fajna kobieta 29.10.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Napisałem, że topili a nie palili, a to jest różnica. Moze i proces palenia różni sie od topienia ale nie zmienia to faktu ze oba sposoby są niebezpieczne dla środowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 29.10.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam wszystkich, U mnie budowa powoli sie konczy. Na forum Muratora juz od dawna sie nie udzielalam, ale postanowilam, ze w slusznej sprawie odezwe sie ponownie. Chodzi o instalacje alarmowe. Znalazlam wykonawce idealnego i grzechem by bylo nie podzielic sie ta informacja. Na szczecinskiej liscie wykonawcow znalazlam namiar na firme pana Mariusza Klepackiego. Musze przyznac, ze byl to strzal w dziesiatke! We wtorek zadzwonilam do niego po raz pierwszy, a w czwartek juz mialam wykonana instalacje alarmowa. Polecam wszystkim! Przemili ludzie z ogromna wiedza i profesjonalnym podejsciem do wykonywanej pracy. Nie udziwniaja. Wynajduja rozwiazania, a nie szukaja problemow. Oby tak wygladala wspolpraca z kazdym wykonawca! P.S. Nie wiem jakie sa teraz zasady dodawania wpisow na liste wykonawcow, dlatego pisze to tu, na forum. Pozdrawiam Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekrol 29.10.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Witam wszystkich, U mnie budowa powoli sie konczy. Na forum Muratora juz od dawna sie nie udzielalam, ale postanowilam, ze w slusznej sprawie odezwe sie ponownie. Chodzi o instalacje alarmowe. Znalazlam wykonawce idealnego i grzechem by bylo nie podzielic sie ta informacja. Na szczecinskiej liscie wykonawcow znalazlam namiar na firme pana Mariusza Klepackiego. Musze przyznac, ze byl to strzal w dziesiatke! We wtorek zadzwonilam do niego po raz pierwszy, a w czwartek juz mialam wykonana instalacje alarmowa. Polecam wszystkim! Przemili ludzie z ogromna wiedza i profesjonalnym podejsciem do wykonywanej pracy. Nie udziwniaja. Wynajduja rozwiazania, a nie szukaja problemow. Oby tak wygladala wspolpraca z kazdym wykonawca! P.S. Nie wiem jakie sa teraz zasady dodawania wpisow na liste wykonawcow, dlatego pisze to tu, na forum. Pozdrawiam Agata Proszę o namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 30.10.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Na szczecinskiej liscie wykonawcow znalazlam namiar na firme pana Mariusza Klepackiego. Musze przyznac, ze byl to strzal w dziesiatke! We wtorek zadzwonilam do niego po raz pierwszy, a w czwartek juz mialam wykonana instalacje alarmowa. Polecam wszystkim! Przemili ludzie z ogromna wiedza i profesjonalnym podejsciem do wykonywanej pracy. Nie udziwniaja. Wynajduja rozwiazania, a nie szukaja problemow. Oby tak wygladala wspolpraca z kazdym wykonawca! Ja również witam, po długim okresie nieobecności. Nadrabiam czytanie forum. U mnie alarm również robił Pan Mariusz, podczas wstawiania okien. Chłopaki przyjechali i zrobili wszystko w pół dnia. Na ścianie Pan M. napisał im "Na już" . Rozkładali wszędzie czujki oraz podłączali kontaktrony we wszystkich oknach. Powiem tak - od początku budowy była to pierwsza ekipa, którą mogę polecić z czystym sumieniem. Pan Mariusz jest zawsze dostępny, odbiera telefony. Jeśli tylko mam problem przyjeżdża. Polecam. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 30.10.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja również witam, po długim okresie nieobecności. Nadrabiam czytanie forum. U mnie alarm również robił Pan Mariusz, podczas wstawiania okien. Chłopaki przyjechali i zrobili wszystko w pół dnia. Na ścianie Pan M. napisał im "Na już" . Rozkładali wszędzie czujki oraz podłączali kontaktrony we wszystkich oknach. Powiem tak - od początku budowy była to pierwsza ekipa, którą mogę polecić z czystym sumieniem. Pan Mariusz jest zawsze dostępny, odbiera telefony. Jeśli tylko mam problem przyjeżdża. Polecam. Polecam. "Zawsze dostepny" to dobre okreslenie. Nawet na swojej stronie internetowej, przy numerze telefonu ma napisane w nawiasie "cala doba" Heh To sie nazywa czlowiek oddany temu co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 30.10.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 A w jakiej okolicy budujesz? Czy to naprawdę odpady, czy nadwyżka? Nadwyżkę mogę zmiejszyć o jakieś 3-4 paczki (w zależności od grubości). To niedużo, ale zawsze coś O tym, że ktoś kupi odpady zapomnij. Koszt pozbycia się styropianu jako odpadu jest dużo wyższy niż jego zakup jako materiału. no niestety tylko odpady, ale znalazłem firmę w mierzynie gdzie można oddać styro za 24zł za m3. na wysypisko ponad 3x drożej. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 30.10.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 i jeszcze pytanko, gdzie w Szczecinie znajdę parapety blaszane koloru antracyt, ma ktoś może? Wszędzie sprzedają tylko ciemnoszary a szukam antracyt - grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 i jeszcze pytanko, gdzie w Szczecinie znajdę parapety blaszane koloru antracyt, ma ktoś może? Wszędzie sprzedają tylko ciemnoszary a szukam antracyt - grafit.Ja mam ciemnoszary,ale zapytaj w Extradachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 31.10.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Robiłam w zeszłym tygodniu blachę na mur w kolorze antracyt w Extradachu właśnie.Zrobia ci każdy kolor jaki sobie wymyslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.11.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Może ktoś potrzebuje szafkę gazową - kolor brązowy. Szczegóły na PW. Używana 3 lata. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 03.11.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam, rzadko tu zaglądam bo etap budowy mam już dawno za sobą, ale poszukuję sprawdzonego fachowca "z głową" do wykonania szafy w zabudowie. Ekipa z której wcześniej korzystałam nie była na tyle dobra, żeby ją powtórnie zatrudniać.:no:Może ktoś mi kogoś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roxi10 05.11.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam, poszukuję ok. 40 szt. cegieł do ogródka. Jeśli ktoś ma na zbyciu proszę o sygnał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 07.11.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Witam, rzadko tu zaglądam bo etap budowy mam już dawno za sobą, ale poszukuję sprawdzonego fachowca "z głową" do wykonania szafy w zabudowie. [...] http://www.tom-mix.pl/kontakt Szkoda, że kuchnię robił kto inny, ale dwie szafy i regały tip top. Porządek po sobie zostawił lepszy niż zastał. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 08.11.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Dziękuję za kontakt z dobrym słowem o wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMazur 11.11.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam Wszystkich, proszę o pomoc w znalezieniu sprawdzonej ekipy do prac wykończeniowych. Startuję od stanu developerskiego. Potrzebuję fachowców do położenia kafli i desek na podłogach, zrobieniu łazienki i innych prac wykończeniowych. A jeszcze do tego szukam speców od zrobienia (tanio) kuchni. Dom mam w Dobrej Szczecińskiej. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.11.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witamy u ktorego developera zakup ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMazur 11.11.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witamy u ktorego developera zakup ? Fantom Kupiłam u Tom-developer http://www.tomdeveloper.pl/ Pozdrawiam MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 14.11.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witam Czy możecie podać namiary na sprawdzoną firmę, która sprzedaje i montuje przydomowe oczyszczalnie ścieków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 "Zawsze dostepny" to dobre okreslenie. Nawet na swojej stronie internetowej, przy numerze telefonu ma napisane w nawiasie "cala doba" Heh To sie nazywa czlowiek oddany temu co robi. Mariusz jest ok,ale pózniej niestety bardzo często niedostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.11.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Informacja Sąsiadka z przyczyn losowych chce sprzedać dom w Kościnie- projekt to IRMA II - w środku fajne rozmieszczenie( zmienione inne ciut niż w projekcie) dom solidnie budowany itp.media są wszytskie łącznie z kanalizą. dom zamieszkany od niecałych dwóch lat. Cena też całkiem fajna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts