kuciar 15.10.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 Kurcze to czym najlepiej utwardzić drogę? Tłuczniem lub tłuczniem betonowym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gik 16.10.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Witam grupę.Szukam projektanta/biura które stworzy mi projekt domu prawdziwie pasywnego - indywidualny.Maksymalnie prosty prostokąt z dachem dwuspadowym bez poddasza użytkowego. Póki co nie znalazłem nikogo w Szczecinie który by mógł udowodnić swoimi pracami, że się zna na tym.Ma ktoś kogoś kto tworzy takie projekty? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 17.10.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Kojarzę że dwa nowe biurowce w centrum przy bramie portowej to pasywniaki. Inna skala, ale może to jakiś trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 17.10.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 witam Pilnie potrzebuję elektryka z uprawnieniami do zrobienia instalacji odbiorczej na plac budowy. Będę wdzięczna bezgranicznie na namiar na kogoś "kompleksowego" i rozsądnego cenowo.Puki co mam wycenę na 1700 zł ...drogo sąsiadce elektryk 2 lata temu wykonywał zlecenie w tym samym zakresie za 700 zł . Niestety wyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 17.10.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Nasz Domek; spróbuj u tego - Grzegorz Stepkowski tel 503413902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szara_39 18.10.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 @GikSpróbuj tutaj => 533467754Młodzi projektanci, ale bardzo ogarnięci. A tak na marginesie, mieliście styczność z drzwiami zewnętrznymi KMT?Jedni piszą, że to jedne z lepszych budżetowych stalówek na rynku, inni zaś, że szajs który się wypacza, nie domyka, przemarza.Jestem w kropce. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.10.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Ja mam drzwi tej firmy w wyjściu do ogrodu.Poki co sa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.10.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Mi sie wydaje, ze lepiej kupic jakies zwykle Gerdy TT Plus np. Sa tanie, wykonanie ok, i cieple. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szara_39 19.10.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Mam obawy o rozszerzalność cieplną. U mnie drzwi będą od strony południowej, może drewniane będą lepszym wyborem. Tylko dlaczego dwa razy droższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.10.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ja mam Gerde TT plus zupełnie od południa. Trzeci sezon i bez żadnych zmian. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 20.10.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Witam, kandyduję do Rady powiatu polickiego z gminy Dobra i Nowe Warpno.Jeśli ktoś chciałby mnie poprzeć to zapraszam na wybory.Nazywam się Jacek Kubiś.Ew. szczegóły chętnie podam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 20.10.2014 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 @Gik A tak na marginesie, mieliście styczność z drzwiami zewnętrznymi KMT? Jedni piszą, że to jedne z lepszych budżetowych stalówek na rynku, inni zaś, że szajs który się wypacza, nie domyka, przemarza. Jestem w kropce. :/ Czołem Ja się skłaniam do tej drugiej części wypowiedzi. Mam wejściowe drzwi i na garaż. Z obiema parami są problemy. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 20.10.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 mieliście styczność z drzwiami zewnętrznymi KMT? Jedni piszą, że to jedne z lepszych budżetowych stalówek na rynku, inni zaś, że szajs który się wypacza, nie domyka, przemarza. Jestem w kropce. :/ Ja mam stalowe w kolorze złoty dąb z ciepłą ościeżnicą wyjście na ogród z pom. technicznego od południa. Zimą nic nie przemarza, latem w słońcu nic się nie wypacza. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 21.10.2014 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2014 Witam serdecznie, Czy ktos moze polecic mi lokalizacje gdzie moge dostac blache na wykonczenie slupkow/murkow ogrodzeniowych? Ewentualnie moze jakis inne propozycje lub sugestie.... Z betonowych daszkow celowo zrezygnowalismy... Pozdrawiam serdecznie wszystkich niestrudzonych Budowlancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 22.10.2014 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Witam serdecznie, Czy ktos moze polecic mi lokalizacje gdzie moge dostac blache na wykonczenie slupkow/murkow ogrodzeniowych? Ewentualnie moze jakis inne propozycje lub sugestie.... Z betonowych daszkow celowo zrezygnowalismy... Pozdrawiam serdecznie wszystkich niestrudzonych Budowlancow Przejeżdżam często obok takiej firmy: http://www.mjm-ogrodzenia.pl/index.php5 może oni się tym zajmą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.10.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 My robiliśmy w Extradachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 22.10.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Dzieki serdeczne, kazda porada cenna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dark01 23.10.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Witam grupę. Szukam projektanta/biura które stworzy mi projekt domu prawdziwie pasywnego - indywidualny. Maksymalnie prosty prostokąt z dachem dwuspadowym bez poddasza użytkowego. Póki co nie znalazłem nikogo w Szczecinie który by mógł udowodnić swoimi pracami, że się zna na tym. Ma ktoś kogoś kto tworzy takie projekty? Z góry dziękuję za odpowiedź Z targów kojarze Kuczyńskiego z future hause, sprawiał wrażenie ogarniętego, ale nie współpracowałem z nim... jeśli kogoś już znajdziesz to daj znać, bo pewnie niedługo będę też kogoś potrzebował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.10.2014 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Słuchajcie, stracilam w ogole mozliwosc odpowiadania pod postami, ktos wie, co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.10.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 Kuczyński robił mi rekuperację w domu, jezeli ktos zainteresowany opinia, to zapraszam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts