q-bis 18.07.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Dobre, dobre... Mój post odnosił się do posta usuniętego. Wyjaśniam aby, ktoś nie odebrał ironii do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 18.07.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Kryptoreklama jak nic, wystarczy spojrzeć na posty użytkownika "ania_k78", Szczukot wywal proszę tego posta bo aż mdło się robi jak czytam jakie to wspaniałe domy tam gdzieś się buduje pod tym Szczecinem... EDIT: Mój post tak samo odnosił się do usuniętego postu stąd moja ironią m.in. "tam gdzieś pod tym Szczecinem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.07.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Czytałam ....do czego to ludzie są sie w stanie posunąc.Zenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.07.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Kolejny raz zwracam sie z prośba i kolejny raz mam nadzieje ze nie zawiedziecie.Pilnie poszukuje kogoś do położenia glazury.Mam wprawdzie listę ale jak z aktualnoscia polecanych fachowców to nie wiem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 23.07.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ja miałam do czynienia 8 lat temu - zadowolona byłam - ogrodzenie dalej jak nowe.Serwis ciut kulał - ale to była dawno Dzięki Teska za odpowiedź Podpisaliśmy umowę zobaczymy jak się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 24.07.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam.mam do oddania za pół ceny 4 palety pustaka ceramicznego gr.24 firmy roben, ok. 40 bloczków betonowych i kilkanaście bloczków wentylacyjnych. pozostałosci po budowie. moze znajda się chętni. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net1719510960 26.07.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Nieśmiało witam się na forum. Jesienią planujemy rozpoczęcie budowy domu. Obecnie czekamy na pozwolenie na budowę i rozglądamy się za ekipami budowlanymi. Lekcje odrobione, wątek przeczytany - namiary na solidne ekipy spisane, umawiamy się na rozmowy. Potrzebuję jeszcze dobrego kierownika budowy, czy możecie kogoś polecić? Mam tylko kilka nazwisk, może ktoś mógłby się podzielić?Budowa na pograniczu Warszewa i Osowa. Z góry dziękujęAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.07.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Dzięki Teska za odpowiedź Podpisaliśmy umowę zobaczymy jak się sprawdzą Czy jak sie bierze ogrodzenie zmontazem to jest 7 % VAT, a jak sie kupi tylko ogrodzenie to 22 % ? Ile biora procentowo od wartosci ogrodzenia za montaz ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.07.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Nieśmiało witam się na forum. Lekcje odrobione, wątek przeczytany Aneta Witamy Ale nieladnie klamac Tego watku nie da sie juz przeczytac. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 28.07.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Poszukuję namiarów na stolarza (schody wewnętrzne i ewentualnie drzwi wewnętrzne) i na kowala (balustrady metalowe). Jeżeli mieliście z nimi do czynienie i jesteście zadowoleni to prosiłbym o namiar Stolarz - Józef Malinowski tel. 602481848, ma bardzo dużą i dobrą stolarnie ja korzystałem z jego usług i jestem zadowolony, tylko nie był najtańszy i z terminami krucho tak było przynajmniej 2 lata temu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net1719510960 28.07.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Witamy Ale nieladnie klamac Tego watku nie da sie juz przeczytac. Fantom Hehe,czytałam od stycznia;) Powoli forum wchodzi mi w nawyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 29.07.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Pozdrawiam grupę. Sorry że nie na temat ale może ktoś ma namiary na niedrogą księgowość dla bardzo małej sp. z o.o.? Zmuszony jestem do zmiany formy prowadzenia działalności. Sam sobie z tym nie poradzę więc jeżeli ktoś wie gdzie niedrogo i ok to proszę o informacje. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hm.projekt 30.07.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 hej, czy miał ktoś do czynienia z firmą Szubert ze Stargardu? Będę wdzięczny za opinie, jestem na etapie wyboru wykonawcy do SSO. Pozdrawiam Robiłam u Niego wycenę, jest w granicach " średniej wyższej", rozważałam Go poważnie..aż natknęłam się na jeden czy dwa posty z uwagami do jego terminowości...wiem że zabiega o zlecenia , ma sporo inwestycji w tym w Niemczech w przygranicznych miejscowościach....i pomyślałam że może z tego wynika czasami to że nie wyrabia. Wybrałam Pieronka i się nie zawiodłam. Na tym Forum też był polecany Siergiej...i on też trzyma cenę j.w. Namiary na Pieronka zamieszczałam niedawno na tym forum.Jakby co informacje pozostałe na priv. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hm.projekt 30.07.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 I jeszcze jedno ...nadszedł czas na elewację. Mam już wycenę u mojego głównego wykonawcy ( wspominałam i polecałam na forum) ale muszę to jakoś skonfrontować. Wchodzi w grę docieplenie, tynk,i wszelkie okładziny, obróbki, parapety...szukam wykonawcy...polećcie proszę kogoś.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 31.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 I jeszcze jedno ...nadszedł czas na elewację. Mam już wycenę u mojego głównego wykonawcy ( wspominałam i polecałam na forum) ale muszę to jakoś skonfrontować. Wchodzi w grę docieplenie, tynk,i wszelkie okładziny, obróbki, parapety...szukam wykonawcy...polećcie proszę kogoś. Pozdr. Możesz zdradzić ile kasują za elewację, parapety, obróbki podbitkę też robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 31.07.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 szukam kogoś kto troszkę poszpachluje i wymaluje (odświeży) mieszkanie, jeżeli możecie kogoś polecić to proszę o namiary.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boby 01.08.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Witajcie,Szukam firmy do wykonania prac wymiany gruntu, zagęszczenia oraz podniesienia poziomu działki.Czy możecie kogoś polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 01.08.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 jeżeli ktoś szuka gościa do pilnowania i mieszkania na budowie to mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.08.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dasz mi namiar na privie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hm.projekt 02.08.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Możesz zdradzić ile kasują za elewację, parapety, obróbki podbitkę też robią? Mam wycenę z materiałem na 35 tyś. Bez parapetów. Styropian 20 cm, cokół klinkier, miejscami boniowanie na elewacji. Dom 175 m2, z użytkowym poddaszem na planie prostokąta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts