dzióbek 26.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Szukam sklepu gdzie mozna kupić ładny gres imitujący parkiet, czy ktoś może mi polecić jakieś adresy. tam widziałam takie płytki różnych producentów, zresztą wczoraj zamówiłam tylko inne http://www.domex.az.pl/?id=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.09.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 cześć grupko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.09.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ale mówisz o tych na początku ulicy co mają też paramety z takiej samej cegły?? Bo jeszcze tacy na rogu z domem z łeską mają palety z cegłą ale nie wiem czy oni już robili płot czy nie?? I ktoś u nas ma ścianę wewnątrz w domu taką cegłą rozbiórkową - fajnie wygląda. Ale to trzeba mieć dom stylowy żeby ogrodzenie z takiej cegły pasowało. eee.. chyba tak - nie zwróciłem uwagi na parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 26.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Gdzie mozna najtaniej kupic systemy kominowe IBF lub Zapel ?Z tego co widzialem Zapel ogolnie tanszy a w sumie bez roznic.IBF udalo mi sei znalezc raptem 15 % ponizej ceny katalogowej Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam wieczorkowo POTRZEBUJĘ PILNIE NAMIARÓW NA FIRMĘ PRZEPROWADZKOWĄ. Kiedyś ktoś z Was mi podesłał ale gdzieś zapodziałem numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam wieczorkowo POTRZEBUJĘ PILNIE NAMIARÓW NA FIRMĘ PRZEPROWADZKOWĄ. Kiedyś ktoś z Was mi podesłał ale gdzieś zapodziałem numer pan Grzegorz (?) 601596059 - przeprowadzał nas - było niedrogo, ale trochę obsunęli się z godziną przyjazdu. Jeszcze Małgolinka kogoś polecała - sąsiadów z Łęgów, którzy mają firmę przeprowadzkową - niestety nie pamiętam nazwy, a wykasowałam już tamtą wiadomość. Czyżby znudziło Ci się Bezrzecze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witam wieczorkowo POTRZEBUJĘ PILNIE NAMIARÓW NA FIRMĘ PRZEPROWADZKOWĄ. Kiedyś ktoś z Was mi podesłał ale gdzieś zapodziałem numer ....... Czyżby znudziło Ci się Bezrzecze? Potrzebuję firmę przerzucić do nowej lokalizacji, a umówiona firma się wycofała. W domku mieszka się zajefajnie - więc na razie nie planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 27.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Gdzie mozna najtaniej kupic systemy kominowe IBF lub Zapel ? Z tego co widzialem Zapel ogolnie tanszy a w sumie bez roznic. IBF udalo mi sei znalezc raptem 15 % ponizej ceny katalogowej Fantom IBF-a mają w Ektra Dachu. Zamawialiśmy u nich komin systemowy do kominka. Zapel-a mają w Wod-Kanie w Dobrej. Różnica ok 350 zł na korzyść IBF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K.WABIA 28.09.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 witam,podjęty był wątek o prefabrykatach betonowych.bardzo proszę o podanie namiarów na ekipe wykonującą tego typu ogrodzenie jak i miejsce gdzie można takie elementy kupić.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.09.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Gdzie mozna najtaniej kupic systemy kominowe IBF lub Zapel ? Z tego co widzialem Zapel ogolnie tanszy a w sumie bez roznic. IBF udalo mi sei znalezc raptem 15 % ponizej ceny katalogowej Fantom IBF-a mają w Ektra Dachu. Zamawialiśmy u nich komin systemowy do kominka. Zapel-a mają w Wod-Kanie w Dobrej. Różnica ok 350 zł na korzyść IBF. Powaznie IBF wychodzi taniej ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 29.09.2008 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam Gdzie w Szczecinie mogę kupić stal? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 29.09.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam Gdzie w Szczecinie mogę kupić stal? Z góry dziękuje za pomoc. Witam, mój wykonawca bierze stal z firmy Felmax na Gdańskiej http://www.felmax.com.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.09.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czemu u nas beton jest taki drogi ?Jak patrze na ceny w tym watku to sie zastanawiam czemu my mamy nawet drozej niz w stolicy ?? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2765933#2765933 Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 29.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czemu u nas beton jest taki drogi ? Jak patrze na ceny w tym watku to sie zastanawiam czemu my mamy nawet drozej niz w stolicy ?? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2765933#2765933 Fantom ...może mamy lepszy?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 29.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam Mam pytanie gdzie kupowaliście okna do waszych domów. Chcę wysłać zapytanie o cenę do kilku firma aby porównać je. Witam, szukałem okien drewnianych, złożyłem zapytania ofertowe do 5 firm; w ubiegłym roku do: 1.Urzędowski-firma DAKO na Kr. Jadwigi- otrzymałem ofertę; 2.MS-firma Asmer na Reduty Ordona-bez odpowiedzi, pomimo upomnienia się; 3.Drutex-firma Twoje Okna na Wojska Polskiego(5.Lipca)(firma p. Jacyny-Witt)-bez odpowiedzi, pomimo obietnicy po przypomnieniu się; W tym roku do: 1.Sokółka-Przedstawiciel na Struga -otrzymałem ofertę; 2.Pozbud-firma Eko Dom na Gdańskiej-mieli pożar w ub. tygodniu-brak oferty; tak to wygląda w moim przypadku; Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam Mam pytanie gdzie kupowaliście okna do waszych domów. Chcę wysłać zapytanie o cenę do kilku firma aby porównać je. Witam, szukałem okien drewnianych, złożyłem zapytania ofertowe do 5 firm; w ubiegłym roku do: 1.Urzędowski-firma DAKO na Kr. Jadwigi- otrzymałem ofertę; 2.MS-firma Asmer na Reduty Ordona-bez odpowiedzi, pomimo upomnienia się; 3.Drutex-firma Twoje Okna na Wojska Polskiego(5.Lipca)(firma p. Jacyny-Witt)-bez odpowiedzi, pomimo obietnicy po przypomnieniu się; 1.Sokółka-Przedstawiciel na Struga -otrzymałem ofertę; 2.Pozbud-firma Eko Dom na Gdańskiej-mieli pożar w ub. tygodniu-brak oferty; tak to wygląda w moim przypadku; Pozdrawiam A z tych dwoch co dali oferte ktora lepsza ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 29.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam Mam pytanie gdzie kupowaliście okna do waszych domów. Chcę wysłać zapytanie o cenę do kilku firma aby porównać je. Witam, szukałem okien drewnianych, złożyłem zapytania ofertowe do 5 firm; w ubiegłym roku do: 1.Urzędowski-firma DAKO na Kr. Jadwigi- otrzymałem ofertę; 2.MS-firma Asmer na Reduty Ordona-bez odpowiedzi, pomimo upomnienia się; 3.Drutex-firma Twoje Okna na Wojska Polskiego(5.Lipca)(firma p. Jacyny-Witt)-bez odpowiedzi, pomimo obietnicy po przypomnieniu się; 1.Sokółka-Przedstawiciel na Struga -otrzymałem ofertę; 2.Pozbud-firma Eko Dom na Gdańskiej-mieli pożar w ub. tygodniu-brak oferty; tak to wygląda w moim przypadku; Pozdrawiam A z tych dwoch co dali oferte ktora lepsza ? Fantom Jeśli chodzi o warunki finansowe to na razie tańsza Sokółka ale to jeszcze nie koniec... Patrząc z kolei na jakość to sądzę, że obydwa produkty są dobre i zaawansowane technologicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.09.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam, ja dziś z innej beczki: Czy znacie sprawdzony warsztat samochodowy, który specjalizowałby się w oplach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 29.09.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam, ja dziś z innej beczki: Czy znacie sprawdzony warsztat samochodowy, który specjalizowałby się w oplach? Szukaj przedstawicieli firmy BOSCH. Oni specjalizują się....w dobrej robocie. Jest kilka warsztatów w Szczecinie. Ja robię auta w Strachocimiu, za Stargardem Szczecińskim. Pozostaje też autoryzowany serwis, ale ich oferta cenowa.... no cóż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.09.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam Gdzie w Szczecinie mogę kupić stal? Z góry dziękuje za pomoc. Witam, mój wykonawca bierze stal z firmy Felmax na Gdańskiej http://www.felmax.com.pl/ Pozdrawiam Ja bralem w hurtostalu II - bylo po prostu najtaniej Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts