q-bis 20.10.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Z innej beczki oddam ziemię ( humus ) z budowy w Kościnie. No, to rzadki przypadek jest... No ogół jest odwrotnie - Ziemię przyjmę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 20.10.2016 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 hej, planujemy remont drogi, aktualnie jest szlaka, chcemy zrobić podbudowę i warstwę wierzchnią z destruktu asfaltowego, czy macie namiary na jakiegoś ogarniętego operatora koparko-ładowarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 20.10.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Hey mój sąsiad ma taką małą kopareczkę, robił już prace prawie wszystkim sąsiadom - zadzwoń i spytaj - Maciek tel. 790 406 106. Powołaj się na Jacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.10.2016 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 dome u mnie w Koscinie jest pare całkiem dobrych ekip widze jak buduja.Nie wiem jak cenowo itp Mam dobrego elektryka, faceta od posadzek i wariata od tynków,też dobrego od instalacji. Dopiero dostałam wiadomość, że mam odpowiedź na forum Dziękuję Tesca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.10.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 do dome Witaj na forum. Jakis progres z ekipa do SSO i kierownikiem budowy? Witaj Jak już pisałam dopiero dostałam wiadomość o dalszym życiu tego wątku... niezłe tempo Znalazłam Kierownika Budowy i mogę Go dalej polecać. Trzyma wszystko za p..k i dba o interes nasz i budowy. Niestety... wykonawca SSO, właśnie 20.10.br. po otrzymaniu drugiej (wyproszonej zaliczki) zszedł z placu budowy!!! Brr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.10.2016 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Już zmieniłam częstotliwość subskrypcji będę na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.10.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Hey mój sąsiad ma taką małą kopareczkę, robił już prace prawie wszystkim sąsiadom - zadzwoń i spytaj - Maciek tel. 790 406 106. Powołaj się na Jacka. Pozwolę sobie również skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tynab309 26.10.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 WitamCzy możecie polecić jakąś firmę do serwisu pompy ciepła w Zachodniopomorskim? Żeby nie robić reklamy może być na "e-maila". Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 26.10.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Witam Czy możecie polecić jakąś firmę do serwisu pompy ciepła w Zachodniopomorskim? Żeby nie robić reklamy może być na "e-maila". Z góry dziękuję Wyślę Ci namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boncalski 01.11.2016 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Witam, gdzie zamawialiście bramy wjazdowe ? Potrzebuję zamówić przesuwną, 6 metrową wypełnioną panelami 2D. Dostałem jedną wycenę z Mierzyna ale kosmos cenowy... pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 22.11.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Dzień dobry!Czy ktoś poszukuje i ma własny transport, ziemi z wykopu irozmaite kamienie, bruki itp? Mam problem że mi to ląduje na mojej działce, psując romantyczne widoki. Rzekomo jest to depozyt, czeka na wykorzystanie na innych budowach i tak do usranej śmierci, aż miejsca na działce zabraknie... niektore takie gorki z ziemią i przydatnymi elementami są juz dawno porośniete trawa... teraz tyle błota, na pewno sie przyda komuś pilniej niz u nas. bardzo blisko centrum Szczecina lub Polic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.11.2016 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 hej, planujemy remont drogi, aktualnie jest szlaka, chcemy zrobić podbudowę i warstwę wierzchnią z destruktu asfaltowego, czy macie namiary na jakiegoś ogarniętego operatora koparko-ładowarki? Z ciekawości: skąd i po ile załatwiacie frezy asfaltowe ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodokwiaty 29.11.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 poszukuje wykonawcy do murkow oporowych, lanych w szalunkach. Mozecie kogos polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.11.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Sam to robiłem u siebie .... Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 30.11.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 30.11.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Miodokwiaty - Polecam szczukota - dobrze robi i dokładnie - jak dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 30.11.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ale tani nie jestem Dlatego proponuje takie coś jak się da robić we własnym zakresie - tanio, miło spędzić czas można i dobrze zrobione. Układamy pustaki, trochę zbrojenia wkładamy, zamawiamy beton z pompą i już. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 30.11.2016 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Miło to na wiosnę będzie Ja też muszę ogrodzenie postawić z tyłu, ale patrzę i nie mam serca do tego teraz W sumie i tak jest co robić :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodokwiaty 02.12.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 u mnie murki trzeba wkopać na 1,2 m wgłąb, zrobić elkę o podstawie od 80-do 120 cm. W najwyższym miejscu murki maja około 130 cm. Tylko lane betonowe wchodza w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.12.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2016 No to u mnie było to samo. W większości mam około 1,5 m w głąb. L została "zrobiona" w bardzo prosty sposób. Pierwszy rza pustaków był wycięty z jednej strony. Podczas lania betonu do pustaków, beton dołem się wylał i zrobił L. pozdrawiamFantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts