januszek 07.06.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 zapowiada się tak Do północy było miło O rysunkach się mówiło I o szkole kto ma piątkę, a kto nie Tylko Januszek wzrok miał mętny Rzędząc coś o pracach ręcznych Molekułach, orbitalach itd. Potem każda z par się skryła Wzorem starszych w kontach willi I potrzebne są materace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 07.06.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Januszek temat materacy mnie również jak najbardziej interesuje. Tzn. chę kupić do sypialni bo na resztę wyposażenia nie starczy Interesuje mnie szerokość 160 cm. Jakie, gdzie i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 07.06.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witajcie cieplutko Greg - chcę namiary na stolarza, chętnie zobaczę drzwi "na żywo" najpierw. A widzisz? Nie wierzyłeś w krasnoludki Ty mieszasz kolory w mieszalni? Hmmm, ja mam zamiar wykonać to ręcznie. Po doświadczeniach z kolorkami w mieszalni, sama zaczęłam dobierać sobie barwy i przynajmniej mam takie, jak sobie wymyślę. Tylko zaskoczyło mnie jedno: akryle trzeba nakładać dwa razy??? Qrczę, to ja padnę przy tym malowaniu Tyle metrów??? Teraz w mieszkaniu malowałam raz i wyszło całkiem cacy Januszek, na pewno (z tym podwójnym kładzieniem)? A może tak Ci te rurki i materace zakręciły, ze cóś Ci się pomyliło? A rurki... co zawstydzone, co zawstydzone? czasu nie miałam, coby coś skrobnąć na Forum. Wiesz, opisać się tych rurek nie da (fi..., co ma fi do tego?, byle figlarne były ). Ale powiem Ci, gdzie można je zobaczyć (wybieramy się z lepszą połową tego forum w celach rozpoznawczych) A o tych materacach, to już wiesz... RS: wnoszę, że się udało ? To dobrze. Bardzo się cieszę. Krótki tydzień nam się kroi. Ale nadziałamy na budowach O, własnie. Podzielcie się ze mną doświadczeniami z ocieplania dachu, co? Z poleceniem fachowców włącznie A Organizacja dalej czeka na zgłoszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 07.06.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Greg i Januszek!! Ja w kwestii materacy.My kupiliśmy taki 180x200, a Ewci 88x185 (robią na wymiar i nie zdzierają) na ul. Hanasiewicza w Rzeszowie - Centrum Zdrowego Snu to się chyba nazywa. Z przodu od ulicy są biura firmy kurierskiej Stolica a oni mają wejście od tyłu budynku.Łóżka tyż mają, tyż kupiliśmy, ale za ile to mnie zabijcie i tak nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 07.06.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Anika wysłałem Ci numer mojego telefonu mailem. Większość maluję gotowymi kolorami z Dekorala. Kuchnię pomalowałem lateksową Tikurilli z mieszalnika. Baru dzięki za namiar. Wiem gdzie to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 07.06.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Baru greg znowu w materii materacy byłem wysłuchałem wykładu i te dobre to cena powala Baru czy ten materac 180x200 wymaga oddzielnych pościeli bo z tego co się orientuję to kołdry robi sie w wymiarach do 160 serokości jak jest u Was wiesz chciałbym być się okryć kołderką a widziałaś jaki ze mnie kawał chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 07.06.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Januszek, nic się nie przejmuj. Kołderkę uszyją Ci, jaka tylko będziesz chciał Ale nie ma to, jak dwie Szczególnie, kiedy współmałżonek się rozpycha Albo takie ciche dni, np.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 07.06.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 CZEŚĆ ! Mam trochę luzu i coś skrobnę bo widzę że zbliżacie się tak szybko do czerwcówki jak nasi politycy do foteli w Brukseli. RURKA JANUSZKA - to ekscytujący temat i będąc u klienta w Prince - Motelu obejrzałem ten element standartowego umeblowania większości polskich domów powinien posiadać średnicę około 2- 2,5 cala.Wykonany oczywiście z inoxa ze względów higienicznych. To tyle na temat rurki. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 07.06.2004 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Januszek nie stresuj się czasami należy się ratować techniką, a w tym przypadku techniką krótkiej kołdry jak by co to minister gospodarki wyjaśni Ci szczegóły Niech się rury pną do góry. Już się Organizacja zajmie , aby nikomu rur nie zabrakło http://www.corustubes.pl/gfx/grafiki/aktualnosci_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 08.06.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 materac zaklepany z kołderką też w materii rurki Wojtek napisał RURKA JANUSZKA uściślijmy januszek nie ma rurki tylko zupełnie coś odwrotnego Ale naród zapracowany nikt nic nie pisze, czyżby budowy wasz wchłonęły pochwalcie się co się u Was dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t-man 08.06.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 No i co byłeś ?. Z mojego okna nie widziałem, żadnych oznak wiru budowlanego na Twojej działce. . Kiedy wkracza geodeta ?. Wyjaśnij jeszcze co miałeś na myśli mówiąc o ziemi udeptanej, budkę z piwem, czy BAR ? Co nie widac wiru?? A piekne snopki siana?? Poza tym ciekaw cholernie jestem gdzie to Twoje okno....... na prive jednak nic... Budka z piwem, bar... czy to wazne - efekt moze byc tylko jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 08.06.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 rozumiem, Januszek, że na czerwcówce nie będziesz prezentował rurki, tylko zupełnie coś odwrotnego:o Noooo, nie mogę się doczekać t-man - masz snopki siana? Kurczę, a u mnie nie ma kto zrobić snopków I nie ma co zrobić z tymi snopkami I trawka skoszona sobie leży i leży... Nie widzisz okna RS? A było nie znikać z Forum na tak długi czas, tylko przyjść na majówkę ? Wszystko byś wiedział A tak w ogóle, to rzeczywiście, co się dzieje z resztą? Wszyscy tak cioraja, że nie ma kiedy cześć nawet powiedzieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarenka 08.06.2004 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Pozdrawiam wszystkich tu obecnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 08.06.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 byłem wysłuchałem wykładu i te dobre to cena powala - Januszek! spójrz na to tak: to jest wydatek na dooobrych kilka latek, na metaracu nie zaoszczędzisz za wiele, bo jak zakupisz badziewie to po dwóch latach będziesz miał wyleżane rynienki. Baru czy ten materac 180x200 wymaga oddzielnych pościeli bo z tego co się orientuję to kołdry robi sie w wymiarach do 160 serokości jak jest u Was wiesz chciałbym być się okryć kołderką a widziałaś jaki ze mnie kawał chłopa Ano my mamy dwie kołderki 160-tki właśnie. I jak Anika słusznie zauważyła, praktyczne to jest ze wszech miar. A że z Ciebie to kawał chłopa to przecież każdy wie A co do ciorania, to ciorom i ciorom... nie mam siły z wieczora wcisnąć POWERa na obudowie. Wojtkowa ekipa ma się ku końcowi - tzn nie chłopy ino ich robota. Na poniedziałek zamówione wylewki, ale zanim zaleją tę cenną miedź, mój wielce szanowny teść na zmianę ze śwagrem bawią się w ochroniarzy. Znaczy śpią u nas na tej budowie. I jeszcze Wam powiem, że te debilne tynkarze nie dość, że porysowali mi szyby w oknach!!!! (chociaż wyraźnie mówiłam, żeby zostawili mycie mnie), to jeszcze tak zapieprzyli mi tym cholernym tynkiem zawiasy, że szok. Większość plastikowych nakładek porozwalana, bo chamy na siłę okna otwierali z tą zaprawą. Zabiłabym, jakbym którego spotkała. I tym optymistycznym akcentem mówię dobranoc i lecę starsze dziewczyny zapakować do wyrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.06.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2004 Pozdrawiam wszystkich tu obecnych... ... Jam obłok na niebie, pośród innych tysiąca, niebo mym życiem, bez początku i niewiadomego końca. Tu gwiazdy się rodzą i noc spotyka się z dniem, a ja samotnie podążam w zadumie nad życiem... Sarenko... wrócisz ... niebem .... wrócisz życiem .... szczęść Ci Boże ... . brzoza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 09.06.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Sarenko - pozdrawiam również Brzoza nikogo chyba tak pięknie nie pozdrowiłeś jeszcze Baru: a widzisz? Ja nie mam okien i nie mam porysowanych szyb, o zawiasikach nie wspomnę Mówisz, że ciorosz? To może nie pomagaj tak ekipie Wojtkowej, daj się chłopakom wykazać Usiądź na krzesełku i obserwuj Bardzo się cieszę na ten nadchodzący długi weekend. Chociaż plany mam przednie, ociorom się, jak mały motorek, ale na działeczce. Zazdroszczę RS - nie musi sprzątać dwóch chałup Ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t-man 09.06.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 t-man - masz snopki siana? Kurczę, a u mnie nie ma kto zrobić snopków I nie ma co zrobić z tymi snopkami I trawka skoszona sobie leży i leży... To w zasadzie proste. Wizja lokalna ujawnila kilka sasiednich gospodarstw bedacych w posiadaniu bydla rogatego. Na skutek przeprowadzonych analiz do ostatecznych negocjacji wytypowano jedno. (BTW jak juz sie dowiedziano - sasiad RS-a ). Po sporzadzeniu biznes planu, harmonogramu prac, sposobów i planów wykonania snopkow oraz ich ustawienia wzgledem pola magnetycznego planety udano sie do biura zarzadu w/w sasiada celem sporzadzenia umowy. Na skutek dlugich i trudnych rozmow (w ktorych wykorzystano cala wiedze marketingowa nabyta na studiach), w trakcie ktorych wyliczono miedzy innymi wskaznikowy wspolczynnik zadowolenia bydla rogatego w sezonie zimowym, wynikajacy ze spozycia siana pochodzacego z dzialki bedacej przedmiotem negocjacji; dokonano podpisania kontraktu. Za zgoda obu stron kontrakt uprawomocniono natychmiastowo za pomoca srodka wysokoprocentowego w ilosci pol litra. Umowa zobowiazala w/w sasiada do skoszenia trawy, snopkowania, nastepnie wywiezienia siana z dzialki celem spozycia przez bydlo rogate. Polecam ten sposob. Nie widzisz okna RS? A było nie znikać z Forum na tak długi czas, tylko przyjść na majówkę ? Wszystko byś wiedział Moja wina, moja wina, moja ....... Obiecuje poprawe. RS: Namiary i zdjecia satelitarne doszly.... Bedziemy w kontakcie. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 09.06.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 RS i tak Ci zazdroszczę Tomku, sposób cudny Liczne wizje lokalne przeprowadzano przez dwa lata. Do negocjacji sposobiono się intensywnie. Środek do uprawomocnienia czekał wzanadrzu. Tylko co robić w przypadku, kiedy w okolicy nie ma ani jednego stworzenia rogatego? Nierogacizna nie reflektowała A poprawę zaczynaj już. 26 czerwca będzie sprawdzian. Zobaczymy Straaasznie nie chce mi się dzisiaj pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 09.06.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Hallo budowniczy Podkarpacia myslacy nie tylko o czerwcowce widze ze Baru natrafila na problemy na ktore i ja jestem bardzo uczulony - dokladnosc wykonywania prac przez ekipy budowlane i uwazanie na nasze drogie okna t - man podpisales umowe w sposob najbardziej originalny a brzoza przywital sarenke w sposob dla siebie najbardziej mi oczekiwany - wierszem Anika on moze jeszcze nikogo tak nie przywital, ale wiedzialem te to kiedys zrobi aha Sarenka witaj, a kto ty jestes kochani ile zaplaciliscie za centralne ogrzewanie, u mnie bez grzejnikow i w trzech miejscach podlogowe w kuchni, przedpokoju i w lazience na gorze zaplacilem za material 5 000 zl. a za robote 2 400 zl. w miedzi dom 164 m2 troche duzo mi sie wydaje pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t-man 09.06.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Tylko co robić w przypadku, kiedy w okolicy nie ma ani jednego stworzenia rogatego? Nierogacizna nie reflektowała Propagowac wsrod miejscowej fauny idee wegetarianizmu? Straaasznie nie chce mi się dzisiaj pracować Z przykroscia musze przyznac iz podzielam Twoje dzisiejsze nastawienie. Moj stosunek do pracy dzisiaj okreslilbym jako "seksualny": robota lezy a ja ja pier............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts