online 14.11.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 no niestety tylko odpady, ale znalazłem firmę w mierzynie gdzie można oddać styro za 24zł za m3. na wysypisko ponad 3x drożej. pozdro Gratuluję! A podasz namiary? Tutaj lub na PW. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 15.11.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Od niecałych dwóch tygodni mam włączony już kocioł. Ustawione 20,5* całą dobę ze względu na podłogówkę, piec skręcony na minimum i zużycie 6m3 gazu na dobę. Parterówka 240m2 po posadzce, ale tylko ok 200m2 jest ogrzewane po podłogówce bo w garażu jest kaloryfer z termostatem ustawionym na 2 (ok 10*). A jak tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.11.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Od niecałych dwóch tygodni mam włączony już kocioł. Ustawione 20,5* całą dobę ze względu na podłogówkę, piec skręcony na minimum i zużycie 6m3 gazu na dobę. Parterówka 240m2 po posadzce, ale tylko ok 200m2 jest ogrzewane po podłogówce bo w garażu jest kaloryfer z termostatem ustawionym na 2 (ok 10*). A jak tam u Was? Ja nie wiem, bo niestety mam jeszcze nie właczony:bash:może jak namowie hydraulika łaska na mnie spłynie za 2 tygodnie;) dam znaka wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppar 16.11.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Pozdrawiam wszystkich. Czy możecie polecić jakąś firmę od domów szkieletowych i podobnych? Niedrogą i solidną (wiem, że to się często wyklucza ). No to może choć solidną. Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.11.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 No ja rocznie zuzywam 1200-1400 m3 gazu. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 17.11.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Witam Wszystkich, proszę o pomoc w znalezieniu sprawdzonej ekipy do prac wykończeniowych. Startuję od stanu developerskiego. Potrzebuję fachowców do położenia kafli i desek na podłogach, zrobieniu łazienki i innych prac wykończeniowych. A jeszcze do tego szukam speców od zrobienia (tanio) kuchni. Dom mam w Dobrej Szczecińskiej. Z góry dziękuję za pomoc. znam ekipę 2-3 osobową, są właściwie perfekcyjni (takie podejście do życia), kontakt podam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 18.11.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Uuuu, to ja bym uwazal - nie ma takich ..... Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 18.11.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Uuuu, to ja bym uwazal - nie ma takich ..... Fantom racja, pisząć PERFEKCYJNI - miałem na myśli samo podejście do pracy i życia, wszystko musi być*na tip-top, a z efektami bywa różnie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.11.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Uuuu, to ja bym uwazal - nie ma takich ..... Fantom POmyslałam to samo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 18.11.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Mariusz jest ok,ale pózniej niestety bardzo często niedostępny To niezbyt dobra informacja.. Po montazu dzwonilam do niego jeszcze pare razy z roznymi pytaniami. Zawsze odbieral i sluzyl pomoca. Zobaczymy jak to bedzie pozniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boby 20.11.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 czy możecie polecic dobr afirme do CO podłogowe + kaloryfery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Ciepła chata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 20.11.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 fajna, a z Irka nie jstes zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Jesteś jesteś ale póki u mnie nie skończy nie polecam bo sie doprosić nie mogę żeby piec powiesił.Ciagle zawalony robota to po co jeszcze dokładać? ;)Znajomi niedawno robili w Cieplej chacie i baaaaardzo zadowoleni wiec myśle ze mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boby 20.11.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Jesteś jesteś ale póki u mnie nie skończy nie polecam bo sie doprosić nie mogę żeby piec powiesił.Ciagle zawalony robota to po co jeszcze dokładać? ;)Znajomi niedawno robili w Cieplej chacie i baaaaardzo zadowoleni wiec myśle ze mogę polecić. Spoko, ja z ogrzewaniem startuje dopiero na wiosnę. Myślę, że do tego czasu powiesi Ci piec. Podaj kontakt proszę na priv; [email protected] A Ciepłą Chatę tez zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 20.11.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Gratuluję! A podasz namiary? Tutaj lub na PW. Dzięki z góry. cześć Namiarów dokładnych nie pamiętam i nazwy firmy też (oni produkują coś ze styropianu) ale podaję jak dojechać. W Mierzynie ul. Spółdzielców do samego końca po lewej stronie będzie firma "verso ogrzewanie" i za nią ta firma co skupuje styro (oprócz podłogowego i xps) Jak byłeś harcerzem trafisz na pewno czuwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERJA 21.11.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 czy możecie polecic dobr afirme do CO podłogowe + kaloryfery? Hit System jest ok, a przynajmniej ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.11.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Co jakis czas wracam do tematu podlaczenia do internetu. Znowu mi sie konczy umowa i znowu mam dylematy Aktualnie uzywam Playa, ale jednak doskieraja mi dwie rzeczy : limity GB i brak publicznego IP. W zwiazku z tym, odpada raczej oferta innych tego typu rozwiazan. W sumie, przeszedlbym z checia na kabel, ale najtansza neostrada to 50 zl + 30 zl utrzymanie lacza. A jakbym chcial publiczne IP to jeszcze kilkadziesiat zl wiecej. No wiec coraz bardziej sklaniam sie na lacze radiowe. No i chyba u mnie (Dobra) są 1) VSPACE 2) DOBRYNET 3) GROSZNET (GlobalConnect) Macie jakies plusy/minusy tych firm ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.11.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 boby ;)poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 22.11.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Co jakis czas wracam do tematu podlaczenia do internetu. Znowu mi sie konczy umowa i znowu mam dylematy Aktualnie uzywam Playa, ale jednak doskieraja mi dwie rzeczy : limity GB i brak publicznego IP. W zwiazku z tym, odpada raczej oferta innych tego typu rozwiazan. W sumie, przeszedlbym z checia na kabel, ale najtansza neostrada to 50 zl + 30 zl utrzymanie lacza. A jakbym chcial publiczne IP to jeszcze kilkadziesiat zl wiecej. No wiec coraz bardziej sklaniam sie na lacze radiowe. No i chyba u mnie (Dobra) są 1) VSPACE 2) DOBRYNET 3) GROSZNET (GlobalConnect) Macie jakies plusy/minusy tych firm ? Fantom Też z chęcią poznam aktulane opinie i ceny. Parę lat temu jak rezygnowałem z Connectu w Szczecinie, to planowali się rozwinąć na Dobrą - czyli już są...byłem z nich zadowolony ale to było w bloku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts