skunks 19.05.2002 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.05.2002 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 Jestem pod wrażeniem gościnności Agaty i jej męża. Tak jak przypuszczałem spotkanie przy ognichu jest bardziej ciekawe niż w knajpie. I ta swoboda... Jakby brał w tym udział jakiś zatwardziały wielbiciel mieszkań, to zaraz by zmiękł. A ta okolica ... Pomijam sąsiadów, zresztą zaczynam o nich się bać poznawszy pana domu Jeszcze raz dziękuję Gagata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 20.05.2002 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 Ja też dziękuje gospodarzom - było cudownie. Ale Frankai - masz rację - sąsiedzi nie mają sznas na wygranie jakiegokolwiek sporu dopóki kręci sie tam gospodarz włości pozdrawiam serdecznie wszystkich a szczególnie Gagatęi jej męża Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 20.05.2002 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 Ja też dziękuję za gościnę, Gagatko, było naprawdę super, z opowieści gospodarza uśmiałam się tak, że do dziś mnie szczęka boli domek macie przepiękny i w dodatku z "duszą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 21.05.2002 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Oj, no to strasznie mi (nam) miło To ja Wam chciałam podziękowac za odwiedziny (co za wersal się nam tu robi )! Dla nas między innymi kupno domu było ważne dlatego, że bardzo lubimy gościć ludzi u siebie. A to było nieco magiczne spotkanie - znajomi witrualni okazali sie być ludźmi z krwi i kości! Dla mnie jednak to medium (internet) jest wciąż pełne niespodzianek.. Miałam początkowo pomysły (i nawet trochę wyrzutów sumienia), żeby pogadać o, ogólnie rzecz ujmując, "muratorowaniu" (właśnie kupiłam czerwcowy), ale - tak się zrobiło fajnie towarzysko po prostu, że nie miało to chyba sensu - nic na siłę (no, parę zdjęć obejrzelismy.. parę pytań padło..) a te sprawy możemy zawsze załatwiać na FORUM. Agnicha i Frankai: Co do Romana to coś w tym jest !! A sąsiadom jeszcze nie dał poznać swojego "prawdziwego" oblicza . Nawet go ostatnio pytałam czemu ich dotąd oszczędził (wciąż myslą, że jest miłym i sympatycznym panem w średnim wieku...) - ale .. to w końcu sąsiedzi. Tak poważnie mówiąc to ostateczność gryźć sie z sąsiadami. Ale czasem, kiedy wyczerpie się już inne opcje.. Zobaczymy. No - mam nadzieję, ze następnym razem będziemy już może przesiadywać na tarasie, albo przy murownym grillu, albo przynajmniej działka będzie sprzątnięta! Dzięki Alanta( w imieniu domku) za tą "duszę" (tego dokładnie szukaliśmy) i przyznacie.. tyle zieleni, ptaszki śpiewają, a wieczorem żaby wydzierają się jak głupie... A co do remontu - to po kawałeczku... Wysyłam na prywatne dwie fotki (może wysłac też nieobecnym?) Niektórzy nie zdążyli się załapać, a niektórzy ..... nie chcieli (???) No i mam nadzieję, ze niedługo poznamy męża Agnichy.. ) Baba - pamiętam o co pytałaś, lada dzień dam odpowiedź. A zwierzątko kudłate było tak grzeczne, jak by go nie było! Gdybyś nie zapytała, czy moze przyjść - moglibyśmy nie zauważyć, straszne miły piesek. A Łajkę, której może trudniej byłoby nie dostrzec, wciąż widzimy jak startuje do naszej kocicy, w celach rozrywkowych tylko i wyłącznie, przyprawiając ją niemalże o palpitacje! (totalny jeż na grzbiecie i ogon jak szczotka do butelek). Pozdrawiamy !! <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Gagata dnia 2002-05-21 18:52 ]</font> <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Gagata dnia 2002-05-23 13:40 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 21.05.2002 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2002 Palpitacje są podobno bardzo dobre na serce!! Dzięki ludziska za fajowe popoludnie! A Państwo Gagatkowscy mają u mnie dożywotnio 200 pkt. [w skali 10 punktowej] za tego GRILLA*! ...bo rzadko ludzie są tak mili, by realizować moje kretyńskie pomysły.... pozdrówka! *z siatki ogrodzeniowej, dla pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 22.05.2002 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Gagata, wyślij proszę te zdjęcia także nieobecnym (m.in. żałującemu bardzo a piszącemu te słowa). Pozdrawiam gorąco Grupę Wrocławską! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 22.05.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2002 Mąż Gagaty to brat bliźniak Schwarzy'ego, czy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 23.05.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Ryniu - długo by opowiadać o mężu Gagaty. Jest to przesympatyczny mężczyzna, ale lepiej mu nie podpadaj, bo zginiesz - i wcale nie chodzi o przemoc - wszystko zgodnie z prawem - BARDZO ZGODNIE Z PRAWEM - i to właśnie jego mocna strona. Jak ktoś mu podpadnie - to on nie popuści mam rację ludziska Gagata. Tak - ja stanowczo coraz częściej myślę kiedy zwołać spotkanie i kiedy Maciek będzie w domu. pozdrawiam wszystkich oraz pupilki wszystkich (koty i psy, oraz przyszłe rybki męża Alanty w historycznym już akwarium na pół ściany ) <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Agnicha1704 dnia 2002-05-23 12:24 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 23.05.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Dlaczego przyszłe ?, one już są, tyle, że w mniejszym akwarium , a mąż usilnie pracuje nad rozmnożeniem stadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.05.2002 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Ryniu, nie w tym rzecz - to raczej siła uporu (choć czasem mam wątpliwości, czy nie nazwać tego inaczej..) a nie mięśni!Wysyłam fotki!Ag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 23.05.2002 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Gagata, doszły, wielkie dzięki! "I stała się jasność" odnośnie Pana Domu. Rzeczywiście poważna siła argumentu! Grill - do rozpowszechnienia w wojskach NATO, obsługuje na jeden raz całą kompanię! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 23.05.2002 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Nieee, to nie o taki argument chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 23.05.2002 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2002 Przesyłam pozdrowienia dla Uczestników spotkania u Gagaty.Fajnie, że się udało. S-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 24.05.2002 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Miło nam, czyżbyś też pochodził z okolic Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 24.05.2002 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Gagata, czy Ty widzisz co tam na dole strony sie pojawiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.05.2002 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2002 Ryniu - żebyś Ty widziała nasz zdjęcia z poprzedniego spotkania (te ze Shrek'iem i osiołkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 25.05.2002 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2002 No to wyślijcie je redakcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.05.2002 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2002 Ryniu - wyluzuj trochę. Nie wszystko jest na pokaz publiczny. Nawet to że Redakcja nas tu gości nie oznacza, że musimy robić Big Brother'a (tfu!). Przyjedź na następne spotkanie, to zobaczysz o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 25.05.2002 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2002 ? jestem wyluzowany, chciałem dobrze [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ryniu dnia 2002-05-25 16:14 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts