januszek 09.06.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2004 Ale się porobiło wesoło zaczynamy pierd..robote a co w końcu juz sie weekend czuje prawda? a moze by tak pogodzic powitać nową postać (sarenkę) i od razu poczestowac ta zawartością z ogrodów w końcu sarenki toz to rogacizna oj coś mi się wydaje że zaraz mnie weźmie na rogi Ale niektórym zazdroszczę mają dwie chałupy do sprzatania Baru masz podobne doświadczenia do moich z tynkami, tam gdzie pilnowalem jest ok ale nie wszędzie dopilnowałem i lufa w krzokach. Anika dobrze sie rozglądnij wokół a zobaczysz wiele jeleni, rogaczy, i innego typu zwierzątka lubiace trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 14.06.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Witam wszystkich O, jak dużo napisaliście, a ja przez weekend próbowałam dopchać się do forum i napisać jak budowa rośnie, a tu o strona nie działa. A więc tak: fundamenty ocieplone. ściany poszły w górę. Umowa z sąsiadem podpisana - mogę przekopać metr jego działki w celu włączenia się do kanalizacji Anika jeszcze raz dziękuję za wzór umowy. Połowa stempli już na budowie, druga połowa ma przyjechać dziś popołudniu W tym tygodniu zrobią strop. To na razie tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 14.06.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 )Witajcie Cisza... pewno, że cisza. Właśnie dzisiaj dowiedziałam się, że zastępuję jedną koleżankę, która jest na urlopie i intensywnie uczyłam sie różnych dziwnych programów. Ale już umiem To jest cisza przedwakacyjna. A piszę z propozycją: ponieważ wiem (Organizacja doniosła), iz kilka osób nie będzie na czerwcówce z powodów bliżej niezrozumiałych może przeniesiemy czerwcówkę u Januszka na 3 lipca?? Januszek nic naprzeciw nie ma (wręcz chyba błysnęło mu w oku ) co Wy, więc, na to? Dajcie szybciutko znać, bo czas ucieka ... Ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 14.06.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Dostosuję się do terminu który poda ORGANIZACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.06.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 ) A piszę z propozycją: ponieważ wiem (Organizacja doniosła), iz kilka osób nie będzie na czerwcówce z powodów bliżej niezrozumiałych może przeniesiemy czerwcówkę u Januszka na 3 lipca?? Januszek nic naprzeciw nie ma (wręcz chyba błysnęło mu w oku ) co Wy, więc, na to? Dajcie szybciutko znać, bo czas ucieka ... Ściskam! jestem za przełozeniem terminu ... p.s. powiem coś ... o Sarence ( i przepraszam Sarenke za to ...) Jej wiersze sa na forum ... nie sygnowane ... najcześciej http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=17358&postdays=0&postorder=asc&start=420 ... Jam obłok na niebie, pośród innych tysiąca, niebo mym życiem, bez początku i niewiadomego końca. Tu gwiazdy się rodzą i noc spotyka się z dniem, a ja samotnie podążam w zadumie nad życiem... a to jest fragment wiersza Sarenki ... brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.06.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Popieram nowy termin czerwcóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 15.06.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Tak tak bedzie to już lipcówka to się tak odwleka, odwleka ale za to jak łupnie to pozdrawiam i czekam na dalsze zgłoszenia no chyba że mnie nie lubicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 15.06.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Ano fakt, będzie lipcóweczka. Zakręconam okrutnie, ale mi chyba wybaczycie. Sami wiecie jak to jest z tym cioraniem. A ja mam jeszcze na dokładkę cztery artystki w domu. Januszek! Ależ oczywiście, że Cię lubimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 15.06.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witajcie milutko ! Ufffffffffff wreszcie sie dopchalam do forum........... sposobem Chyba mam zaleglosci w witaniu nowego koleżenstwa..........aaaaaaaaa postawie małe conieco i bedziemy kwita http://www.e-drinks.com.pl/images/drinki/Dolly_150.jpg To jest LALECZKA /DOLY/ A moi cioracze co zrobili to znowu zasypali i wszystko zrównali z ziemią ........ino jakies druty sterczą i cos tam wlali w takie skrzynki, że tez takie skrzynki tyle kasy pochloneły...........nie wierzę.......... napewno mnie orżnęli Januszku ! napewno przyjade podziwiać ten goncik bitumiczny Pozdrawiam całą ORGANIZACJE...........do zobaczenia ..........w komplecie. Kto żyw niech przybywa na czym moze..........ja rowerem http://www.cybergif.cad.pl/buzki/1817.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 15.06.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Ale naród zapracowany nikt nic nie pisze, czyżby budowy wasz wchłonęły pochwalcie się co się u Was dzieje. Witajcie U mnie fundament prawie zasypany, jeszcze jeden kamaz jutro i koniec .... Może wejdą za parę dni murarze..... A co do czerwcówki, a raczej lipcówki - odpowiada mi przesunięcie terminu. Pozdrawiam wszystkich gorąco, trochę zmęczona, ale zadowolona. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 15.06.2004 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Witajcie za kilka dni ruszą u mnie mury do góry lipcówka może być w imieniu Organizacji zaprosiłem już kolegę, który uświetni nasze spotkanie jego oferta w linku... http://www.szybkieczytanie.net/fun/maj/26_maja_2004/maestro_music1.WMV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 16.06.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Cześć!! RS - 10 lipca mówisz? Trza się dobrze zastanowić, bo Gregor 456 planuje imprezkę 24 lipca. Nie zazębi się nam? Może ta Organizacja w końcu coś podpowie??? Bo żal byłoby, gdyby kogoś z nas nie było, bo nie umiemy sobie dostosowac terminu, prawda? Kombinujcie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2004 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Hallo budowniczy Podkarpacia myslacy nie tylko o czerwcowce a brzoza przywital sarenke w sposob dla siebie najbardziej mi oczekiwany - wierszem Anika on moze jeszcze nikogo tak nie przywital, ale wiedzialem te to kiedys zrobi aha Sarenka witaj, a kto ty jestes kochani ile zaplaciliscie za centralne ogrzewanie, u mnie bez grzejnikow i w trzech miejscach podlogowe w kuchni, przedpokoju i w lazience na gorze zaplacilem za material 5 000 zl. a za robote 2 400 zl. w miedzi dom 164 m2 troche duzo mi sie wydaje pozdrowionka :D:D dziekuje za miłe słowa Grześ... dla porównania podam Ci moje ceny - (dom ok.180 m2) kwota materiały i robocizna ok. 1000PLN - z grzejnikami ale bez kotła RS 10 tego .... czy Ty nie planujesz jednocześnie urodzin Grześkowych przy okazji "obejść" ... ?? Tatanka26 ok. ja jestem raczek nieboraczek ciekawe co na to brzoza : Aha ja mam inny przepis na cytrynowke od prawdziwego mysliwego 1 litr cytryny, 1 litr spyrytusu i 1 litr miodu powiem szczerze czegos tak dobrego jeszcze nie pilem:wink::wink: przyznaje, ze przepis na cytrynówke starego mysliwego jest wyjątkowo frapujący iiii .... przychylam sie do propozycji ...:D:D RS czuje, ze wiesz co dobre ... pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.06.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 własnie Anika - tylko u kogo ta lipcówka ale zagwozdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 16.06.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Słuchajcie: postanowione. Dokonało się Po długich, acz ciężkich ogłaszam wszem i wobec, że czerwcówka odbędzie się 3 lipca na Niwie. I nie będzie to lipcówka, coby sobie nie pomylić Napoje więc cytrynowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 16.06.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 To zabawne mnie organizacja powiedziała to samo termin zaklepany 3 lipca jak zwał tak zwał lipcówka, czerwcówka, cytrynówka januszówka już szlifuję formę i rurkę i obiecuję że pokażę Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 16.06.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 No, szlifujmy więc formę, rurki i co tylko się da, bo godzina W znowu się zbliża. Zasady imprezy takie, jak majówkowe, więc poproszę o kontakt z propozycjami menu lub ofertą siły roboczej Wiecie, ile osób już potwierdziło udział? Ha! Aneta, Baru, Renia, Tampiko, Tatanka, Brzoza, Greg, Janon, RS, Wojtek Tymowicz, a i Januszek pewno będzie I jeszcze chyba będzie niespodzianka I nie wiem, czy kogoś nie pominęłam Aaaa, i kolega Janona I czekamy na resztę Chciałam Wam jeszcze pochwalić się, że mam piękniuśkie tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 16.06.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 no nie wiem czy będzie januszek on ostatnio jakis taki niezdecydowany miesza i miesza może się boi tej rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 16.06.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Tak mysle sobie, że Organizacja się postara i jakoś przekona Januszka. Z tego, co wiem, ma wzanadrzu bardzo poważne argumenty Takie nie do odrzucenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 16.06.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 A ja mam wylewki, a ja mam wylewki!! Polecam ekipę. Fachury są Co prawda Anika mi tu ciśnienie podnosi pisząc o ładnych tynkach, ale cóż... Za kilka tygodni ja też będę miała równie piękne tynki, a co Proszę mi powiedzieć, czy ktoś coś wie z autopsji nt deski barlineckiej? Się waham: parkiet czy deska. Bo panele zdecydowanie są be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts