szydas 26.07.2017 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Dla mnie szczeliny w ścianach konstrukcyjnych są niedopuszczalne. A co na to kierbud? Widział? Przedstawiciele marek różnych Polsce interesują się tylko "wolumenem sprzedaży", więc będą chwalić każdą fuszerkę, byle z ich produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 26.07.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 A co na to kierbud? Widział? Przedstawiciele marek różnych Polsce interesują się tylko "wolumenem sprzedaży", więc będą chwalić każdą fuszerkę, byle z ich produktu. Kierbud widział i kazał po moim monicie zalepić. Wprowadzają w nie piankę i zalepiają szarą substancją - zwaną przez nich specjalnym klejem do szczelin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 26.07.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Moje szczeliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 26.07.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 Przez nie właśnie widać zieleń listowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.07.2017 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Działać będzie, ale to lipa zrobione jest. Konstrukcyjnie słabe. Jak dobrze widzę, oni chyba po prostu kładli pustaki nie tymi stornami do siebie co trzeba ? Nie było pióro-wpust tylko pióro-pióro Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.07.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Moje szczeliny czy dobrze widzę - wykuli ci kanał na łączeniu ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 28.07.2017 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 czy dobrze widzę - wykuli ci kanał na łączeniu ścian? Tak, wykuli kanał, by ukryć rurę kanalizacyjną. Kierbud to zatwierdził. Na budowie było też dwóch przedstawicieli Wienerbergera i nie mieli zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 28.07.2017 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 Kanał jednak jest wykuty w ścianie wykuszu w jadalni. Pustaki były łączone na pióro wpust. W miejscach docięć niestety już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 28.07.2017 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 I tak to się kończy jak zaczyna się fisiować z super-hiper-niesamowitymi pustakami szlifowanymi.Płaci się jak za zboże, a później przyjdzie murarz tak to postawi, że idzie się pociąć.Jakość wykonawcy liczy się bardziej niż jakość materiału.Mówię to wszystkim, ale mało kto słucha.A potem płaczą, że im miliony $$ zostały zmarnowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 28.07.2017 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2017 I tak to się kończy jak zaczyna się fisiować z super-hiper-niesamowitymi pustakami szlifowanymi. Płaci się jak za zboże, a później przyjdzie murarz tak to postawi, że idzie się pociąć. Jakość wykonawcy liczy się bardziej niż jakość materiału. Mówię to wszystkim, ale mało kto słucha. A potem płaczą, że im miliony $$ zostały zmarnowane... Hmm, zdecydowanie następny dom to będzie szałas, który osobiście postawię Wykonawcę mam z... polecenia. Wokół kilka domów już postawił. Ja nie płaczę. Dzielna jestem.http://emotikona.pl/emotikony/pic/oczko.gif Wyegzekwuję swoje prawa i racje. http://emotikona.pl/emotikony/pic/0ulan.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 29.07.2017 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Poszukuję solidnego fachowca do zrobienia nowej izolacji pod prysznicem, położenia płytek oraz montażu kabiny prysznicowej z brodzikiem. Tak żeby za m-c nie przeciekało Możecie kogoś polecić? Gdyby ktoś potrzebował sprawdzonego elektryka to polecam Leszka 608 076 991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 29.07.2017 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2017 Gdyby ktoś potrzebował sprawdzonego elektryka to polecam Leszka 608 076 991 Czy Pan Leszek sprawdził się już robiąc całość elektryki w nowym domu? Niebawem będę potrzebować fachowca na pełną instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 30.07.2017 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2017 Czy Pan Leszek sprawdził się już robiąc całość elektryki w nowym domu? Niebawem będę potrzebować fachowca na pełną instalację. A tego to ja nie wiem. Mam mieszkanie Namiar na niego dostałam od faceta który mi robił kuchnie i go polecał. U mnie przerabiał oraz przenosił punkty elektryczne (były w złym miejscu i źle wykonane). Zleciłam mu także podłączenie piekarnika. Trzeba było przesunąć podłączenie bo inaczej piekarnik by się nie zmieścił. Myślałam, że trzeba będzie demontować meble ale Leszek dał radę. Piekarnik wszedł na styk i wszystko działa. Ponadto, żeby mieć ważną gwarancję podłączenia musi dokonać instalator z uprawnieniami, który po wykonanym zleceniu da pieczątkę. I tu nie było problemu. Pierwszy lepszy elektryk nie da Ci takiej gwarancji. Poza tym cenowo wypada dość konkurencyjnie. Na moje oko maroko koleś zna się na rzeczy. Jest starszy więc trochę tego doświadczenia uzbierał. Jeśli dobrze kojarzę to swój dom sam zbudował i ciągle coś w nim robi bo żona wymyśla co chwile coś nowego Jak był u mnie to często klienci do niego wydzwaniali. Także chyba robi dobrze... Najlepiej zadzwoń i sam wypytaj co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 31.07.2017 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Najlepiej zadzwoń i sam wypytaj co i jak I tak też zrobię Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 31.07.2017 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Szanowni, macie godnego polecenia dekarza? Mój sfiksował. Miał wejść na budowę za dwa tygodnie i... przestał odbierać telefon. Makabra jakaś Dobrzy dekarze pewnie teraz mają pełne ręce roboty... Chociaż może zdarzy się jakiś cud i uda się znaleźć kogoś od dachu? Pomóżcie, jeśli tylko możecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.07.2017 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 Ile teraz płaci się za zrobienie elektryki w domku ? JAkieś przykłądowe ceny i za jaki zakres. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga03 05.08.2017 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Ponieważ już chyba kończę (oby nie zapeszyć moge polecić pana Dariusza Kozaka z Dobrej - tel 602612434. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekrol 06.08.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Poleci ktoś solidną i rozsądną cenowo firmę do docieplenia poddasza użytkowego (wełna)? Z góry wielkie dzięki za każde info. Witam. U mnie tynki i ocieplenie poddasza wraz z regipsami robiła firma pana Żelazki " Solidni Górale". Jakość prac oceniam na 4+ ( ekipa montująca drzwi była zaskoczona jakością ścian). Telefonu nie mogę podać bo zostawiłem w kraju ale łatwo jest go znaleźć w internecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksimini 07.08.2017 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Szukam kogoś kto zrobi mi oporowy mur betonowy. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boncalski 09.08.2017 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Ponieważ już chyba kończę (oby nie zapeszyć moge polecić pana Dariusza Kozaka z Dobrej - tel 602612434. też polecam Pana Darka. Jeden z najjaśniejszych punktów mojej budowy. Nie jedną rzecz pewnie jeszcze zrobi. Oby miał czas Mało takich rzetelnych i uczciwych wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts