A l e k 03.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam grupę. Proszę o namiary na sprawdzoną ekipę od ocieplania poddasza + regipsy. Z listy probowalem, ale nie ma za wiele kontaktów, a te, ktore sa niestety nie maja terminow. Podzielcie sie jeśli możecie aktualnymi cenami za m2 regipsow i ocieplenia. Z góry dziękuję. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 04.08.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam grupę. Proszę o namiary na sprawdzoną ekipę od ocieplania poddasza + regipsy. Z listy probowalem, ale nie ma za wiele kontaktów, a te, ktore sa niestety nie maja terminow. Podzielcie sie jeśli możecie aktualnymi cenami za m2 regipsow i ocieplenia. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Alek Witam sąsiada Pozdrowienia z Fiołkowej Zerknij na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 04.08.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam serdecznie .Jestem dopiero na etapie wyboru architekta projekt mam wybrany est to projekt gotowy potrzebuje tylko adaptacji .Prosze o naiary na dobrych architektów z w miare rozsądnymi cenami.Pozdrawiam z góry dziekuje za odpowiedzi. Witam, Polecam p. Agnieszke, mi w zeszlym roku robila adaptacje za 5500zl, a mialem sporo zmian w projekcie. tel.501553573 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 04.08.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 witam ja za geologa 2 odwierty płaciłem 600 zł a za wtrónik też 600 zł jęsli jesteś zainteresowany mogę dać namiary na priva pozdr Witam wszystkich budujących, chciałbym prosić także o namiar na geologa. kalisttet ja za geologa placilem 600zl za 3 odwierty, niestety telefon gdzies zapodzialem, firma nazywa sie EKO-GEO, ul. Kozierowskiego30, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telkom2 04.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam proszę o namiary na ekipy od ocieplenia i pucowania - poprzednia w trakcie pracy zawinęła się i uciekła potrzebuję kogoś sprawdzonego i dokładnego pozdrawiam Ps macie może jakieś namiary na dźwig w rozsądnej cenie? (jedna firma za godzinę - góra dwie "krzyknęła" 3000 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 04.08.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam Czy możecie mi napisać na jaki koszt mam się nastawić robiąc elektrykę, sieć komputerową, instalację TV. Potrzebuje znać mniej więcej przedział cenowy robocizna + materiał. Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telkom2 04.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam Czy możecie mi napisać na jaki koszt mam się nastawić robiąc elektrykę, sieć komputerową, instalację TV. Potrzebuje znać mniej więcej przedział cenowy robocizna + materiał. Z góry dziękuje. u mnie bez instalacji komputerowej wyszło ok 15.000 (materiał ok 2,5 km kabli i robocizna) ok 240 punktów kompletna rozdzielnia tv 8 punktów bez załączników i gniazdek pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 04.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam Czy możecie mi napisać na jaki koszt mam się nastawić robiąc elektrykę, sieć komputerową, instalację TV. Potrzebuje znać mniej więcej przedział cenowy robocizna + materiał. Z góry dziękuje. u mnie bez instalacji komputerowej wyszło ok 15.000 (materiał ok 2,5 km kabli i robocizna) ok 240 punktów kompletna rozdzielnia tv 8 punktów bez załączników i gniazdek pozd U nas dom 170m2+garaz 26m2 ( sila,agregat,komputer+tv w kazdym pokoju ,gniazd nie liczylam ale sporo,+zewnatrz ) material 5500zl Robocizna 4500zl. I tez bez gniazdek a i jeszcze nie jest policzona rozdzielnia( tzn mamy 2 szt ) to jeszcze troszke dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 04.08.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 My też odwierty na Kozierowskiego robiliśmy CZY MA KTOŚ WZÓR UMOWY JAKĄ MOŻNA PODPISAĆ Z FIRMĄ BUDOWLANĄ?? prawie skończone... http://images49.fotosik.pl/172/8331fe256076172cmed.jpg http://images41.fotosik.pl/168/3a42777fe1d9a682med.jpg http://images48.fotosik.pl/172/dd60431d044f6905med.jpg http://images46.fotosik.pl/172/b6086b374ea1f2c0med.jpg i rzuty http://images40.fotosik.pl/167/f749c0fb81682721med.jpg http://images48.fotosik.pl/172/16bfb6a03ee4a22cmed.jpg http://images40.fotosik.pl/167/4b22693febb7939bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telkom2 04.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam Czy możecie mi napisać na jaki koszt mam się nastawić robiąc elektrykę, sieć komputerową, instalację TV. Potrzebuje znać mniej więcej przedział cenowy robocizna + materiał. Z góry dziękuje. u mnie bez instalacji komputerowej wyszło ok 15.000 (materiał ok 2,5 km kabli i robocizna) ok 240 punktów kompletna rozdzielnia tv 8 punktów bez załączników i gniazdek pozd U nas dom 170m2+garaz 26m2 ( sila,agregat,komputer+tv w kazdym pokoju ,gniazd nie liczylam ale sporo,+zewnatrz ) material 5500zl Robocizna 4500zl. I tez bez gniazdek a i jeszcze nie jest policzona rozdzielnia( tzn mamy 2 szt ) to jeszcze troszke dojdzie oj jeszcze troszkę dojdzie. Ja mam 3 rozdzielnie i wyszedł koszt 5500 (na legrandzie) - za sam materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 04.08.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam wszystkich,poszukuję cegieł i pytek klinkierowych, caly czas brakuje mi tej, tej jedynej!Gdzie jeszcze oprócz Euro-Klinkieru, SCMB i wielkopowierzchniowych sklepów można zobaczyć i wybrać ów towar?Za pomocną łapkę, będę baaardzo wdzięczny. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 04.08.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam Czy możecie mi napisać na jaki koszt mam się nastawić robiąc elektrykę, sieć komputerową, instalację TV. Potrzebuje znać mniej więcej przedział cenowy robocizna + materiał. Z góry dziękuje. W XXI wieku nie robi się już sieci komputerowej w domu. Wystarczy dobry router, koszt ok 80zł Natomiast gniazdka i włączniki, to koszt znacznie przewyższający koszt pozostałej instalacji elektrycznej! Przy ekonomicznych (jakość+estetyka+cena) wyrobach SIEMENSa, wyszło mi ok 8 tyś ! Na pozostałą elektrykę (kable, puszki i robocizna) ok 7 tyś. dwa lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 05.08.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ma pytanienie mamy jeszcze pradu na dzialce a chcemy zrobic tynki maszynowe -czy wystarczy agregat czy potrzebna jest do tego siła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejmar 05.08.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 witam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bejmar 05.08.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 witam, to ja napisze o wykonawcy nie czekajac na edycje listy wykonawcow jesli moge.. jesli nie chcecie miec wykonanej kiepskiej murarki a poza tym kiepsko ulozonej karpiowki to nie wybierajcie do stanu surowego firmy pana Andrzeja N. Mit gorala upadl (ostatnio slysze to coraz czesciej). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 05.08.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 witam, to ja napisze o wykonawcy nie czekajac na edycje listy wykonawcow jesli moge.. jesli nie chcecie miec wykonanej kiepskiej murarki a poza tym kiepsko ulozonej karpiowki to nie wybierajcie do stanu surowego firmy pana Andrzeja N. Mit gorala upadl (ostatnio slysze to coraz czesciej). pozdrawiam Witam, O jakiej liscie mowa?Skad moge ja sciagnac?We wczesniejszych postach sporo bylo mowione o tej liscie, czy ktos moglby mi podeslac taka liste? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 05.08.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam, O jakiej liscie mowa?Skad moge ja sciagnac?We wczesniejszych postach sporo bylo mowione o tej liscie, czy ktos moglby mi podeslac taka liste? Pozdrawiam "Mityczna" lista dobra i zła istnieje. Opiekuje, a na pewno opiekował się nie jaki "MATAM" Wystarczy poprosić Pozdrawiam. W kwestii górali, nie chcę generalizować, ale poznałem i dobrych i beznadziejnych. Wypaśli się przez lata poza domem i zapomnieli jak to jest, jak nie ma co jeść... Na szczęście są jeszcze Ci co pamiętają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 05.08.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ma pytanie nie mamy jeszcze pradu na dzialce a chcemy zrobic tynki maszynowe -czy wystarczy agregat czy potrzebna jest do tego siła ???? Agregaty do tynków mają zazwyczaj swój agregat prądotwórczy. Gdyby ktoś taki chciał zakupić, mam dobre wejścia za granicą... 5-8 tys € Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 05.08.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam Czy możecie mi napisać na jaki koszt mam się nastawić robiąc elektrykę, sieć komputerową, instalację TV. Potrzebuje znać mniej więcej przedział cenowy robocizna + materiał. Z góry dziękuje. W XXI wieku nie robi się już sieci komputerowej w domu. Wystarczy dobry router, koszt ok 80zł Nie zgodze sie. Pokaze Ci swoja siec kablowa polozna w bloku w scianie 10 lat temu i bedzie ona 10 razy stabliniejsza i kilka razy szybsza (idzie 1 GB) niz routr ktory kupisz. o "czyms" za 80 zl nie wspomne. Jak dzisiaj sie polozy kabelek na 10 gb (klasa 6 starczy) to za 15 lat dalej bedzie lepszy niz router ktory wtedy bedzie na rynku "za 80 zl" i sporo wiecej. Co nie zmienia faktu ze kabel ma wady - trudno go w przyszlosci przelozyc i jest drozszy na start. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 05.08.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no wlasnie tak mi sie wydawalo a tu moj budowlaniec wczoraj powiedzila ze jego agregat nie da rady i musmy zalatawic sile !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts