Renia 02.07.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Aniko, dziękuję za szybkie działanie, jadę z Anetką.Indyk też już się marynuje.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.07.2004 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Mampka już jest . Dziękuję ORGANIZACJO. Jestem pod wrażeniem. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Brzoza jak widać o pogodę też nie ma się co martwić - nad wszystkim czuwa ORGANIZACJA no jak czuwa... to ja juz nic nie mówie ... Grześ - mniemam, ze dzieciaki masz przy kim zostawić, bo myśle, że "Ciotki" - wrazie co (jakbyś nie miał) beda do dyspozycji i chętnie sie nimi zajma - oczywiście te nietańczacew tym czasie przy rurce ... Gregor 456 ... dziekujemy ... a Twoja sympatia i wielkoduszność bardzo nas ujmuje ... mowie za wszystkich - ale niech mnie ktos poprawi jesli przekłamałem Janon ... karkóweczka - karkóweczką ... ale my musimy usiać przy czymś słodkim ... pamietasz jak nam tamtym razem smakowały andruty ? siadamy przy andrutach ... co nie ? Renia Ty masz super! z Anetka to ja też bym chciał ... coz ... mnie ktoś inny obiecuje porwac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 02.07.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 melduję, że skrzydełka marynują się i mam nadzieję że będą jadalne Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 03.07.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 BYŁO PRZEPYSZNIE OT CO... Anika, przepis na sosik... migusiem!!! przesyłam serdeczności i pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janon 03.07.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 Porada dnia nie budujcie za dużych domów Ciężkie życie człowieka, który wygrał w Lotto )) http://www.funiaste.net/czerwiec/28_czerwca_2004/w_palacu.mpe a po za tym ... http://www.funiaste.net/czerwiec/27_czerwca_2004/roznie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.07.2004 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2004 ... a ksiezyc u januszka świeci zupełnie inaczej ... poznałem fantastycznych ludzi odnowiłem przyjaźnie ludzie podkarpacia sa chyba inni inni.... szczerzy.... szczersi .... umieja sie zorganizowac spotkać bezinteresownie pomoc w odwiezieniu czy dowiezieniu gdybym komukolwiek indywidualnie zaczał dziekowac ... popełniłbym foux paux dziekuje ... gospodarzom i dziekuje gościom niezapomniany wieczór Gregor z zona i dziecmi ... cudowni nowo poznani (w realu) ludzie ... o fantastycznym humorze i otwartym sercu ... rekuperator i łazienka januszka .. to cos na co januszek moze sprzedawać bilety ... i warto je obejrzec ...polecam a rodzina januszka .... .zona.... córa ... syn ....jestem pod wrazeniem ! SYN - (powiem w zaufaniu) przejawia juz wielki talent TATY Niwa ... cudowne osiedle mozna było i zatańczyć przy Nil'u Sedace czy Polu Ance ... mozna było zjeść i wypić ... do syta !!! ale uczta duchowa ze wspaniałymi ludzmi .... to coś ... co postaram sie aby w mojej pamieci trwało... trwało ... ... trwało dodam jeszcze ze ORGANIZACJA dokonała pewnych podsumowań i oceniła działalnośc Gupy Podkarpackiej .... ale o tym opowie Organizacja dziekuje Wam kochani p.s. janon wiedziałem, ze Jesteś najszybszy i za kierownica i ....wogóle ale ze aż tak ?!!! ja biegiem z samochodu i po schodach ... prosto do kompa aby pierwszy zdac relacje na goraco .... a tu juz post janoa !!! o quffa .... a wydawało mi sie ze jeszcze około 1 - sza siedzisz obok mnie ... i mówisz "brzoza ... strzemiennego"!!! widać, że to czar zamglonego ksiezyca na mnie zadziałał ... Ty ... mysmy te andruty jedli ? czy nie .... bo "Zwierzyńca" w puszce - Wojtkowa nagrode za udział w konkusie na "zlepieńce" - to pamietam, ze piłem ale andruty ... ... jednak u januszka ksiezyc swieci zupełnie inaczej ... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 04.07.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Hej,wielkie dzięki gospodarzom i gościom za przemiłą atmosferę, myślę, że żadna inna grupa na forum nam nie dorównuje pod żadnym względem.Z przyjemnością dowiedziałam się o tym, że nawet Wielki Brat chciał z nami wczoraj pobiesiadować, ale nic z tego nie wyszło (może to i dobrze).Jestem pod wrażeniem wszelkich dokonań Januszka, przekonałam się ostatecznie do pastelowych ponadczasowych kolorów w łazience. Trzymam kciuki za to, żeby Wam się szybko udało zamieszkać.Wszystkim życzę dużych postępów na budowach i dobrych humorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.07.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Oj, Brzoza, Brzoza... Nie wiedziałeś, że Janon ma taki refleks? Ja też nie! Ale właśnie wczoraj u Januszka się przekonałam. Dziękujemy Januszkowi i Gosi za gościnę i obiecujemy, że damy im chwilę odpocząć. Było odjazdowo, a ten księżyc to faktycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 04.07.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Ja też chciałem się zameldować, że już wstałem i sedecznie podziękować za wczorajszy wieczór. Było naprawdę PRZESUPER !!! Szczególne podziękowania oczywiście dla gospodarzy czyli Januszka i jego rodzinki, dla Organizacji za organizację i dla Was wszystkich za wspaniałą atmosferę i cieplutkie przyjęcie nas - nowych. ... już nie mogę się doczekać następnej imprezki, która - mam nadzieję - będzie u nas ! Całuski dla Wszystkich także od mojej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 04.07.2004 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 KOCHANI BYŁO PYSZNIE Cudowni ludzie.............cudna atmosfera.............jestem pod wrazeniem. Januszkowi i Gosi ..........za użyczenie miejsca.Anice.............za całokształtGeorgowi i Uli.............za odwiezienieCałej Organizacji.............za to ze jesteściehttp://www.nev.pl/grafika/gify/milosne/usta1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 05.07.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Kochani, my z Grześkiem jesteśmy zachwyceni - było super! Dziękujemy bardzo wszystkim Organizatorom i gospodarzom (następnym razem ja też coś wyszykuję, jak się ząbkowanko młodej nie włączy ) , ciekawa jestem tylko, o której Januszkowy junior padł i do której spał rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 05.07.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Dziękuję Wszystkim za wspaniałe spotkanie, Januszkowi i jego żonie za gościnę. Organizacji za rozplanowanie Gregowi i Stokrotce za odwiezienie oraz Wszystkim za obecność i miłą atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 05.07.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witajcie Również chciałam podziękować. Wszystkim za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 05.07.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 CZEŚĆ WSZYSTKIM ! Moja pmniejsza połowa oraz ja serdecznie dziękujemy po kolei: JANUSZKOWI I MAŁŻONCE - za wspaniałą gościnę i atmosferę. Januszek pogratulowa raz jeszcze wspaniałej myjki ciśnieniowej haha i pytanie czy ten taniec z rurką to byla premiera czy nie. STOKROTCE Z MĘŻEM - za dużo tematów do rozmów. ANICE - za zebranie takiej ekipy i jej sterowanie medialne. TATANCE- za szybką dostawę mnie do punktu około domowego RS - za ciekawe wiadomości na temat oaz spokoju. WSZYSTKIM OBECNYM TEGOŻ PAMIĘTNEGO WIECZORA - za ciepło, które z siebie dali bo nie zmarzłem, oraz za rewelacyjną atmosferę, która bezkolizyjnie dla zdrowia przeniosła mnie na niedzielę i ciągle we mnie siedzi. Pozdrawiamy wszystkich gorąco i oby wszystkim starczyło sił w realizacji swoich pomysłów. Na razie hej - teraz ostro muszę popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 05.07.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Witajcie RODZINO internetowa, Czołem biję dla dokonań Januszkowych, medal Ci się Januszku i Małgosi należy, za odwagę przyjęcia tak licznej naszej rodziny , nie wspominając już o rurce.... ( Ten złoty medal, to chyba spacerował właśnie między szeregówkami, a potem sobie poszedł - razem z nami ) Wielki medal należy się Anice za organizację! A nam wszystkim należy się po małym medalicku, żeśmy się oderwali od swoich cioraczek i spotkaliśmy się!!! Dzięki za to WSZYSTKIM a teraz b. proszę o przesyłanie Waszych prac fotograficznych na krzynkę, albo wiadomość jak odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 05.07.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Kochani mam do Was prośbę.Proszę napiszcie z czego macie zbudowane ścianki działowe.W projekcie mam na parterze pustaki keramzytobetonowe gr. 11.5 cm na poddaszu płyty GKF.Chciałabym mieć ściany murowane na parterze i poddaszu.Jak myślicie zamówić keramzyt czy coś tańszego. Jeśli tańsze to co?Dużo tańszy jest siporex ok. 20 zł/m2 (to jest taniej o ok10 zł/m2), ale mam do niego jakieś anty nastawienie, a porotherm i pustak ceramiczny w podobnych cenach.Jakie jest Wasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.07.2004 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 wypadałoby wspomniec o dyplomach ... wiec powiem, że za wybitny wkład w rozwój Grupy Podkarpackej ORGANIZACJA ( rekoma i ustami januszka) przyznała dyplomy, które zostały wreczone uroczyscie w swietle jupiterów, błysku kamer-filmowała Anetka i otrzymali je m.in. Anika, RS i Greg RS i Greg za najdłuzszy i aktywny staż Anika za wkład organizacyjny i rozruszanie grupy GRATULACJE, BRAWO Stokrotko - JUNIOR - Januszek jest wspaniały i On był z nami do końca ! Anetko proponuje Ci głogowski beton komórkowy nie tylko ze wzgledu na koszty ale ze wzlędu na mozliwośc 1. łatwego w nim kucia bruzd dla instalacji elektrycznej 2. jak zechcesz powiesic obrazek na scianie to wbijasz gwóźdź nie szukasz wiertarki i dybli 3. lekkość bloczków - wazne dla scianek poddasza ... 4. ciecie pustaków - tniesz zwykła piła a "anty nastawienie" zostało Ci prawdopodobnie zakodowane po bloczkach stalowowolskich- ( tych stalowo sinych) do których dodawano popioły wielkopiecowe a pustaki te określano jako "niezdrowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 06.07.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Hmmm, zeżarło mi posta. A dlaczego??? Jeszcze raz, więc... Uprzejmie informuję, że pozapychałam Wam skrzynki zdjęciami. Fachura ze mnie żadna Cóś będę kombinowała Tatanka: obiecany adres do meblarza kuchennego: Rewera Mieczysław 86 340 69 602 355 781 Ciekawa jestem wrażeń AnetaS: ścianki działowe z białego siporex'a są spoko. Nastaw się pozytywnie: lekki, nieszkodliwy, dobry do cięcia i kucia... Muszę zrobić odprowadzenie wody deszczowej. Nie umiem. Polecicie mi jakiegoś fachowca??? Pozdrawiam i dużo słoneczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciechb 06.07.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 Może ma ktoś podobne doświadczenia. W planie domu mam piwnice pod częścią dokładnie na połowie. Może lepiej zrobić pod całością budynku, prawdopodobnie koszt nie będzie dużo większy, gdyż teraz (fundament) trzeba łączyć jedną część z drugą schodkami tak jest w planie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 06.07.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2004 AnetaSJa będę mieć ścianki działowe z maxa 25 cm i 12 cm, ale u mnie ściany zewnętrzne też są z maxa, więc nie zmieniam.Myślę, że powinnaś wziąć pod uwagę taką sprawę: jak później będziesz wieszać jakieś szafki, obrazy itp. lub drążyć jakieś przewody, w niektórych materiałach jest łatwiej w innych trudniej. Akustyczność ścianek też jest ważna. Musisz zdecydować co ważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts