nr konta forumowiczki która pomaga tej rodzinie 88 1160 2202 0000 0000 7654 9195Malgorzata Kazmierczakul. Zakopianska 2b/3830-418 Krakoww tytule wpisz swój nick tak sobie mysle ze 20-50 zł to nie zby dużo dla nas ,... a dla nich *XXXXX osób ... tak niewiele trzeba by komuś pomóc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 02.11.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 forumowiczce Nelli Sza spłonął dom http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-spłonął-dom-(/page12http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208993-Pomoc-materialna-dla-Nelki-i-jej-Rodziny jesli ktoś coś ma i może ofiarować - mogę pomoc w przekazaniu rzeczy - organizuje ewentualny punkt zbiorki na Podkarpaciu choć z produktami to będzie zamieszkanie - bo 10 par spotni , 20 koszul pozniej dostaną etc .... dlatego najlepszym rozwiązaniem wydaje się pomoc $ podaje nr konta forumowiczki która pomaga tej rodzinie 88 1160 2202 0000 0000 7654 9195Malgorzata Kazmierczakul. Zakopianska 2b/3830-418 Krakoww tytule wpisz swój nick tak sobie mysle ze 20-50 zł to nie zby dużo dla nas ,... a dla nich *XXXXX osób ... tak niewiele trzeba by komuś pomóc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 02.11.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 forumowiczce Nelli Sza spłonął dom http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-spłonął-dom-(/page12http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208993-Pomoc-materialna-dla-Nelki-i-jej-Rodziny jesli ktoś coś ma i może ofiarować - mogę pomoc w przekazaniu rzeczy - organizuje ewentualny punkt zbiorki na Podkarpaciu choć z produktami to będzie zamieszkanie - bo 10 par spotni , 20 koszul pozniej dostaną etc .... dlatego najlepszym rozwiązaniem wydaje się pomoc $ podaje nr konta forumowiczki która pomaga tej rodzinie 88 1160 2202 0000 0000 7654 9195Malgorzata Kazmierczakul. Zakopianska 2b/3830-418 Krakoww tytule wpisz swój nick tak sobie mysle ze 20-50 zł to nie zby dużo dla nas ,... a dla nich *XXXXX osób ... tak niewiele trzeba by komuś pomóc !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 04.11.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ta grupa chyba umarła... Kiedyś to się działo... teraz cichsza jak makeim zasiał ....Co do pomocy nelli - R&K - mam 15 płytek 60x60 które zostąły mi z budowy - moge przekaząc. jest to gres polerowany - może sie im hdzies przydadzą. Z kasiora u mnie krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slocina 13.11.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam. proszę o pomoc przy wyborze okien, z kąd i jakie?? oknoplast na vece czy może jest coś lepszego... dziekuje za pomoc Witaj, moge polecić okna firmy Vetrex (ja zakupiłem model V70). Też na Vece klasa A, ale tańsze - i o lepszych parametrach. Zamawiałem w JJ Profit w Łańcucie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slocina 13.11.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Witam ponownie, szukam dobrego parkieciarza (lita deska podłogowa) oraz stolarza (schody dębowe na konstrukcji betonowej). Ja mogę polecic: dekarzy, elektryków, CO/WODKAN (robił sam - ale solidnie), tynkarzy oraz wylewkarzy. P.S. Z jakiej firmy polecicie wełne na ocieplenie poddasza (zastanawiam się nad KNAUFEM)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzynap3 17.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ta grupa chyba umarła... Kiedyś to się działo... teraz cichsza jak makeim zasiał .... Co do pomocy nelli - R&K - mam 15 płytek 60x60 które zostąły mi z budowy - moge przekaząc. jest to gres polerowany - może sie im hdzies przydadzą. Z kasiora u mnie krucho. Oj tak, wszyscy odrabiają kasę wydana na domek i nie ma czasu na forum budowlane, a szkoda, można by się spotkać na kawce. Tak sobie przypomniałam, że byłam umówiona z Brzozą, jak już się w miarę ogarniemy... a On gdzieś zniknął... Teraz forum bardziej przypomina bazę ogłoszeniową... chociaż pewnie ludziom, którzy potrzebują informacji jest pomocne. A jak tam z przygotowaniami do zimy? Mój mąż w ramach inwestycji zakupił sobie las, bo trzeba zadbać o własną bazę opałową hihihi A tak przy okazji, jeśli ktoś chce mieć pewność co do więźby dachowej to mamy kilka konkretnych jodeł, jeszcze w lesie, więc do wyboru do koloru , z możliwością dopasowania do indywidualnych potrzeb projektu, wykonawca, też jest na miejscu. Pozdrawiam serdecznie. PS okiem z MS nie polecam, mamy pakiet 3 szybowy, co pół roku trzeba je regulować bo opadają, zacinają się przy uchylaniu i ogólnie zauważalnie jest w domu mniej światła jak przy tradycyjnych... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turbo 18.11.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Cześć, jestem tutaj nowy Czy jest na forum ktoś, kto buduje dom projektu ADRIANA? http://www.dobredomy.pl/projekt/adriana Lub w ogóle jeżeli wiecie, że jest taki dom w okolicy Rzeszowa do dajcie proszę znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterson15 19.11.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 witam wszystkich z PODKARPACIA! Budujących i mieszkających w swoich domkach.Szczególnie domów "DELFIN''.Mieszkam w Giedlarowej koło Leżajska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 22.11.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Szukam firmy, która tanio doprowadzi mi wodociąg do domu..Polecacie kogoś? Z góry dziękuję za wszelkie namiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dany7676 03.12.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witamczy ktoś z was kupował okna z firmy MultiDom z Leżajska? Jestem zainteresowany profilem schuco classic. Jakie macie opinie o tej firmie, coś nt montażu??Ceny są OK.dany_76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dany7676 03.12.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 dzięki wszystkim za pomoc:) okna już można rzec kupione, tzn. Umowa podpisana i zaliczka wpłacona. gdzie pani kupiła okna, można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiotrowski 09.12.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Czy jest tu ktoś kto ma za sobą odbiór domu i związaną z tym papierologię? Jakieś wskazówki?Porady? Z góry wielkie dzięki dla każdego kto podzieli się swoim doświadczeniem w tej kwestii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi1972 16.12.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Witam wszystkich.potrzebuje fachowca od ocieplenia poddasze.zależy mi na kimś uczciwym sumiennym i najlepiej sprawdzonym.lokalizacja Budziwój.acha polećcie też kogoś dobrego od kominka w nowoczesnym wydaniu.z góry dziękuje i pozdrawiam Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Welura 17.12.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Chodzi o połac poddasza użytkowego i stropu nad poddaszem użytkowym? Wełna mineralna o grubości 30cm (2x15cm)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts