Sabat 16.04.2018 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 A jak odnośnie drewna: gdzie można kupić dosłownie kilka belek dobrego drewna aby na tarasie jakąś konstrukcje postawić ? Czyli chyba coś w stylu BSH itp. ceny w marketach nieopłacalne, jeżeli potrzebujesz ładnego suchego na konstrukcje to ja brałem w Świat drzewa na krygiera( robili też mi drewutnię) i jeszcze konstrukcyjne w patio exotic mają. Drewno jest z tartaków z Niemiec. Jak potrzebujesz nie heblowane to obojętnie jaki tartak w okolicy sprzedają na m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aztea 20.04.2018 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 Ma ktoś namiary na szambo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szar1719516043 23.04.2018 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2018 Z chęcią przyjmę ziemię z budowy do wyrównania działki. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr tel. 501764256. Ktoś, coś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2018 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 po rozmowach z paroma "fachowcami" szczerze napiszę - współczuję teraz budowania się... nie wiem co tym fachowcom w głowach się porobiło..u mnie za położenie- wystukanie 20 m2 kostki granitowej większośc chciała 6 tyś...praca 3-4 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 25.04.2018 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Ja też to zauważyłem ... brak ludzi do pracy, robią słabo i jeszcze drogo Takie czasy... jak się budowałem 10 lat temu i marudziłem bo zlikwidowali ulgę, ceny podskoczyły, to przeczytałem taką opinię - Buduj się teraz bo później zawsze będzie gorzej na razie się sprawdza. Ciekawe co nas jeszcze czeka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 26.04.2018 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Masakra, ja płaciłem 30zł za m2 i 10 od obrzeza Chyba zacznę kostkę układać pod grilla smietnik i drewutnię sam robiłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 27.04.2018 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Kto może napisać jakie są ceny na dzień dzisiejszy robocizny za ocieplenie domu z tynkiem cienkowarstwowym?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.04.2018 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2018 Robią mi Panowie wjazd z kostki granitowej na posesję - odcinek od ulicy do wjazu... narazie wszystko jest ok...noi znalazłam z polecenia tanszych- cena do przyjęcia.....m2 kostki granitowej do wystukania 110 zł plus obrzeże z większej kostki granitowej 30 zł.. Jak ktoś by szukał mogę polecić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszekd 04.05.2018 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Czy ktoś rozważał zamianę stropu monolitycznego na SMARTA?POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksimini 09.05.2018 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 szukam firmy do tynków zewnętrznych + bonie. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2018 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Masakra, ja płaciłem 30zł za m2 i 10 od obrzeza Chyba zacznę kostkę układać pod grilla smietnik i drewutnię sam robiłem.. za położenie kostki granitowej??? ( nie betonowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 21.05.2018 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 za położenie kostki granitowej??? ( nie betonowej) Pozbruk melanż zimowy, czyli betonowa. Teraz znajomi zaczęli się budować i z tego co opowiadają to ceny usług 10-20% więcej niż 2 lata temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annatulipanna 28.05.2018 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Witam, poszukuję namiarów na sprawdzonego geodetę (pow. police) do wykonania inwentaryzacja przed oddaniem budynku. Szukam kogoś z kim można się dogadać, szybko i konkretnie bo mój obecny geodeta załatwia temat ponad pół roku i przeciąga w nieskończoność.. Ja również mogę polecić Geosat - Borys Dwornik. Współpracujemy z tym geodetą drugi rok i jest to jedyny człowiek, zajmujący się papierkową robotą, z którym nie było żadnych problemów. Reszta (architekci, projektanci itp) to jakieś oszołomy, wyjęci z naszej rzeczywistości Budowa, to był pikuś, w porównaniu z całą papierologią... Droga przez mękę... A tak w ogóle, to witam się w grupie szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 29.05.2018 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 ... A tak w ogóle, to witam się w grupie szczecińskiej Witaj, fajny dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annatulipanna 29.05.2018 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Witaj, fajny dziennik Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 26.06.2018 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Tynki zewnętrzne (do ułożenia 1xsiatka, tynk, malowanie x2, granit ok 70m2, podbitka,) materiały firmy STO, wysoka jakość (pod oświetlenie).Ktoś poleci jakąś ekipę? dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2018 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.07.2018 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Czy ktoś wie gdzie można kupić w dobrej cenie z dowozem żwir 16/32 na ogród ? Firmę która miałem "za płotem" w Dobrej (Masterbud Nosal) zamknęli i muszę szukać innych źródeł. A tam płaciłem tylko za żwir - transport zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 13.07.2018 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2018 WitamByłabym wdzięczna za polecenie wykonawcy do wykonania kanalizacji deszczowej ( studnia retencyjna) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2018 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 Czy ktoś wie gdzie można kupić w dobrej cenie z dowozem żwir 16/32 na ogród ? Firmę która miałem "za płotem" w Dobrej (Masterbud Nosal) zamknęli i muszę szukać innych źródeł. A tam płaciłem tylko za żwir - transport zero sasiedzi kupowali w gryfstone, a jeden kupił zwir na pomorzanach - firma sprzedaje też piach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts