Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Kryptoreklama jak nic, wystarczy spojrzeć na posty użytkownika "ania_k78", Szczukot wywal proszę tego posta bo aż mdło się robi jak czytam jakie to wspaniałe domy tam gdzieś się buduje pod tym Szczecinem...

EDIT: Mój post tak samo odnosił się do usuniętego postu stąd moja ironią m.in. "tam gdzieś pod tym Szczecinem"

Nieśmiało witam się na forum.

Jesienią planujemy rozpoczęcie budowy domu. Obecnie czekamy na pozwolenie na budowę i rozglądamy się za ekipami budowlanymi.

Lekcje odrobione, wątek przeczytany - namiary na solidne ekipy spisane, umawiamy się na rozmowy. Potrzebuję jeszcze dobrego kierownika budowy, czy możecie kogoś polecić? Mam tylko kilka nazwisk, może ktoś mógłby się podzielić?

Budowa na pograniczu Warszewa i Osowa.

Z góry dziękuję

Aneta

Poszukuję namiarów na stolarza (schody wewnętrzne i ewentualnie drzwi wewnętrzne) i na kowala (balustrady metalowe). Jeżeli mieliście z nimi do czynienie i jesteście zadowoleni to prosiłbym o namiar

Stolarz - Józef Malinowski tel. 602481848, ma bardzo dużą i dobrą stolarnie ja korzystałem z jego usług i jestem zadowolony, tylko nie był najtańszy i z terminami krucho tak było przynajmniej 2 lata temu.

pozdrawiam

Pozdrawiam grupę. Sorry że nie na temat ale może ktoś ma namiary na niedrogą księgowość dla bardzo małej sp. z o.o.? Zmuszony jestem do zmiany formy prowadzenia działalności. Sam sobie z tym nie poradzę więc jeżeli ktoś wie gdzie niedrogo i ok to proszę o informacje. Z góry dziękuję.

hej,

czy miał ktoś do czynienia z firmą Szubert ze Stargardu? Będę wdzięczny za opinie, jestem na etapie wyboru wykonawcy do SSO.

Pozdrawiam

Robiłam u Niego wycenę, jest w granicach " średniej wyższej", rozważałam Go poważnie..aż natknęłam się na jeden czy dwa posty z uwagami do jego terminowości...wiem że zabiega o zlecenia , ma sporo inwestycji w tym w Niemczech w przygranicznych miejscowościach....i pomyślałam że może z tego wynika czasami to że nie wyrabia. Wybrałam Pieronka i się nie zawiodłam. Na tym Forum też był polecany Siergiej...i on też trzyma cenę j.w.

Namiary na Pieronka zamieszczałam niedawno na tym forum.Jakby co informacje pozostałe na priv.

Pozdrawiam wszystkich.

I jeszcze jedno ...nadszedł czas na elewację. Mam już wycenę u mojego głównego wykonawcy ( wspominałam i polecałam na forum) ale muszę to jakoś skonfrontować. Wchodzi w grę docieplenie, tynk,i wszelkie okładziny, obróbki, parapety...szukam wykonawcy...polećcie proszę kogoś.

Pozdr.

Możesz zdradzić ile kasują za elewację, parapety, obróbki podbitkę też robią?