krzaku81 12.02.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Ja ze swojej strony polecam firmę Easy Door z Rzeszowa. Miałem również wycenę z Vidoku, Mariota i Dako. Ostateczny wybór, pomimo że nie byli najtańsi padł na profil Optimal Black na ciepłym montażu. Konkretna obsługa i nie odniosłem wrażenia, że siedzę i zawracam komuś głowę moimi zachciankami. Przy okazji skusiłem się na bramę segmentową tej firmy 2500x2250 z napędem pomimo, że do tej pory wyznacznikiem dobrych bram był dla mnie Hormann. Użytkuję ją od pół roku i nie żałuję wyboru. Odpukać, póki co działa tak jak należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr00 13.02.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 moze ktos polecic kogos do ogrodzenia okolice rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goska18 13.02.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 moze ktos polecic kogos do ogrodzenia okolice rzeszowa . Ogrodzenia pan Dominik tel. 889638619. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaku 16.02.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 Ja ze swojej strony polecam firmę Easy Door z Rzeszowa. Miałem również wycenę z Vidoku, Mariota i Dako. Ostateczny wybór, pomimo że nie byli najtańsi padł na profil Optimal Black na ciepłym montażu. Konkretna obsługa i nie odniosłem wrażenia, że siedzę i zawracam komuś głowę moimi zachciankami. Przy okazji skusiłem się na bramę segmentową tej firmy 2500x2250 z napędem pomimo, że do tej pory wyznacznikiem dobrych bram był dla mnie Hormann. Użytkuję ją od pół roku i nie żałuję wyboru. Odpukać, póki co działa tak jak należy Tylko jeden post i tak chwalący tę firmę, mocno śmierdzi mi ta reklama!!!! Handlowcy muszą trochę się podszkolić z PR w internecie!!! Coś się sprzedaż nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktor104 17.02.2014 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 UWAGA !!na Firmę Budowlaną Piszczek Piotr (Aleksander) z Brzeźna 354 gm.Podegrodzie. Mają już prawomocne wyroki sądowe i ścigają ich komornicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktor104 17.02.2014 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 UWAGA !!na Firmę Budowlaną Piszczek Piotr (Aleksander) z Brzeźna 354 gm.Podegrodzie. Mają już prawomocne wyroki sądowe i ścigają ich komornicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALABASTROWA 24.02.2014 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam,jestem z Rzeszowa i będę zaczynała budowę koło czerwca,chętnie porozmawiam z osobami budującymi na terenie podkarpacia. Pozdrawiam podkarpacie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carino2 01.03.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Poszukuję solidnego wykonawcy do ocieplenia poddasza i elewacji. Macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w33097 07.03.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Sanok wita się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszula268 18.03.2014 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Poszukuję solidnego wykonawcy do ocieplenia poddasza i elewacji. Macie ? mogę polecić pana Grzegorza tel 698676512 a ja szukam budujących z okolic Dębicy , ja właśnie zaczęłam budować dom sroka III z podwójnym garażem ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalinda 19.04.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Jeśli ktoś szuka ekipy do tynkowania to radzę uważac na Tomasz Molawka gdzies z ok Sedziszowa. Jak patrze na swoje spartaczone tynki, krzywe szpalety to zakazdym razem sie zastawiamczy nie podac partacza do sądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ralfii_VR 28.05.2014 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie Buduje dom energooszczędny Dijon IV, jestem na etapie wieńca, Osoby zainteresowane moim projektem zapraszam na mój blog http://www.dijoniv.mojabudowa.pl/ Mam już trochę doświadczenia i chętnie udziela wskazówek i sam też będę pytał pozdrawiam wszystkich jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurczak81 08.07.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 a ja szukam budujących z okolic Dębicy , ja właśnie zaczęłam budować dom sroka III z podwójnym garażem ,pozdrawiam Widziałam bloga na stronie dom dla Ciebie, czekam na zdjęcia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 09.07.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Witam, odnośnie okien drzwi mogę polecić Jezierskiego ( kupowałem 3 lata temu, teraz wznowiona produkcja pod nowym właścicielem ) i firmę Salamandra w Rzeszowie na Hetmańskiej. Ze swojej strony proszę o namiary na sprawdzoną ekipę do malowania wnętrz, najchętniej taką która ma w ofercie malowanie natryskowe agregatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszula268 09.07.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Widziałam bloga na stronie dom dla Ciebie, czekam na zdjęcia z budowy gdy tylko będę mieć coś nowego to zaraz wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 26.10.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 moze ktos polecic kogos do ogrodzenia okolice rzeszowa Też jestem zainteresowany .Szukam sprawdzonych i solidnych fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marus1980 17.03.2015 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Witam, czy może ktoś polecić dobrego i niedrogiego architekta z Rzeszowa do adaptacji gotowego projektu z niewielkimi zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 01.06.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Ja miałam Draft ul. Akademicka. Piotr Jasiński niedrogi i w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sorc 06.06.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Jakieś opinie o tynkach z firmy FachBud ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ggdh 14.07.2016 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Melduję się z Mielca Wygląda to tak, że kupiliśmy działkę pod Mielcem wraz z fundamentami pod projekt Andromeda I http://www.dobredomy.pl/projekt/andromedaI/ Fundament jest goły (pomalowany dysperbitem 3 lata temu), więc na ten rok planuję ocieplić fundament, rozłożyć rurki i zakończyć przed zimą stanem ZERO. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts