piotriwa 21.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witajcie Ja trochę z innej beczki. Znalazłem nie dawno namiary, na bardzo ciekawy temat związany wykończeniem m/in elewacji... Bardzo żałuję,że dla mnie już za późno... Więc może komuś się przyda, kto ma to jeszcze przed sobą. Nie korzystałem z usług tej firmy i nie mam z tego tytułu żadnych korzyści.... http://www.novabrik.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 21.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witam Czy ktoś z was zakładał u siebie POŚ biologiczną bez drenażową. Czy jest jakaś firma w Szczecinie lub okolicach która specjalizuje się właśnie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 hej wszystkim- u nas jutro ma wejsc pan spychowy ziemie która lezy prawie 3 lata rozplantuje gdzie musze podniesc teren ale prawdopodobnie z pozostałej czesci bedzie sciagał humus i bede musiała sie go pozbyc-kiedys ktos brał ode mnie do zasypywania rowów-jakby co to dam jutro znac czy cos z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 21.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 hej wszystkim- u nas jutro ma wejsc pan spychowy ziemie która lezy prawie 3 lata rozplantuje gdzie musze podniesc teren ale prawdopodobnie z pozostałej czesci bedzie sciagał humus i bede musiała sie go pozbyc-kiedys ktos brał ode mnie do zasypywania rowów-jakby co to dam jutro znac czy cos z tego wyjdzie Humus można złożyć na kupę, za parę dni potraktować randapem i też go można wykorzystać w ogrodzie, do podsypki itd... U mnie wszystko zniknęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 dzięki za podpowiedz-zobaczymy ile tego bedzie bo troszke mi nie odpowiada wizja nastepnej skarpy na działce w koncu w przyszłym roku trzeba za ogród sie zabierać-chociaz czarno to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 22.10.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam Czy możecie mi napisać ile płaciliście za podbitkę (materiał + robocizna)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 22.10.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A nam już robią dach! Więźba będzie w trzy dni! (muszą gonić terminy ) pozdrawiam A. Gdzie zamawialiście więźbe??? Zrobiłam kilka wycen i najtaniej udało mi się znaleść po 750 za m3 ...drewno mamy swoje...tartak nam pociął i już, ale firma, która nam robi dach działa kompleksowo i ma odpowiednie, bardzo dokładne maszyny tnące belki pod odpowiedni wymiar. Jeśli chcesz, podam jutro namiar (firma z Dębna). pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 22.10.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witajcie Ja trochę z innej beczki. Znalazłem nie dawno namiary, na bardzo ciekawy temat związany wykończeniem m/in elewacji... Bardzo żałuję,że dla mnie już za późno... Więc może komuś się przyda, kto ma to jeszcze przed sobą. Nie korzystałem z usług tej firmy i nie mam z tego tytułu żadnych korzyści.... http://www.novabrik.pl to jest to! Bardzo mi się podoba, może to będzie alternatywa dla tego co sobie wymyśliliśmy pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 22.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 22.10.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Sonia! A Ty na budowie kompa już używasz czy z pracy sterujesz budową?? A może ktoś wie, od kogo mogę "używać" w Dobrej internet na łączach radiowych??? (chyba zrozumiecie co napisałam, bo jakoś dziwnie wyszło... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 22.10.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Sonia! A Ty na budowie kompa już używasz czy z pracy sterujesz budową?? A może ktoś wie, od kogo mogę "używać" w Dobrej internet na łączach radiowych??? (chyba zrozumiecie co napisałam, bo jakoś dziwnie wyszło... ) Aniu, oczywiście że z pracy steruję budową . Byliśmy wczoraj na budowie, ładnie już u Was wygląda. pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 22.10.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Zaczynam się rozglądac za kimś, kto mi zrobi łazienki,położy podłogi i zajmie się ogólnie wykończeniem domu.Czy macie może jakieś namiary na ekipy,które oczywiście zrobią to dobrze i nie zedrą? A w ogóle jakie są ceny takich usług? Dzięki Nikt nie poratuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 22.10.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ja pogratuluje. Gratulacje !!! Czyli znaczy to , ze stan surowy zakonczony? A jak instalacje? polozone juz ? a wylewka? Ja tez niedlugo zaczne sie rozgladac. Wlasnie polozyli dachowke. We wtorek okna wstawiaja. W listopadzie instalacje i elewacje . A potem - uuuuu!!!! Bezdie szalenstwo dekoratorskie o ile starczy kasy na szelenstwa A znajac zycie to nie starczy o ostanie sie na zwyklym "wykanczaniu" wnetrz Tak czy inaczej nie moge sie doczekac tego etapu. Nie zapominajcie o zdjeciach. Malo kto pokazuje co robi a szkoda. Mogloby to zainspirowac innych lub przypomniec o detalach o ktorych czasem zapominamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 22.10.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No właśnie zaczynam szaleństwo dekoratorskie", jak to określiłaś.Kończą elewację i poddasze,dlatego muszę znaleźć fachowcow na dalsze etapy.Fachowcy, z ktorymi do tej pory rozmawiałam chyba poszaleli z cenami. A może takie są ceny...Szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 22.10.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Sonia! A Ty na budowie kompa już używasz czy z pracy sterujesz budową?? A może ktoś wie, od kogo mogę "używać" w Dobrej internet na łączach radiowych??? (chyba zrozumiecie co napisałam, bo jakoś dziwnie wyszło... ) Aniu, oczywiście że z pracy steruję budową . Byliśmy wczoraj na budowie, ładnie już u Was wygląda. pozdrawiam gorąco ładnie to będzie jak zasiądę w fotelu na tarasie i napiję się kawki oglądając sielski widok na niewielki ogród (zadbany oczywiście... jeszcze nie wiem przez kogo hi, hi, ale zadbany)....ech, pomarzyć dobra rzecz... na razie zastanawiam się czy parapety powinny być montowane przed czy po tynkach, jaka powinna być wilgotność posadzek dla desek na podłogi... całe szczęście, że mamy internet! U Was, widzę wszystko idzie ekspresowo! pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.10.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Sonia! A Ty na budowie kompa już używasz czy z pracy sterujesz budową?? A może ktoś wie, od kogo mogę "używać" w Dobrej internet na łączach radiowych??? (chyba zrozumiecie co napisałam, bo jakoś dziwnie wyszło... ) firma grosz-net, ale z ich zasięgiem to tak słabo trochę... do mnie nie docierają, bo przeszkadzają drzewa po drodze... alternatyw brak - no, chyba że ktoś z sąsiadów ma neostradę na liveboxie i słabe hasło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 22.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Sonia! A Ty na budowie kompa już używasz czy z pracy sterujesz budową?? A może ktoś wie, od kogo mogę "używać" w Dobrej internet na łączach radiowych??? (chyba zrozumiecie co napisałam, bo jakoś dziwnie wyszło... ) firma grosz-net, ale z ich zasięgiem to tak słabo trochę... do mnie nie docierają, bo przeszkadzają drzewa po drodze... alternatyw brak - no, chyba że ktoś z sąsiadów ma neostradę na liveboxie i słabe hasło pozostaje poczekać na jakiegoś innego operatora... bo sąsiadów na razie brak . Będę testowała na Bezrzeczu Xtra, to może namówię na rozszerzenie zasięgu na Dobrą A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 dzwonili z Realbudu za chwilę będzie strop na działce. Szczukot Twój chyba też jedzie Sonia! A Ty na budowie kompa już używasz czy z pracy sterujesz budową?? A może ktoś wie, od kogo mogę "używać" w Dobrej internet na łączach radiowych??? (chyba zrozumiecie co napisałam, bo jakoś dziwnie wyszło... ) oby nie z firmy 2moorow. jest grosz net, zmaierzam sie do nich przeniesc od marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stawory 23.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam Czy możecie mi napisać ile płaciliście za podbitkę (materiał + robocizna)? "podłączam" się pod to pytanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 23.10.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Witam, wie ktoś może ile teraz się czeka na zwrot VAT, złożyłem wniosek piewszego sierpnia i chcielismy za tą kasę kuchnie urządzić, jak tak dalej pójdzie to plany zamieszkania na Swięta wezmą w łeb i znowu Wigilia u teściów w M4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts