M3 19.11.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Witam wszystkich, Czy ktos z Was zamawiał drzwi wewnętrzne u stolarza? Na jakie drewno się zdecydowaliście, czy wybarwialiście, ile kosztowały, moze jesteście gotowi polecic swojego wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 19.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 I jeszcze jedna prosba: Podrzućcie namiary na ekipę do wykonania Przydomowej Oczyszczalni Ścieków.Pilnie poszukiwani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 20.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Sonia! A Ty na budowie kompa już używasz czy z pracy sterujesz budową?? A może ktoś wie, od kogo mogę "używać" w Dobrej internet na łączach radiowych??? (chyba zrozumiecie co napisałam, bo jakoś dziwnie wyszło... ) firma grosz-net, ale z ich zasięgiem to tak słabo trochę... do mnie nie docierają, bo przeszkadzają drzewa po drodze... alternatyw brak - no, chyba że ktoś z sąsiadów ma neostradę na liveboxie i słabe hasło Dostawcą sygnału internetowego w Dobrej jest firma Global Connect ze Szczecina. Koszt ok 60pln za 1GB plus ok 30pln za utrzymanie łącza-są też większe i mniejsze prędkości. Łącze oczywiście radiowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 20.11.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam, wczoraj monterzy z firmy Piaspol zamontowali mi schody i są super, polecam tą firmę z czystym sumieniem.Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 20.11.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam, wczoraj monterzy z firmy Piaspol zamontowali mi schody i są super, polecam tą firmę z czystym sumieniem. Pozdrawiam, Tomek Czy moglibyście napisać jakiego typu macie schody (zabiegowe, proste, z jakiego materiału i jaki jest orientacyjny koszt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Sonia! A Ty na budowie kompa już używasz czy z pracy sterujesz budową?? A może ktoś wie, od kogo mogę "używać" w Dobrej internet na łączach radiowych??? (chyba zrozumiecie co napisałam, bo jakoś dziwnie wyszło... ) firma grosz-net, ale z ich zasięgiem to tak słabo trochę... do mnie nie docierają, bo przeszkadzają drzewa po drodze... alternatyw brak - no, chyba że ktoś z sąsiadów ma neostradę na liveboxie i słabe hasło Dostawcą sygnału internetowego w Dobrej jest firma Global Connect ze Szczecina. Koszt ok 60pln za 1GB plus ok 30pln za utrzymanie łącza-są też większe i mniejsze prędkości. Łącze oczywiście radiowe. Pozdrawiam ten 1GB to limit danych, prawda? bo chyba nie prędkość transferu no i też zasięg ograniczony, bo nie łapię ich sygnału nawet.... a antenę mam dużą, 25dB wzmocnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 20.11.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Witam, wczoraj monterzy z firmy Piaspol zamontowali mi schody i są super, polecam tą firmę z czystym sumieniem. Pozdrawiam, Tomek Witam, masz jakieś foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 21.11.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam, wczoraj monterzy z firmy Piaspol zamontowali mi schody i są super, polecam tą firmę z czystym sumieniem. Pozdrawiam, Tomek Witam, masz jakieś foty? Witam, podaj adres to prześlę jakąś fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kikaw29 21.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam,jestem przed wyborem koloru rynien plannji i zastanawiam się nad białymi ale wiele osób odradza bo szybko się brudzą. Będzie grafitowy dach, biała nabitka, białe okna, jasnożółta elewacja. Czy ktoś ma białe rynny i może sie podzielić doświadczeniami z użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 21.11.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Sonia! A Ty na budowie kompa już używasz czy z pracy sterujesz budową?? A może ktoś wie, od kogo mogę "używać" w Dobrej internet na łączach radiowych??? (chyba zrozumiecie co napisałam, bo jakoś dziwnie wyszło... ) firma grosz-net, ale z ich zasięgiem to tak słabo trochę... do mnie nie docierają, bo przeszkadzają drzewa po drodze... alternatyw brak - no, chyba że ktoś z sąsiadów ma neostradę na liveboxie i słabe hasło Dostawcą sygnału internetowego w Dobrej jest firma Global Connect ze Szczecina. Koszt ok 60pln za 1GB plus ok 30pln za utrzymanie łącza-są też większe i mniejsze prędkości. Łącze oczywiście radiowe. Pozdrawiam ten 1GB to limit danych, prawda? bo chyba nie prędkość transferu no i też zasięg ograniczony, bo nie łapię ich sygnału nawet.... a antenę mam dużą, 25dB wzmocnienia Tak, to trochę śmieszne chyba jest... Chciałem wpisać swoją ulicę w Dobrej na mapę UKE http://www.bsa.uke.gov.pl/ankieta/ankieta2.php która ma za zadanie określenie białych plam czyli miejsc gdzie nie ma internetu. Mapa ta ma pomóc w zmienieniu tego stanu rzeczy. Ale dowiedziałem się, że jednak GC świadczy tę usługę-dzwoniłem wczoraj i miła pani poinformowała mnie jak napisałem wcześniej (te wartości przedstawiła jako prędkość a nie limit). Dzwonię dzisiaj i tym razem miły pan rzecze, że niestety ale tam to oni jeszcze nie operują ale proszę się dowiadywać, może w przyszłym tygodniu. No to chyba wpiszę się na tę białą plamę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.11.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Sonia! A Ty na budowie kompa już używasz czy z pracy sterujesz budową?? A może ktoś wie, od kogo mogę "używać" w Dobrej internet na łączach radiowych??? (chyba zrozumiecie co napisałam, bo jakoś dziwnie wyszło... ) firma grosz-net, ale z ich zasięgiem to tak słabo trochę... do mnie nie docierają, bo przeszkadzają drzewa po drodze... alternatyw brak - no, chyba że ktoś z sąsiadów ma neostradę na liveboxie i słabe hasło Dostawcą sygnału internetowego w Dobrej jest firma Global Connect ze Szczecina. Koszt ok 60pln za 1GB plus ok 30pln za utrzymanie łącza-są też większe i mniejsze prędkości. Łącze oczywiście radiowe. Pozdrawiam ten 1GB to limit danych, prawda? bo chyba nie prędkość transferu no i też zasięg ograniczony, bo nie łapię ich sygnału nawet.... a antenę mam dużą, 25dB wzmocnienia Tak, to trochę śmieszne chyba jest... Chciałem wpisać swoją ulicę w Dobrej na mapę UKE http://www.bsa.uke.gov.pl/ankieta/ankieta2.php która ma za zadanie określenie białych plam czyli miejsc gdzie nie ma internetu. Mapa ta ma pomóc w zmienieniu tego stanu rzeczy. Ale dowiedziałem się, że jednak GC świadczy tę usługę-dzwoniłem wczoraj i miła pani poinformowała mnie jak napisałem wcześniej (te wartości przedstawiła jako prędkość a nie limit). Dzwonię dzisiaj i tym razem miły pan rzecze, że niestety ale tam to oni jeszcze nie operują ale proszę się dowiadywać, może w przyszłym tygodniu. No to chyba wpiszę się na tę białą plamę... W Dobrej operuje Grosznet aka Baza Partner. Wg ostatnich wiesci zostali przejeci przez GC. Tutaj info http://www.globalconnect.pl/aktualnosci/index.php?id=70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soldar 21.11.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Witam wszystkich zacnych forumowiczów!!!Jestem na etapie wyboru projektu. Zastanawiam się nad trzema :Saba mała ,lk@603 i domem pod fikusem, czy ktoś z was ma może dom któregoś z tych projektów? Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 23.11.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Witam wszystkich, Poszukuję rozsądnego wykonawcy zabudowy kominka. Podrzucajcie namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz626 23.11.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 hej wszystkim, czy jest jakiś patent na przeszukanie archiwum grupy szczecińskiej? Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 23.11.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 hej wszystkim, czy jest jakiś patent na przeszukanie archiwum grupy szczecińskiej? Mariusz Czytać, czytać, czytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 24.11.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 hej wszystkim, czy jest jakiś patent na przeszukanie archiwum grupy szczecińskiej? Mariusz Jest patent, który znalazłem gdzieś na forum. Poszukiwaną frazę należy wpisać w podany wzór i przeszukiwać w googlach. Jak dla mnie bomba, pomogło mi to wiele razy oszczędzić czasu i zdobyć odpowiednie wiadomości Oto on: <szukana fraza> site:forum.muratordom.pl Poszukiwany tekst wpisujemy w miejsce słów "szukana fraza", wklejamy do googla (albo na odwrót-najpierw wklejamy a potem wpisujemy)i pooooooooszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.11.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam Wracam po przerwie, ale za to działka znaleziona umowa przedwstępna podpisana, teraz tylko czekam na odpowiedz miasta odnosnie prawa pierwokupu i walcze z kredytem. ide nadrabiac zaległości czytelnicze. Teska, pamiętam o róży ale chyba dopiero wiosna Ci ja przywioze, bo w 7 miesiacu ciązy wyjazdy sobie odpuściłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.11.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 hej wszystkim, czy jest jakiś patent na przeszukanie archiwum grupy szczecińskiej? Mariusz Można skorzystać także z opcji szukaj na forum - osobiście polecam włączyć opcje szukaj postów, a nie tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 24.11.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzisiaj dostaliśmy wycenę ogrzewania, z solarami i wod-kanal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 24.11.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Dzisiaj dostaliśmy wycenę ogrzewania, z solarami i wod-kanal. No i ? Ile wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts