szydas 08.08.2018 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Czy ma ktoś namiary na sprawdzona firmę od monitoringu? chce zrobic kamery wokół domu... ja robiłem sam, nic trudnego. mam nawet podgląd przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.08.2018 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Z cyklu "Niespodzianki na budowie" - właśnie okazało się, że w kotłowni (!) mam położone ogrzewanie podłogowe (?!?). Nee wiem po co, nie wiem dlaczego (nikt nas nie pytał) ani nie wiem skąd idzie zasilanie do niej. A podłogę trzeba skuć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 08.08.2018 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 Z cyklu "Niespodzianki na budowie" - właśnie okazało się, że w kotłowni (!) mam położone ogrzewanie podłogowe (?!?). Nee wiem po co, nie wiem dlaczego (nikt nas nie pytał) ani nie wiem skąd idzie zasilanie do niej. A podłogę trzeba skuć.... ja tez mam w kotłowni i nie narzekam ( bo mam tam tez pralkę.) tylko ogrzewanie gazowe więc ciepło od pieca średnio daje, testowałem zawsze możesz wyłączyć na rozdzielni . a czemu skuwasz podłoge? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.08.2018 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 ja tez mam w kotłowni i nie narzekam ( bo mam tam tez pralkę.) tylko ogrzewanie gazowe więc ciepło od pieca średnio daje, testowałem zawsze możesz wyłączyć na rozdzielni . a czemu skuwasz podłoge? No problem jest taki, że nie wiadomo skąd idzie zasilanie (na pewno nie z mieszacza) więc wyłączyć się nie da. Zresztą jeśli nie wiadomo, że coś jest to trudno to wyłączyć Podłogę skuwam bo rozbudowuję się i kotłownia będzie przeniesiona do nowego lokum, a teraz ciągnąłem kabel zasilający do nowej tablicy rozdzielczej. Jak tylko uda mi się złapać jakiegoś hydraulika skuta będzie chyba całość, żeby nowe rurki popodłączać; może wtedy dowiem się skąd da podłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 08.08.2018 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2018 No problem jest taki, że nie wiadomo skąd idzie zasilanie (na pewno nie z mieszacza) więc wyłączyć się nie da. Zresztą jeśli nie wiadomo, że coś jest to trudno to wyłączyć A to taka akcja, to faktycznie kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga03 10.08.2018 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Czy ma ktoś namiary na sprawdzona firmę od monitoringu? chce zrobic kamery wokół domu... Andrzej Golczewski 501920915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga03 10.08.2018 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Szukam sprawdzonej firmy do wykonania ocieplenia zewnętrznego i tynków.Zagapiłam się i nie moge nikogo znależć na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 10.08.2018 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Szukam sprawdzonej firmy do wykonania ocieplenia zewnętrznego i tynków. Zagapiłam się i nie moge nikogo znależć na ten rok. No ciężko na rynku z terminami Spróbuj Piotr Dąbrowski 690013511 ale najwcześniej za 3msc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 13.08.2018 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 Szukam sprawdzonej firmy do wykonania ocieplenia zewnętrznego i tynków. Zagapiłam się i nie moge nikogo znależć na ten rok. to masz w sumie dwa wyjścia: umówić się na przyszły rok, ale musisz się śpieszyć, bo większość terminy ma już powakacyjne, albo szukać ekipy "z Polski", zwłaszcza ze wschodniej, bo tam jeszcze są szanse kogoś znaleźć. I nie ma co czekać - fachowców nie przybędzie, terminów też nie. A takich, co to "cudownie" mają właśnie wolny termin to się bój... Ja się bujam z hydrauliką, nie wiem czy do przyszłego roku nie będę musiał czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.08.2018 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 No ciężko na rynku z terminami Spróbuj Piotr Dąbrowski 690013511 ale najwcześniej za 3msc Jestes zadowolony z ich pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.08.2018 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2018 ja robiłem sam, nic trudnego. mam nawet podgląd przez internet tez chcemy - problem ze specjalistami, .....napisz coś wiecej na pw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 08.09.2018 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Czy ktoś wie gdzie można kupić w dobrej cenie z dowozem żwir 16/32 na ogród ? Firmę która miałem "za płotem" w Dobrej (Masterbud Nosal) zamknęli i muszę szukać innych źródeł. A tam płaciłem tylko za żwir - transport zero Cofam Okazało się, że przenieśli się 100 m dalej. Więc żwiry, piachy itp nadal można tam śmiało kupować. Ale szukam kolejnego typu: gdzie można kupić płaskie kamienie ? Fajnie jakby w okolicach gminy Dobra. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 09.09.2018 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Witam, Szukam sprawdzonego wykonawcy do zrobienia podmurówki pod ogrodzenie. Byłbym wdzięczny za każde info. pozdrawiam Witam. Znalazłeś kogoś, możesz podać jakiś namiar. Też szukam wykonawcy do zrobienia podmurówki pod ogrodzenie. Może ktoś? coś? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 10.09.2018 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Jestes zadowolony z ich pracy? tak robili u mnie tynk zewnętrzny caparola i podbitkę. tynki robili maszynowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 10.09.2018 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Podbijam swoje zapytanie Witam Byłabym wdzięczna za polecenie wykonawcy do wykonania kanalizacji deszczowej ( studnia retencyjna) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 10.09.2018 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Szukam sprawdzonej firmy do wykonania ocieplenia zewnętrznego i tynków. Zagapiłam się i nie moge nikogo znależć na ten rok. No ja zawsze polecam swojego byłego wykonawcę: http://www.domianbud.pl/kontakt.html Jeden z nielicznych wykonawców z których byłem zadowolony. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.09.2018 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Kochani sprawdzonego wykonawcę kuchni szukam....pomocy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 12.09.2018 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Kochani sprawdzonego wykonawcę kuchni szukam....pomocy:) U mnie się sprawdził: Krystian Kukurydza - 721 856 853 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 12.09.2018 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Kochani sprawdzonego wykonawcę kuchni szukam....pomocy:) Mi robili Beno Kuchnie. Na ich stronie znajdziesz kontakt. Jestem zadowolony. A ja szukam jeszcze ekipy do położenia kostki na podjazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2018 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Mi robili Beno Kuchnie. Na ich stronie znajdziesz kontakt. Jestem zadowolony. A ja szukam jeszcze ekipy do położenia kostki na podjazdach. a jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts