mpiotrowski 22.04.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Szukam firmy do wykonania tarasu wylewanego..Możecie kogoś polecić? Budowa w okolicach Rzeszowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 12.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Pytanko czy ktoś kojarzy firmę hydrauliczną Wod-Kris, szukam kogoś do centralnego, znajomy mi polecił tą firmę, proszę o info Od 3 lat nie mogę się doprosić tego gościa o dokończenie instalacji c.o. - brakuje "pomiernika" temperatury na ścianie w przedpokoju, który powinien regulować automatycznie grzanie w domu. Kaloryfer ścienny w dolnej łazience też nie grzeje, bo brak jest odpowiedniego "przejścia". Grzeje tylko prądem, natomiast z c.o. z podłogówki nie współpracuje. Zimą jest chłodno podczas kąpieli, więc włączamy go prądem, podłogówka grzeje, ale bez tego kaloryfera. Prosiłam 127 razy, zawsze obiecywał i nigdy nie przyjechał zrobić poprawek. Na oficjalne pismo też się nie odezwał. Na robocie się może zna, ale nieterminowy i niesolidny. Tylko obiecuje. Zapłacił mu bank (był kredyt na te roboty) i na tym się skończyło, że niedokończone mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin.lubelskie 03.06.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam serdecznie Koleżanki i Kolegów z Podkarpacia. Dom swoich marzeń buduję wprawdzie na Lubelszczyźnie ale poszukiwania niektórych materiałów doprowadziły mnie do Rzeszowa Konkretnie to znalazłem w dobrej cenie bramę garażową w firmie Easydoor. Brama segmentowa wymiary 4500x2600. Jak wygląda jakość bram tej firmy, na Lubelszczyźnie ta firma jest jeszcze mało znana dlatego będę wdzięczny za wszelkie opinie na temat ich produktów (również na priv) Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoo8a 11.06.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Witam wszystkich, Poszukuje konstruktora i architekta najlepiej w jednej osobie, żeby ocenić stan techniczny stodoły do adaptacji Bede bardzo wdzięczny za wszelkie informacje Z góry dziękuję i pozdrawiam Hoo8a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIKU_7 28.06.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 WItam.Gdzie kupie najtaniej siatkę ocynkowaną grubości 3,5mm lub 4mm i do tego słupki 250cm (48mm i grubości scianki 2,8-3mm)dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 28.06.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Kiedy szukałem trzy lata temu najlepiej i najtaniej było w Supico w Krzemienicy k/Łańcuta: http://supico.pl/gmaplocation Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budteam 05.07.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Usuń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stan7 27.07.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Farida - oprócz Stalowej woli- ktora pomimo że droga jest naprawde solidna- ludziki też zaoparywali sie w kafle z Kaflarni w Szówsku k. Jaroslawia. Niw wiem czy ta kaflarnia jeszcze istieje - w PF znalazłem jednak jakiś ślad - możesz sprowbowac Nykiel Stanisław. Sprzedaż kafli tel. 0 16 623 36 58 37-500 Szówsko, Zamojska 17 lok.3 pow.jarosławski, woj. podkarpackie Kafle z Szówska były w wiekszości i sa u tych biedniejszych co nie znaczy że to gorszy towar. Na mej wsi stały rodowity mieszkaniec jest sam sobie zdunem i kafle wymienia przestwia modernizuje i naprawia sam - prawdziwych zdunów z zawodem w reku (wyuczonym jeszcze za komuny) już niestety nie ma. tak więc mysle jedno - takiego pieca kaflowego jakie budowal mój dzidek chyba juz nie dostaniesz (chodzi mi orobocizne - nie o materiał). Obym sie mylił. Próbuj pytac w tych miejscach skąd nbedziesz brała kafle - warto gosciowi zaplacić wiecej oby znał się na rzeczy. Co do fotki to myslisz o tej http://www.kafle.com.pl/kuchnie_img/03.jpg Pozdrawiam sebo8877 Można kupić kafle w Szówsku k. Jarosławia na ul. Zamojskiej 17 16/732-39-22 kom. 600323517 [email protected] ( S. Nykiel) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beniaxvii 05.08.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Hejka. Szukam Projektanta w celu wykonania projektu zamiennego. Możecie kogoś polecić ? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ameli.anna 12.08.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Hejka. Szukam Projektanta w celu wykonania projektu zamiennego. Możecie kogoś polecić ? Pozdrawiam ! Polecam Sławka Leje. Robił nam projekt. Wszystko poszło bez problemu -> [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ameli.anna 12.08.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ja mam pytanie odnośnie firmy mariot. Mieliście kontakt z tą firmą? jak montują? Warto brać ich pod uwagę przy kupnie okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dymson 12.09.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 JA natomiast mam pytanie odnośnie firmy Vidok i ich okien 3 szybowych energy alphalineCzy ktoś montował? jakieś doświadczenia z firmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekfox 13.09.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Ja mam pytanie odnośnie firmy mariot. Mieliście kontakt z tą firmą? jak montują? Warto brać ich pod uwagę przy kupnie okien? Witam, Jestesmy juz na ostatniej prostej w ukonczeniu domu Mialem do czynienienia z wieloma fachowcami i firmami z roznym skutkiem , ale firme Mariot moge polecic z czystym sumieniem. Choc nie sa najtansi, ale za to cechuje ich pelen profesjonalizm w podejsciu do klienta, oraz bardzo dobry produkt. Mymy od nich okna, brame garazowa oraz drzwi zewnetrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekfox 13.09.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Czy moze mi ktos polecic dobra i niedroga firme brukarska z okolic Rzeszowa lub Lancuta?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zznataliazz 16.09.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Hej !! Szukam dobrej i TANIEJ Ekipy budowlanej do postawienia domu http://www.domywstylu.pl/projekt-domu-aksamit.php (krycie blachodachówką i małe zmiany w środku) Interesuje mnie przyszła wiosna 2014. Czekam na oferty lub namiar na firmę [email protected] . Pozdrawiam !!! A tak ogólnie to mały tu ruch Niech coś w końcu ruszyyy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ameli.anna 18.09.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Witam, Jestesmy juz na ostatniej prostej w ukonczeniu domu Mialem do czynienienia z wieloma fachowcami i firmami z roznym skutkiem , ale firme Mariot moge polecic z czystym sumieniem. Choc nie sa najtansi, ale za to cechuje ich pelen profesjonalizm w podejsciu do klienta, oraz bardzo dobry produkt. Mymy od nich okna, brame garazowa oraz drzwi zewnetrzne. Dzięki, też się zdecydowaliśmy na mariot. Zobaczymy co to będzie. Montują w listopadzie Jak ma ktoś jeszcze doświadczenia z tą firmą to piszcie, bedziemy wdzieczni za info na co zwracać uwagę przy ich montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapigeo 25.10.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja też się do mariotu przymierzam... Zobaczymy jak wyjdą negocjacje cenowe . Poszukuje kogoś sprawdzonego do wentylacji mechanicznej z rekuperacją (sprawdzonego konkretnego i bez przesady drogiego), pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mapigeo 02.11.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Jednak okna, rolety i brama będą z Vetrexu. Jak widze nie ma wielu osób mogących dać namiar na fachowców od WM i rekuperacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalinda 05.11.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Dzięki, też się zdecydowaliśmy na mariot. Zobaczymy co to będzie. Montują w listopadzie Jak ma ktoś jeszcze doświadczenia z tą firmą to piszcie, bedziemy wdzieczni za info na co zwracać uwagę przy ich montażu U mnie Mariot montował okna w 2012. Juz na samym pomiarze Panowie dobrze i rozsądnie mi po doradzali. Montaż ponad 20 okien w jeden dzień, solidnie i naprawdę porządnie. Nawet w tym roku do nich zadzwoniłem bo balkon mi się rozregulował. Przyjechali za kilka dni , bez udawania, ściemniania podregulowali balkon i dodatkowo wszystkie inne okna. Można ? Mozna. Szczególnie mogę pochwalić Mariot na tle innych ekip i firm z którymi sie spotkałem na swojej budowie a długo by opowiadać co o niektórych. Najwyższe wyróżnienie w moim rankingu partaczy niezmiennie dzierży i zapewne już nie odda zaszczytnej pierwszej pozycji firma Instal-Dach Paweł Drąg. Trzymać się z daleka. Mogę też polecić super ekipę hydraulików ( woda, ogrzewanie), dobrego murarza i odradzić tynkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stan7 10.11.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Farida - oprócz Stalowej woli- ktora pomimo że droga jest naprawde solidna- ludziki też zaoparywali sie w kafle z Kaflarni w Szówsku k. Jaroslawia. Niw wiem czy ta kaflarnia jeszcze istieje - w PF znalazłem jednak jakiś ślad - możesz sprowbowac Nykiel Stanisław. Sprzedaż kafli tel. 0 16 623 36 58 37-500 Szówsko, Zamojska 17 lok.3 pow.jarosławski, woj. podkarpackie Kafle z Szówska były w wiekszości i sa u tych biedniejszych co nie znaczy że to gorszy towar. Na mej wsi stały rodowity mieszkaniec jest sam sobie zdunem i kafle wymienia przestwia modernizuje i naprawia sam - prawdziwych zdunów z zawodem w reku (wyuczonym jeszcze za komuny) już niestety nie ma. tak więc mysle jedno - takiego pieca kaflowego jakie budowal mój dzidek chyba juz nie dostaniesz (chodzi mi orobocizne - nie o materiał). Obym sie mylił. Próbuj pytac w tych miejscach skąd nbedziesz brała kafle - warto gosciowi zaplacić wiecej oby znał się na rzeczy. Co do fotki to myslisz o tej http://www.kafle.com.pl/kuchnie_img/03.jpg Pozdrawiam sebo8877 Kafle w Szówsku -ul. zamojska 17 tel. 16/732-39-22 kom. 600 323 517 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts