Ofcbur 29.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Az tak oszczedzasz? Zycze ci, zeby twoje dzieci sie pozniej bawily w tym lasku. Szybko zrozumiesz swoj blad. Chyba trochę*Cię poniosło, czy ja napisałam że jej nigdy nie było?? Akurat my korzystamy z uprzejmości sąsiada, ekipa nie pijąca-bynajmniej nigdy nie złapaliśmy ich u nas na budowie z piwkiem, na razie czekamy na okna więc toalety nie ma, czy jeszcze powinnam coś wyjaśnić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 29.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No tak, dodamm tylko że nia nadaje się do sadzenia roślin Ale taką też mogę załatwić dla okolic prawobrzerza Ile ja bym dał za takiego mejla miesiąc temu... (tzn o ziemi z wykopu) A teraz szukam właśnie takiej do sadzenia roślin-potrzebuję na przyszły tydzień. Jak możesz to podaj szczegóły na prv Pozdrawiam Przykro mi że o tym nie pomyślałam i ja bym miała kłopot z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 29.04.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 No tak, dodamm tylko że nia nadaje się do sadzenia roślin Ale taką też mogę załatwić dla okolic prawobrzerza Ile ja bym dał za takiego mejla miesiąc temu... (tzn o ziemi z wykopu) A teraz szukam właśnie takiej do sadzenia roślin-potrzebuję na przyszły tydzień. Jak możesz to podaj szczegóły na prv Pozdrawiam Przykro mi że o tym nie pomyślałam i ja bym miała kłopot z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 30.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mam pytanie do osób, które robiły teraz certyfikat energetyczny.Jak długo Wam robiono i kogo najlepiej wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fl1 30.04.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Mam do odsprzedania drzwi wewnętrzne firmy DRE szer. 80, model Modern 50 z dwoma szybami w kolorze mleka, kolor naturalny orzech, w naturalnej okleinie. Drzwi są nowe oryginalnie zapakowane. Po prostu machnąłem się w pomiarach i zamiast 90-tki zamówiłem 80-tkę. Cena atrakcyjna. Wiadomość na priv.Link na stronę: http://www.galeriadom.pl/modern-natura-dre-drzwi-wewnetrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 30.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mam pytanie do osób, które robiły teraz certyfikat energetyczny. Jak długo Wam robiono i kogo najlepiej wybrać? Witaj, robiłem w zeszlym tygodniu, facet z Polic, zajęło mu to 4 dni, 450 zl, jak chcesz to podam numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 30.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A może ktoś poratuje namiarami na elektryka i tynkarza (tynki cem - wapienne). [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 30.04.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Az tak oszczedzasz? Zycze ci, zeby twoje dzieci sie pozniej bawily w tym lasku. Szybko zrozumiesz swoj blad. Chyba trochę*Cię poniosło, czy ja napisałam że jej nigdy nie było?? Akurat my korzystamy z uprzejmości sąsiada, ekipa nie pijąca-bynajmniej nigdy nie złapaliśmy ich u nas na budowie z piwkiem, na razie czekamy na okna więc toalety nie ma, czy jeszcze powinnam coś wyjaśnić?? To nie ja zaproponowalem korzystanie z lasku jako toalety. Wkurza mnie po prostu jak widze klocka pod kazdym drzewem w okolicy, bo komus sie slawojki nie chcialo postawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 30.04.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mam pytanie do osób, które robiły teraz certyfikat energetyczny. Jak długo Wam robiono i kogo najlepiej wybrać? Witaj, robiłem w zeszlym tygodniu, facet z Polic, zajęło mu to 4 dni, 450 zl, jak chcesz to podam numer. Bardzo proszę o nr. Może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alter ego 30.04.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witajcie. Szukam osób które potrzebują ziemi z wykopu: np do niwelacji terenu Oddam sporą ilość , kwestia załatwienia transportu. Koparkę załatwiam ja. Chętnych na prv Zachcianko, zerknij proszę do skrzynki priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 30.04.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Witajcie. Szukam osób które potrzebują ziemi z wykopu: np do niwelacji terenu Oddam sporą ilość , kwestia załatwienia transportu. Koparkę załatwiam ja. Chętnych na prv Zachcianko, zerknij proszę do skrzynki priv... ewentualnie też byśmy wzięli, ale może jak będzie więcej chętnych to załatwilibyśmy jakoś transport zbiorowo, to i cenowo nas łagodniej potraktują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 30.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mam pytanie do osób, które robiły teraz certyfikat energetyczny. Jak długo Wam robiono i kogo najlepiej wybrać? Witaj, robiłem w zeszlym tygodniu, facet z Polic, zajęło mu to 4 dni, 450 zl, jak chcesz to podam numer. Bardzo proszę o nr. Może być na priv to i ja poproszę (niedrogo nawet ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 30.04.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Szczerze nie mam pojęcia, ale wydaje się że tak. NO i też bym wolała to na raz wykopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 30.04.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mam pytanie do osób, które robiły teraz certyfikat energetyczny. Jak długo Wam robiono i kogo najlepiej wybrać? Witaj, robiłem w zeszlym tygodniu, facet z Polic, zajęło mu to 4 dni, 450 zl, jak chcesz to podam numer. Poproszę numer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 30.04.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Mam garaż metalowy na zbyciu...Stoi w DołujachMoże ktoś potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.04.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mam pytanie do osób, które robiły teraz certyfikat energetyczny. Jak długo Wam robiono i kogo najlepiej wybrać? Witaj, robiłem w zeszlym tygodniu, facet z Polic, zajęło mu to 4 dni, 450 zl, jak chcesz to podam numer. Poproszę numer... ja też mogę prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 30.04.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 A jakis pomysl o ktorej my sie spotykamy za tych pare dni jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 30.04.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 mam pytanie do osób, które robiły teraz certyfikat energetyczny. Jak długo Wam robiono i kogo najlepiej wybrać? Witaj, robiłem w zeszlym tygodniu, facet z Polic, zajęło mu to 4 dni, 450 zl, jak chcesz to podam numer. bardzo proszę o namiary na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Mam garaż metalowy na zbyciu...Stoi w Dołujach Może ktoś potrzebuje? a ile byś za niego chciała? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 30.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Mam garaż metalowy na zbyciu...Stoi w Dołujach Może ktoś potrzebuje? a ile byś za niego chciała? pozdrawiam m. wiadomość poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts