trobe 01.09.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ... Dzięki trobe. Chyba zdecyduje sie na załatwienie formalności bez projektu wentylacji mech. a później postaram się o aneks do pozwolenia... choć nie ukrywam było by prościej mieć komplet od razu... pzdr. rojeś Z aneksem do pozwolenia jest trochę zachodu, więc chyba jednak prościej skompletować całość dokumentacji. Uważam, że lepiej trochę więcej czasu poświęcić na etapie projektowania i gruntownie przemyśleć różne rozwiązania zanim zacznie się budować. Zdecydowanie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 01.09.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witamy czy ktoś z Was wie gdzie można kupić system kominowy ZAPEL?? Szukam. szukam i nic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.09.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 witam budowniczych naszego pięknego regionu ja już na swoim od czterech miesięcy i wiem teraz że życie jest piękne no ale czas do pracy więc zapytanie kto z was potrzebuje drewno kominkowe dąb,buk,grab,brzoza mam do sprzedania duże ilości no muszę zacząć zarabiać na ten swój raj na ziemi zainteresowani proszę o kontakt nr tel 668031394 Witam, Panie Sebastianie chciałem skorzystać ale ceny to ma Pan niestety zaporowe... Pozdrawiam też zgadzam sie z tą opinią..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.09.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 serwis coroczny - sam okamienia coś masz zle zrobione,popytalam znajomych maja dokladnie jak ja- niegdy cieplej wody nie brakuje. BTW, czy ktos robi ładne ogrody w Szczecinie???O dziekuje, ale kurcze,c o moge miec zle????jak to serwis sam odkamienia???W trakcie przeglądu?bo u mni epowiedzieli, ze jedynie wymiana pomoze W kazdymrazie nastepnym razem bedzie Dietrich Wróciłam ze szczecinskich wojazy. Ogladalam 8 działek i padłam na nos pod koniec. Na chwile obecna zastanawiamy sie na Warszewem, mój maz zachwycony, ja mniej, bo przyzwyczaiłam sie do wiejskich klimatów i lasu dookoła. Druga poowa zdecydowanie jednak odmowiła mieszkania na peryferiach Wygląda ze na emeryturze bede 3 dom budowała Ogólni ejstem w szoku jak duzo sie zmieniło. Szczecin wyładniał i to znacznie, ajak duzo sie buduje, ranyyyy, niesamowite normlanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.09.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 jeżeli chodzi o Ekstradach, to sugeruję uważać na "dodatki": spinki, folia i inne elementy o których myśli się że są mało ważne. Dają toto najgorszej jakości. Ceny dachówki ok. A. Prawda Tasmy kaletnicowe do dup..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.09.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ponawiam pytanie o wentylację mechaniczną nawiewno-wywiewną z odzyskiem ciepła (REKUPERATOR), czy ktoś z Forumowiczów takową posiada, bądż ma zamiar zainstalować? ... U mnie z poznańskiego oddziału dawnej "EMKI", czyli "Rekuperatorów". Rekuperator ComfoAir. i ja mam reku tywent, niedrogi ale dmucha ze hoho, puszki rozprezne robili mi w luft systemie na mieszka Igo, ogolnie na przepustnicach przy puszce, na razie jestem super zadowolony Ile u ciebie chodzi bo tez nad nim sie zastanawiam . Moge brac zachodni ale slyszalam ze to dobra polska firma z tradycjami Mozesz dac mi namiary na firme co ci robila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 01.09.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Gdzie w Szczecinie można kupć skrzynki gazowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.09.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Potrzebuję kogoś do postawienia ogrodzenia z siatki - Betafence. Może macie kogoś do polecenia?A'propos, ile może kosztować robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Gdzie w Szczecinie można kupć skrzynki gazowe? w sklepie obok Zakładu Gazowniczego na Mickiewicza, koło Magnetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 01.09.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Maggie ,dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 01.09.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam Gdzie kupic zwykla legalna zolta tablice informacyjna budowy ? Znalazlem w jednej raptem hurtowni ale za to nie byla zgodna z ustawa (za mala) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Potrzebuję kogoś do postawienia ogrodzenia z siatki - Betafence. Może macie kogoś do polecenia? A'propos, ile może kosztować robocizna? Za montaż podmurówki z desek betonowych + wylewkę betonową pod słupki + ustawienie słupków w łącznikach i montaż siatki płaciliśmy w tym roku 35zł za metr bieżący. Niestety wykonawca niezbyt godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam Gdzie kupic zwykla legalna zolta tablice informacyjna budowy ? Znalazlem w jednej raptem hurtowni ale za to nie byla zgodna z ustawa (za mala) Fantom Są w marketach budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 01.09.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Wróciłam ze szczecinskich wojazy. Ogladalam 8 działek i padłam na nos pod koniec. Na chwile obecna zastanawiamy sie na Warszewem, mój maz zachwycony, ja mniej, bo przyzwyczaiłam sie do wiejskich klimatów i lasu dookoła. Druga poowa zdecydowanie jednak odmowiła mieszkania na peryferiach Wygląda ze na emeryturze bede 3 dom budowała Ogólni ejstem w szoku jak duzo sie zmieniło. Szczecin wyładniał i to znacznie, ajak duzo sie buduje, ranyyyy, niesamowite normlanie Jeżeli chodzi o Warszewo to weźcie pod uwagę dojazd do Szczecina, jest jedna główna droga dojazdowa -ul. Duńska, która jest w godzinach szczytu bardzo zakorkowana, zresztą*dojazd do ronda Giedroycia też się*korkuje. My mieszkamy na Warszewie i nie mogę się*doczekać, aż*się*stąd wyprowadzimy:) pozdrawiam E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 serwis coroczny - sam okamienia coś masz zle zrobione,popytalam znajomych maja dokladnie jak ja- niegdy cieplej wody nie brakuje. BTW, czy ktos robi ładne ogrody w Szczecinie???O dziekuje, ale kurcze,c o moge miec zle????jak to serwis sam odkamienia???W trakcie przeglądu?bo u mni epowiedzieli, ze jedynie wymiana pomoze W kazdymrazie nastepnym razem bedzie Dietrich Wróciłam ze szczecinskich wojazy. Ogladalam 8 działek i padłam na nos pod koniec. Na chwile obecna zastanawiamy sie na Warszewem, mój maz zachwycony, ja mniej, bo przyzwyczaiłam sie do wiejskich klimatów i lasu dookoła. Druga poowa zdecydowanie jednak odmowiła mieszkania na peryferiach Wygląda ze na emeryturze bede 3 dom budowała Gosiu, na Warszewie jest jedna szkoła podstawowa, ale przepełniona - dzieci uczą się w systemie zmianowym. Znajome dzieci z Warszewa w wieku gimnazjalnym narzekają na przeładowane autobusy i trudności w dotarciu do centrum. Ponoć jest w planach budowa drugiej szkoły, ale nie wiem kiedy. A w Wielgowie byliście? W granicach miasta, a lasu ile dusza zapragnie. Bardzo ładne osiedle się tam buduje - m.in. bryta ma tam dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.09.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, Jestem nowym forumowiczem i chciałbym się przywitać. Budujemy domek na Warszewie i chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami, jak i popytam.... Na początek mam pytanie o wentylację mechaniczną nawiewno-wywiewną, czy ktoś z Forumowiczów takową posiada, bądż ma zamiar zainstalować? Szukam wykonawcy ( solidnego) pozdrawiam Mireko, jak budujesz na Warszewie, to moze wiesz, czy sa jakies działki do sprzedazy?najchetniej ladnie połozone Okolica Kredowej/Śródleśnej, na granicy Puszczy Wkrzańskiej. Miejsce extra ale ceny kosmiczne.a jakie sa tam ceny?sa jeszcze wolne działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.09.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Gosiu, na Warszewie jest jedna szkoła podstawowa, ale przepełniona - dzieci uczą się w systemie zmianowym. Znajome dzieci z Warszewa w wieku gimnazjalnym narzekają na przeładowane autobusy i trudności w dotarciu do centrum. Ponoć jest w planach budowa drugiej szkoły, ale nie wiem kiedy. A w Wielgowie byliście? W granicach miasta, a lasu ile dusza zapragnie. Bardzo ładne osiedle się tam buduje - m.in. bryta ma tam dom.Byliśmy w Wielgowie, ale qrcze nic ładnego nie było jedna,niezuzbrojona w szczerym polu. Jedna na ul Malinowej, ale tez łyse pole. Przy lesie, nic kompletnie, nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.09.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 serwis coroczny - sam okamienia coś masz zle zrobione,popytalam znajomych maja dokladnie jak ja- niegdy cieplej wody nie brakuje. BTW, czy ktos robi ładne ogrody w Szczecinie???O dziekuje, ale kurcze,c o moge miec zle????jak to serwis sam odkamienia???W trakcie przeglądu?bo u mni epowiedzieli, ze jedynie wymiana pomoze W kazdymrazie nastepnym razem bedzie Dietrich Wróciłam ze szczecinskich wojazy. Ogladalam 8 działek i padłam na nos pod koniec. Na chwile obecna zastanawiamy sie na Warszewem, mój maz zachwycony, ja mniej, bo przyzwyczaiłam sie do wiejskich klimatów i lasu dookoła. Druga poowa zdecydowanie jednak odmowiła mieszkania na peryferiach Wygląda ze na emeryturze bede 3 dom budowała Gosiu, na Warszewie jest jedna szkoła podstawowa, ale przepełniona - dzieci uczą się w systemie zmianowym. Znajome dzieci z Warszewa w wieku gimnazjalnym narzekają na przeładowane autobusy i trudności w dotarciu do centrum. Ponoć jest w planach budowa drugiej szkoły, ale nie wiem kiedy. A w Wielgowie byliście? W granicach miasta, a lasu ile dusza zapragnie. Bardzo ładne osiedle się tam buduje - m.in. bryta ma tam dom. Fakt super ladnie tylko na razie odludzie niestety ceny dzialek to istny szok juz po 300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.09.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Gosiu, na Warszewie jest jedna szkoła podstawowa, ale przepełniona - dzieci uczą się w systemie zmianowym. Znajome dzieci z Warszewa w wieku gimnazjalnym narzekają na przeładowane autobusy i trudności w dotarciu do centrum. Ponoć jest w planach budowa drugiej szkoły, ale nie wiem kiedy. A w Wielgowie byliście? W granicach miasta, a lasu ile dusza zapragnie. Bardzo ładne osiedle się tam buduje - m.in. bryta ma tam dom.Byliśmy w Wielgowie, ale qrcze nic ładnego nie było jedna,niezuzbrojona w szczerym polu. Jedna na ul Malinowej, ale tez łyse pole. Przy lesie, nic kompletnie, nic U nas uzbrojone oprucz kanalizy ,osiedle oswietlone w otulinie lesnej z 3 stron las tylko kiepski dojazd i na razie zadupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.09.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Gosiu, na Warszewie jest jedna szkoła podstawowa, ale przepełniona - dzieci uczą się w systemie zmianowym. Znajome dzieci z Warszewa w wieku gimnazjalnym narzekają na przeładowane autobusy i trudności w dotarciu do centrum. Ponoć jest w planach budowa drugiej szkoły, ale nie wiem kiedy. A w Wielgowie byliście? W granicach miasta, a lasu ile dusza zapragnie. Bardzo ładne osiedle się tam buduje - m.in. bryta ma tam dom.Byliśmy w Wielgowie, ale qrcze nic ładnego nie było jedna,niezuzbrojona w szczerym polu. Jedna na ul Malinowej, ale tez łyse pole. Przy lesie, nic kompletnie, nic U nas uzbrojone oprucz kanalizy ,osiedle oswietlone w otulinie lesnej z 3 stron las tylko kiepski dojazd i na razie zadupiejak z 3 stron las, to super ale odległośc rzeczywiscie spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts