gosia sz-n 15.10.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 U nas kier. bud. jest do końca tzn. do momentu złożenia dokumentów do odbioru końcowego budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 15.10.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 U mnie kierownik byl do konca (4 tys zl) - lacznie z zalatwieniem pozwolenia na uzytkowanie. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniamha 15.10.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam Wszystkich, poszukuję kierownika budowy dla domku jednorodzinnego - kogo możecie polecić? Jakie są stawki na rynku szczecińskim?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.10.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Z moim kierownikiem jestem umowiona na 4 tys. zl za SSO .Sprobuje sie z nim potargowac za reszte budowy mam nadzieje ze ugram chociaz pare zlotych.Aktualnie jestem na etapie poszukiwania wiezby,dachowki i okien.Jak ktos ma jakies sugestie propozycje bede bardzo zobowiazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.10.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witam serdecznie. Oj jak dawno mnie tu nie było. Mnóstwo nowych twarzy i wiele postów Zupełnie nowa oranizacja forum. Pozdrawiam serdecznie obecnie budujących ja już mieszkam 5 lat. Obecnie przymierzam się do nowej budowy więc pewnie częściej będę odwiedzał forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 15.10.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ja mogę się wypowiedzieć. Super sprawa, bardzo ułatwia życie. [...] Zdecydowanie polecam. Oj dawno mnie tu nie było...ale jak widzę, część użytkowników jeszcze funkcjonuje...Wracając do odkurzacza: polecam. Konserwcja powierchni płaskich to u nas w domu moja działka, więc coś o tym wiem . - żaden ruchomy odkurzacz nie ma takiej mocy -> szybciej i dokładniej się odkurza - nie tłucze się o meble, nie płacze w kabel - pamiętac należy tylko o dobraniu długości węża - 9 m daje rade - cicho, polecam szczotki z naturalnego włosia bo sztuczne na moich podłogach wytwarzało odgłos paznokci na tablicy (ja z tym nie mam problemu, ale...) - wywala wszystko na zewnątrz,nie mamy alergii poza uczuleniem na ludzką głupotę ale chodzi tez o zapach - szufelki...bez komentarza, ja zamontowałem też w kuchni i polecam to rozwiązanie - mogę odkurzać wyprostowany a nie w pozycji do zbierania ryżu Mała uwaga, mam odkurzacz na zwykłych rurach kanalizacyjnych co podobno jest grzechem śmiertelnym...trudno, pójdę do piekła ale wcześniej zabawię się za kasę którą oszczędziłem, trzeba było jeszcze samemu to rozprowadzić, byłoby lepiej zrobione ale nie wiedziałem jeszcze wtedy że to takie proste... Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 15.10.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Mój kierbud 2,5 tys od początku do końca budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy126 15.10.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witamna wiosnę planuję budowę domuczy możecie polecić solidną ekipę do stanu pod klucz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy126 15.10.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Mój kierbud 2,5 tys od początku do końca budowy. witajcie możecie podać namiary na waszego kierbuda? i jak się wam układała współpraca z nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy126 15.10.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Witamczy mógłbym prosić o listę wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 16.10.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Dzień dobry w związku z tym, że wszyscy jesteśmy z okolic Szczecina i różnie u nas z internetem, polecam link : http://www.dobraszczecinska.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1461:ankiety-urzdu-komunikacji-elektronicznej pochodzi ze strony Urzędu Gminy w Dobrej, ale dotyczy całej Polski, informacje, które zbiera mogą włynąć na polepszenie infrastruktury w zakresie m.in. internetu. Poza tym: Szukam nauczyciela j. niemieckiego dla 10-latki. Od podstaw. Nauka u uczennicy w domu. Ma być wymagający pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 16.10.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Nie zostało komuś trochę farby fasadowej silikonowej albo akrylowej, kolor bez znaczenia. Potrzebuję tak z 3-5 litrów na podkład do cokolika. W związku z tym, że się trochę ruch zrobił na naszej Grupie, pozwolę sobie ponownie zwrócić się z prośbą.... gosia@ - dzięki, pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.10.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ja mam " chyba genialnego dekarza, ale opinie i namiary za 2 tygodnie. Kierownika się pytam, czy moge podac dane:-) Na razie z ręka na sercu mogę polecić tartak jezeli chodzi o wiezbę. Zaskoczona jestem jakością, pomocą, zyczliwoscia. Pan nam doradzał sam z siebie współpracował z architektem i ma do tego dobrą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 16.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 WitamNapiszcie proszę skad braliście styropian elewacyjny -internet wykluczam. Przymierzam się do grafitowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniamha 16.10.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Z moim kierownikiem jestem umowiona na 4 tys. zl za SSO .Sprobuje sie z nim potargowac za reszte budowy mam nadzieje ze ugram chociaz pare zlotych.Aktualnie jestem na etapie poszukiwania wiezby,dachowki i okien.Jak ktos ma jakies sugestie propozycje bede bardzo zobowiazana. Też mam taką ofertę, ale z tego co słyszę to trochę dużo... A kto jest kierownikiem, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniamha 16.10.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 witajcie możecie podać namiary na waszego kierbuda? i jak się wam układała współpraca z nim? Przyłączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 16.10.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam Napiszcie proszę skad braliście styropian elewacyjny -internet wykluczam. Przymierzam się do grafitowego. extra dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 16.10.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 a do kogo w Szczecinie lub w Policach uderzyć w sprawie odkurzacza centralnego? Beam na Gumieńcach, chyba ul. Zachodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 16.10.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 szukam starej cegły na s(cianę - tzn szukam starej cegły ciętej na 1 cm paski czy ktoś widział lub wie gdzie można kupić?? a ile metrów potrzebujesz ? nie tak łatwo teraz kupić starą cegłę poniemiecką, niezagrzybioną. Ja kupiłem całą i górale mi pocieli. Pytam ile metrów bo kumpel chyba trochę ma starych cegieł (ale na 100 % nie jestem pewien). pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 16.10.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Witam Napiszcie proszę skad braliście styropian elewacyjny -internet wykluczam. Przymierzam się do grafitowego. Hurtownia Budowlana Bednarek ul. Barlickiego 57 42-506 Będzin tel.: 32 363-46-05 WWW: http://www.bednarek.sklep.pl Miała być Genderka Grafit 032 okazała się, że fabryka będzie wysyłać dopiero za 2-3 tygodnie więc za niewielką dopłatą skończyłem na Swisspor Grafit 031 w cenie jak mi w Szczecinie (m.in. Extradach) oferowali Arbeta (czyt. najtańszy producent). EDIT: Pokazywanie ofert w Extradachu nie skutkowało zniżką cen wiec podziękowałem. EDIT 2: Oczywiście zamówienie ilości dopiero po obliczeniach m2 przez wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts