dzióbek 13.05.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Dzięki Aniutka, problem w tym, że w okolicach Goleniowa nikt nie chce zabrać styropianu. Powiedzieli mi, że najbliżej zajmują się tym Police Będę musiała sprawdzić ile sobie zażyczą za kontener w moje strony. sporo, ale nie pamietam dokładnie Jeśli środek transportu pozwala (albo ze znajomych ktoś posiada), duże wory budowlane i samemu zawieśc na składowisko koło Polic, wyjdzie dużo taniej a tam się płaci od tony (styropian jest lekki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 13.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jeszcze raz, teraz precyzyjniej:moze ktosik wie, czy w okolicy naszego Dolujowo-Koscinowego zakatka mozna zamowic traktorek abo jakas inna rolnicza maszynke, ktora wjedzie i zorze/zabronuje moje poletko?? Chociaz kawalek, coby zruszyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.05.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Gdzie od reki maja przynajmniej do ogladniecia (kolorystycznego) cegly klinkierowe ? Najlepiej Wienerberger (i Roben) bo ma spory wybor kolorystyczny i nei jest taki drogi. Fantom No to juz moge odpowiedziec sobie sam -dla potomnych. Najwiekszy wybor chyba jest w Euro-klinkier na Obortyckiej. Ceny - jeszcze nie wiem czy dobre. Ale przynajmniej monza ogladnac i wybrac. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.05.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jeszcze raz, teraz precyzyjniej: moze ktosik wie, czy w okolicy naszego Dolujowo-Koscinowego zakatka mozna zamowic traktorek abo jakas inna rolnicza maszynke, ktora wjedzie i zorze/zabronuje moje poletko?? Chociaz kawalek, coby zruszyc... Ja bym po prostu pojechal do nablizszego "prawdziwego" rolnika z trakotrem i zagadal. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 14.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Jeszcze raz, teraz precyzyjniej: moze ktosik wie, czy w okolicy naszego Dolujowo-Koscinowego zakatka mozna zamowic traktorek abo jakas inna rolnicza maszynke, ktora wjedzie i zorze/zabronuje moje poletko?? Chociaz kawalek, coby zruszyc... Ja bym po prostu pojechal do nablizszego "prawdziwego" rolnika z trakotrem i zagadal. Fantom Ja tak zrobiłem. Prawie 1000m.kw wycenił na 50zł... Powiedziałem, że dam 40... Gość ucieszył się jak dziecko Wygłaskał teren aż miło Ale i tak mi znowy chwaszczory wyrosły... ale mam równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 14.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dostałam wycenę na meble kuchenne z Polic- Chyba czytają forum albo się rozbestwili od nawału zleceń. Dali nam najwyższą ofertę. Daję znać ku przestrodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 14.05.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Dostałam wycenę na meble kuchenne z Polic- Chyba czytają forum albo się rozbestwili od nawału zleceń. Dali nam najwyższą ofertę. Daję znać ku przestrodze. Potwierdzam, my też dostaliśmy jedną*z wyższych wycen, chyba nieadekwatną*do proponowanych mebli i osprzętu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 14.05.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja bym po prostu pojechal do nablizszego "prawdziwego" rolnika z trakotrem i zagadal. Fantom Ja tak zrobiłem. Prawie 1000m.kw wycenił na 50zł... Powiedziałem, że dam 40... Gość ucieszył się jak dziecko Wygłaskał teren aż miło Ale i tak mi znowy chwaszczory wyrosły... ale mam równo Sprobuje. Tylko ze nie mam zielonego pojecia, gdzie w okolicy moze byc jaki chlop z traktorem... Liczylam, ze mi ziomki podpowiedza... Pojde spytam do sklepu. Albo do ksiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_aneta 14.05.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 witam mam nie przyjemna sprawe z "brukarzem" ktory ulozyl strasznie niechlujnie kostke granitowa i na wiele prosb aby poprawil przed rozliczeniem mowil tylko ze bedzie okey i ze poprawi. ostatecznie nie zrobil tego i nie chcemy odebrac roboty. teraz straszy nas ze wyleje przepalony olej i inne takie.na poczatku rozmowa wydawala sie konkretna i wykonawca okey ale rzeczywistosc jest inna. sprawa otrze sie o policje i sad prawdopodobnie jesli szybko nie dojdziemy do porozumienia a nie sadze aby tak bylo. na poczatku gdy z nim rozmawialem mowil ze ma jakies pozytywne opinie na forum muratora i jest na liscie polecanych wykonawcow. nie mam niestety do niej dostepu w zwiazku z tym mam do was prosbe o jakies namiary na goscia gdyz nie mialem z nim podpisanej umowy.chlopaczek nazywa sie bartek jego nr tel to 509 142 747i jezdzie bordowym vw transporterem na tylnej szybie ma napis ukladanie kostki granitowej i nr telefonu.potrzebowalbym chociaz jego nazwisko.w miare mozliwosci o info prosze na mejla [email protected] lub PW. z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 14.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 WitamProszę osoby, u których dach wykonywał Pan M. Kwiatkowski o opinie na priv o jakości pracy i ostatecznym jego wykonaniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek73 15.05.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam Czy kupowł ktoś okna w firmie EKO-DOM? wycenili mi okna ORION plus ma ktoś może jakieśdoświadczenia z tym produktem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 15.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Witam Mam do sprzedania mieszkanie może kogoś zainteresuje fotki w linku, mieszkanie znajduje się w Szczecinie przy ul. Gen. Maczka na osiedlu Kapitanów:http://picasaweb.google.com/aLienzibi/MieszkanieNaSprzedaz?feat=directlink tel. 794 295 827 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.05.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Słuchajcie, mam prosbe. Potzrebuje namary na geodete, by zrobił mi mape do celów projektowych. Potrzebny chłop uczciwy i elastyczny. Niestety musze wszystko załatwiac na odległośc. W szczecinie bede dopiero w sierpniu, nie dam rady wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Słuchajcie, mam prosbe. Potzrebuje namary na geodete, by zrobił mi mape do celów projektowych. Potrzebny chłop uczciwy i elastyczny. Niestety musze wszystko załatwiac na odległośc. W szczecinie bede dopiero w sierpniu, nie dam rady wczesniej namiary posyłam na priv, ale jest też na liście - GeoBak Piotr Bakinowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Słuchajcie, mam prosbe. Potzrebuje namary na geodete, by zrobił mi mape do celów projektowych. Potrzebny chłop uczciwy i elastyczny. Niestety musze wszystko załatwiac na odległośc. W szczecinie bede dopiero w sierpniu, nie dam rady wczesniej namiary posyłam na priv, ale jest też na liście - GeoBak Piotr BakinowskiDziękuje cudnie. Musze sie dokopac do listy. Masz u mni e nalewke z 3 miejskich wisni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 15.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gosia - ja też mam namiary na geodetę, nie ma go na liście, ale jak chcesz mogę podać telefon - człowiek bardzo solidny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 15.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Słuchajcie, mam prosbe. Potzrebuje namary na geodete, by zrobił mi mape do celów projektowych. Potrzebny chłop uczciwy i elastyczny. Niestety musze wszystko załatwiac na odległośc. W szczecinie bede dopiero w sierpniu, nie dam rady wczesniej namiary posyłam na priv, ale jest też na liście - GeoBak Piotr Bakinowski Również polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.05.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Gosia - ja też mam namiary na geodetę, nie ma go na liście, ale jak chcesz mogę podać telefon - człowiek bardzo solidny tez bym prosiła, sprawa pilna, anie wiem czy tamtem zgodzi sie na odległośc Dziekuje cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 16.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam Skoro rozmawiamy na temat geodetów to czy kwota 2200zł za całą obsługę geodezyjną jest normalna ceną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 17.05.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Jeśli obejmuje ona również odbiór i inwentaryzację po budowie, to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts