szczukot 08.09.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 No właśnie ! Bo idea jest taka aby nie podlewać zraszaczami po trochę codziennie przez kilka minut ! To jest błąd i dla kwiatów i dla trawy. Podlewać tzreba porządnie co kilka dni. I 20 min moze nei wystarczy (zależy oczywiście jakie spryskiwacze itp). Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 09.09.2014 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Witam,Taki apel się pojawił, może ktoś może pomóc... "W związku ze zdarzeniem losowym jednej z mieszkanek naszej gminy, która samotnie wychowuje dwoje dzieci, zwracamy się z serdeczną i gorącą prośbą o pomoc do życzliwych mieszkańców gminy Dobra. Potrzebne są używane (sprawne) sprzęty gospodarstwa domowego, a także drzwi wejściowe o wymiarach 80 cm, drzwi pokojowe o wymiarach 70 cm, meble pokojowe, wersalka, lodówka oraz pralka. W miarę możliwości prosimy również o przekazywanie pościeli, poduszek, kołder oraz ubrań dla dzieci (chłopiec na 170 cm, dziewczynka 146 cm wzrostu). Telefony kontaktowe do Ośrodka Pomocy Społecznej w Dobrej: Dagmara Gumplowicz (asystent rodziny) 536 853 323 lub Magdalena Lipińska (pracownik socjalny) 91 311 33 93. Z góry dziękujemy za wszelką okazaną pomoc!" LINK do wiadomościhttp://www.gminadobra24.pl/news.php?extend.1353.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ktos poleci zakład kamieniarskie z dobrymi cenami? Za Jasienice dziękuje- za pomiary nie będe płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 10.09.2014 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Ktos poleci zakład kamieniarskie z dobrymi cenami? Za Jasienice dziękuje- za pomiary nie będe płacić.tiaa, te pomiary to sa irytujace:rolleyes: http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 10.09.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Tym bardziej ze zostawiłam juz u nich sporo kasy a oni chcą za pomiar jeszcze skasować.Ich strata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 14.09.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2014 Ktos poleci zakład kamieniarskie z dobrymi cenami? Za Jasienice dziękuje- za pomiary nie będe płacić. Ja polecę kamieniarza z Myśliborza, nie pamiętem imienia, tel 665301745. Musiałem tylko pojechać do Goleniowa do Parku Technologicznego wybrać kamień. Kamieniarz sam sobie jedzie po kamień, obrabia go, przywozi na budowę i bierze kasę tylko za obróbkę a nie za dojazdy, przyjazdy itp. Robił mi parapety i jestem zadowolony, ociepleniowiec który robił elewację też dobrze się wyrażał o jakości parapetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 15.09.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Dzięki za pomoc.Wzielam juz u lokalnego kamieniarza...cena wygórowana ale zależało mi na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 16.09.2014 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Hej, poszukuję specjalistów od bram garażowych, montaż u mnie był wadliwy i nie mogę się doprosić o przyjazd monterów aby poprawić. Macie kogoś godnego polecenia? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 16.09.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 No i stało się. Hydraulik nie pojawił się na budowie. Poszukuję kogoś myślącego do podłogówki 180 m2 i wod-kan, kotłownia, kominek z płaszczem, bufor, etc. Gdybyście mogli kogoś polecić będę wdzięczny. Pozdrawiam Grzegorz Siemieniuk 505 139 146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 22.09.2014 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Hej, poszukuję specjalistów od bram garażowych, montaż u mnie był wadliwy i nie mogę się doprosić o przyjazd monterów aby poprawić. Macie kogoś godnego polecenia? Pzdr Polecam Benitech zamawiałem u nich 2 bramy i nigdy nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 22.09.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Szukam firmy od płotów aluminiowych (wykonanie ram pod wypełnienie ) oraz sprawdzona firmę od malowania natryskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 25.09.2014 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Ma ktoś może i chcę się pozbyć łat 4x6. Chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.09.2014 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Wciaz pilnie poszukiwany kafelkarz ktory podejmie sie zadania skucia podłogi w łazience i położenia na nowo.Ktory nie przyjdzie zobaczyć poddaje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 28.09.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Witam,Szukam taniej działki w okolicach Dobrej, Dołuje, Kościno może wiece czy ktoś po sąsiedzku nie chce sprzedać. Często bywa tak że ktoś chce sprzedać, ale nie wystawia na allegro.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.09.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Wciaz pilnie poszukiwany kafelkarz ktory podejmie sie zadania skucia podłogi w łazience i położenia na nowo.Ktory nie przyjdzie zobaczyć poddaje sie... Co jest tak skopane ?? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 28.09.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Witam, Szukam taniej działki w okolicach Dobrej, Dołuje, Kościno może wiece czy ktoś po sąsiedzku nie chce sprzedać. Często bywa tak że ktoś chce sprzedać, ale nie wystawia na allegro. pzdr A może Goleniów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.09.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Co jest tak skopane ?? Fantom Kafelkarz " zapomniał" zrobic spadek w kabinie.:bash:Hydraulik po wstępnych oględzinach stwierdził ze na jego oko cała podłoga jest do skucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 01.10.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 "Szukam taniej działki w okolicach Dobrej, Dołuje, Kościno może wiece czy ktoś po sąsiedzku nie chce sprzedać. Często bywa tak że ktoś chce sprzedać, ale nie wystawia na allegro." W Dobrej naprzeciwko mojego szeregowca są dwie działki na sprzedaż . Nie wiem kto sprzedaje ale można dowiedzieć się w urzędzie gminy. Szeregowce mają adres Graniczna 37 od A do chyba Z, właśnie poprawiają drogę ( kładą płyty beotonowe) więc luksus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 01.10.2014 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2014 Witam, Szukam taniej działki w okolicach Dobrej, Dołuje, Kościno może wiece czy ktoś po sąsiedzku nie chce sprzedać. Często bywa tak że ktoś chce sprzedać, ale nie wystawia na allegro. pzdr Bartek wyprowadzasz się ? Koło mnie sa działki na sprzedaż, tylko nie wiem czy tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.10.2014 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Specjalista od izolacji pilnie poszukiwany!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts