Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Od niecałych dwóch tygodni mam włączony już kocioł. Ustawione 20,5* całą dobę ze względu na podłogówkę, piec skręcony na minimum i zużycie 6m3 gazu na dobę. Parterówka 240m2 po posadzce, ale tylko ok 200m2 jest ogrzewane po podłogówce bo w garażu jest kaloryfer z termostatem ustawionym na 2 (ok 10*). A jak tam u Was?

Od niecałych dwóch tygodni mam włączony już kocioł. Ustawione 20,5* całą dobę ze względu na podłogówkę, piec skręcony na minimum i zużycie 6m3 gazu na dobę. Parterówka 240m2 po posadzce, ale tylko ok 200m2 jest ogrzewane po podłogówce bo w garażu jest kaloryfer z termostatem ustawionym na 2 (ok 10*). A jak tam u Was?

Ja nie wiem, bo niestety mam jeszcze nie właczony:bash:może jak namowie hydraulika łaska na mnie spłynie za 2 tygodnie;) dam znaka wtedy

Witam Wszystkich, proszę o pomoc w znalezieniu sprawdzonej ekipy do prac wykończeniowych. Startuję od stanu developerskiego. Potrzebuję fachowców do położenia kafli i desek na podłogach, zrobieniu łazienki i innych prac wykończeniowych. A jeszcze do tego szukam speców od zrobienia (tanio) kuchni. Dom mam w Dobrej Szczecińskiej. Z góry dziękuję za pomoc.

znam ekipę 2-3 osobową, są właściwie perfekcyjni (takie podejście do życia), kontakt podam na priv

Jesteś jesteś ale póki u mnie nie skończy nie polecam bo sie doprosić nie mogę żeby piec powiesił.Ciagle zawalony robota to po co jeszcze dokładać? ;)Znajomi niedawno robili w Cieplej chacie i baaaaardzo zadowoleni wiec myśle ze mogę polecić.

Spoko, ja z ogrzewaniem startuje dopiero na wiosnę. Myślę, że do tego czasu powiesi Ci piec.

Podaj kontakt proszę na priv; [email protected]

A Ciepłą Chatę tez zapytam.

Gratuluję! :)

A podasz namiary? Tutaj lub na PW. Dzięki z góry.

cześć

Namiarów dokładnych nie pamiętam i nazwy firmy też (oni produkują coś ze styropianu) ale podaję jak dojechać. W Mierzynie ul. Spółdzielców do samego końca po lewej stronie będzie firma "verso ogrzewanie" i za nią ta firma co skupuje styro (oprócz podłogowego i xps)

Jak byłeś harcerzem trafisz na pewno :)

czuwaj

Co jakis czas wracam do tematu podlaczenia do internetu.

Znowu mi sie konczy umowa i znowu mam dylematy :(

Aktualnie uzywam Playa, ale jednak doskieraja mi dwie rzeczy : limity GB i brak publicznego IP.

W zwiazku z tym, odpada raczej oferta innych tego typu rozwiazan.

W sumie, przeszedlbym z checia na kabel, ale najtansza neostrada to 50 zl + 30 zl utrzymanie lacza. A jakbym chcial publiczne IP to jeszcze kilkadziesiat zl wiecej.

No wiec coraz bardziej sklaniam sie na lacze radiowe.

No i chyba u mnie (Dobra) są

1) VSPACE

2) DOBRYNET

3) GROSZNET (GlobalConnect)

Macie jakies plusy/minusy tych firm ?

Fantom

Co jakis czas wracam do tematu podlaczenia do internetu.

Znowu mi sie konczy umowa i znowu mam dylematy :(

Aktualnie uzywam Playa, ale jednak doskieraja mi dwie rzeczy : limity GB i brak publicznego IP.

W zwiazku z tym, odpada raczej oferta innych tego typu rozwiazan.

W sumie, przeszedlbym z checia na kabel, ale najtansza neostrada to 50 zl + 30 zl utrzymanie lacza. A jakbym chcial publiczne IP to jeszcze kilkadziesiat zl wiecej.

No wiec coraz bardziej sklaniam sie na lacze radiowe.

No i chyba u mnie (Dobra) są

1) VSPACE

2) DOBRYNET

3) GROSZNET (GlobalConnect)

Macie jakies plusy/minusy tych firm ?

Fantom

Też z chęcią poznam aktulane opinie i ceny.

Parę lat temu jak rezygnowałem z Connectu w Szczecinie, to planowali się rozwinąć na Dobrą - czyli już są...byłem z nich zadowolony ale to było w bloku...