Nasz Domek 01.07.2020 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Hej, a ja poproszę o ekipę do kostki brukowej. Nadal mam problem....szukam ekipy do kostki brukowej...będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 01.07.2020 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2020 Oddam "kozę" budowlaną plus rura przyłączeniowa i kolanko za skrzynkę piwa Niekatulane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 14.09.2020 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2020 Nadal mam problem....szukam ekipy do kostki brukowej...będę wdzięczna. Ja to whisky dam za dobrą ekipę od bruku i muru z bloczków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.10.2020 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Dwa pytanka1) Jak najtaniej wywieźć z 0,5 m3 odpadów poremontowych (głównie styropian itp) ? Mogę sam to zawieźć na jakieś wysypisko (odpłatnie), czy muszę brać np bigbag/telerwór (który kosztuje chyba z 400 pln)2) Gdzie zawieźć do naprawy pogwarancyjnej spalinowy odkurzacz ogrodowy macalister ? pozdrawiamFantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 28.10.2020 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2020 Dwa pytanka 1) Jak najtaniej wywieźć z 0,5 m3 odpadów poremontowych (głównie styropian itp) ? Mogę sam to zawieźć na jakieś wysypisko (odpłatnie), czy muszę brać np bigbag/telerwór (który kosztuje chyba z 400 pln) 2) Gdzie zawieźć do naprawy pogwarancyjnej spalinowy odkurzacz ogrodowy macalister ? pozdrawiam Fantom Hey na pewno nie licz na PSZOK [eko port] w Dobrej. Miałem jeden (sic!) kawałek styro, który przywiał wiatr pod posesję. Nie przyjęli. Wyprosiłem na jednej budowie i pozwolili mi go u nich złożyć ... Może to jest dobry trop ? Jak mają trochę śmieci to może przyjmą coś za drobną opłatą ? Ja używam jako odkurzacza kosiarki, ale na razie się nie psuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.10.2020 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2020 No właśnie kosiarkę złożyłem już po sezonie. Wyczyszczona i bez oleju A odkurzacz zgasł i nie odpala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 30.10.2020 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2020 Dwa pytanka 1) Jak najtaniej wywieźć z 0,5 m3 odpadów poremontowych (głównie styropian itp) ?... pozdrawiam Fantom Może acetonem go https://fb.watch/1rFdUd_SUg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkowz 04.11.2020 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Cześć! Potrzebuję 60 mb pręta żebrowanego fi 6, może być w odcinkach powyżej 80 cm. Potrzebuję takie 80 centymetrowe pręty. W przypadku dłuższych mogę pociąć na miejscu swoją piłą. Muszę to przewieźć osobówką. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 04.11.2020 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 Hej TomekJak potrzebowałem krótkie odcinki przewieźć autem to normalnie w hurtowni poprosiłem o konkretne odcinki i gościu pociął przy mnie.A dłuższe to sam sobie ciąłem (szlifierka, nie piła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 13.11.2020 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2020 HejPotrzebuję od stycznia ekipy wykończeniowej po stanie deweloperskim.Proszę o namiary na ludzi na każdy etapSama dzielę się:1. tynki Marecki 606689818 + wełna i regipsy poddasze2. kostka brukowa 660492909 Landscape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 17.11.2020 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Niestety obecnie mało osób korzysta z tego forum i nie ma wymiany... Nie wiem czy jest sens podawać dane do gościa który u mnie robił 10 lat temu ... dobry był, trochę drogi ... jak będziesz zdesperowana to mogę podać namiary ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 09.12.2020 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2020 a ja nadal szukam wykonawcy barierek balustrad balkonowych z drewna... i dekarz potrzebny... i mobilny hydraulik...od dzis dysponuje resztkami deski kompozytowej tarasowej dlh z legarami mam też zmielony gruz i rozmaite materiały na chodniki typu kostka bruk płytki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dark01 21.12.2020 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2020 Ja do wykończenia polecam Piotrka Piosickiego - piosicki.pl - ale nie wiem jak ma z terminami. Poszukuje natomiast bramy (najlepiej 5m) i drzwi tymczasowych - z desek czy czegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibek 08.02.2021 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Poszukuję sprawdzonego kierownika budowy (budowa w Dołujach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 26.02.2021 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 WitamCzy ktoś mógłby polecić stolarza do wykonania drzwi wejściowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 26.02.2021 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 a ja nadal szukam wykonawcy barierek balustrad balkonowych z drewna... i dekarz potrzebny... i mobilny hydraulik... od dzis dysponuje resztkami deski kompozytowej tarasowej dlh z legarami mam też zmielony gruz i rozmaite materiały na chodniki typu kostka bruk płytki.... dekarz 664901867 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 26.02.2021 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2021 Poszukuję sprawdzonego kierownika budowy (budowa w Dołujach) kierownik budowy 605106408 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibek 17.04.2021 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2021 Pytanie do osób aktualnie budujących dom lub takich które nie dawno zakończyły budowę lub będą dopiero rozpoczynały o koszt ekipy która buduje od zera do zamknięcia dachu - chodzi o robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.05.2021 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2021 działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 29.05.2021 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2021 działa? coś tam działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts