nima 29.06.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 A ja ruszę temat hydrauliki -zrobilismy wycene w 3 firmach .chcemy piec na bkogroszek + solary ( tzn zalezy czy gmina dofinansuje -no i juz wiemy ze nie finansuja w tej chwili !!!!).ceny mamy od 47tys -55tys rozbierznosc duza i jeszcze oan ktory dal najwieksza cena normalnie namolniak jeden wciaz wydzwania mimo ze mowilismy ze to bedziemy robic za jakies 2mce i sprowadzamy cenuy jeszcze innych firm -47tys w firmie na struga HYDROPAN2 djdzie do ceny cos ba pan nie policzyl hydroforu -pan bardzo malo kumunikatywny wrecz prawie niemowa !!!!!-53tys PRO NA BOHATEROW WARSZAWY tu facet byl bardzo przekonujacy wszystko klarowal jak krowien na rowie i dawal jakies tam swoje pomysly-55ys WINSAR TAMA POMORZANSKA -pan namolniak ktos moze robil w tych firmach i ma jakies opionie na ich temat ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.06.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Szukam osob z Dobrej kolo szerogowca ! Wiem, ze jest Was tu troche Jest tez moze wlasciciel domku w stanie surowym zamknietym, ktory wlasnie na dnaich wstawial okna Avante ? Przejechalem sie tam dzisiaj i widzialem nowiutki montaz. A chcialem sie dowiedziec, jak mu chodza te przesuwne balkonowe. Domek jest od razu kolo szeregowca - na poczatku od strony granicy. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.06.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 w temacie okien... jakiej firmy wybraliscie okna polaciowe i czym sie kierowaliscie?? Szymek Fakro, 3 lata i jak narazie zero problemów Przeczytałam mnóstwo opinii na forum i każdy chwalił swoje, najpopularniejsze to Fakro i Veluxy, u nas zdecydował dość spory rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 30.06.2009 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Gdzie w Szczecinie najlepiej udać się po parapety wewnętrzne? interesuje mnie kamień lub konglomerat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 30.06.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Gdzie w Szczecinie najlepiej udać się po parapety wewnętrzne? interesuje mnie kamień lub konglomerat Witam, w zeszlym roku brałem kamień w firmie GIM z Mierzyna, polecam, ładnie zrobili. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 30.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 w temacie okien... jakiej firmy wybraliscie okna polaciowe i czym sie kierowaliscie?? Szymek Fakro, 3 lata i jak narazie zero problemów Przeczytałam mnóstwo opinii na forum i każdy chwalił swoje, najpopularniejsze to Fakro i Veluxy, u nas zdecydował dość spory rabat. Też Fakro FPP preSelect, 2 lata i bez problemów, też zdecydował spory rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 30.06.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A ja ruszę temat hydrauliki -zrobilismy wycene w 3 firmach .chcemy piec na bkogroszek + solary ( tzn zalezy czy gmina dofinansuje -no i juz wiemy ze nie finansuja w tej chwili !!!!). ceny mamy od 47tys -55tys rozbierznosc duza i jeszcze oan ktory dal najwieksza cena normalnie namolniak jeden wciaz wydzwania mimo ze mowilismy ze to bedziemy robic za jakies 2mce i sprowadzamy cenuy jeszcze innych firm -47tys w firmie na struga HYDROPAN2 djdzie do ceny cos ba pan nie policzyl hydroforu -pan bardzo malo kumunikatywny wrecz prawie niemowa !!!!! -53tys PRO NA BOHATEROW WARSZAWY tu facet byl bardzo przekonujacy wszystko klarowal jak krowien na rowie i dawal jakies tam swoje pomysly -55ys WINSAR TAMA POMORZANSKA -pan namolniak ktos moze robil w tych firmach i ma jakies opionie na ich temat ???? Dzieki za opienie na pw -wezmę pod uwage to co piszecie .Jak ktos jeszcze ma jakies doswiadczenie w tej kwestii to chetnie poslucham i poczytam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 30.06.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Witam serdecznie Czy moglby ktos mi dac namiary na dobre ekipy do tynkow gipsowych Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 30.06.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A ja dzisiaj odebrałem pnb (mogę dać pierwszą opinię na listę ) Czy do wykonania przyłączy potrzebuję kierownika budowy? cz będzie niezbędny dopiero przy budowie domu? Dajcie proszę namiary na jakiegoś porządnego kiera z góry dziękuję i pzdr Barnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 30.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 -47tys w firmie na struga HYDROPAN2 djdzie do ceny cos ba pan nie policzyl hydroforu -pan bardzo malo kumunikatywny wrecz prawie niemowa !!!!! -53tys PRO NA BOHATEROW WARSZAWY tu facet byl bardzo przekonujacy wszystko klarowal jak krowien na rowie i dawal jakies tam swoje pomysly -55ys WINSAR TAMA POMORZANSKA -pan namolniak ktos moze robil w tych firmach i ma jakies opionie na ich temat ???? u nas robiła firma HYDROPAN2 - szczerze polecam gadanie, marketing i ściemnianie nie zastąpi fachowości jak dla mnie wszyscy fachowcy mogliby milczeć bo wiadomo " krowa która dużo ryczy mało mleka daje" czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reachel 01.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam wszystki po raz kolejny wczoraj w końcu udało nam się odebrać pozwolenie na budowę i nie długo mam nadzieję będziemy zaczynać! Niestet oczekiwanie na pozwolenie było dość długie, co było przede wszystkim winą błędów i niedopatrzeń architekta. Mam też pozwolenie na budowę podłącza wodociągowego (woda jest w drodzę trzeba ją tylko przeciągnąc pod drogą jakieś 5-10 m do działki. Czy możecie polecić jakieś ekipy które zajmują się budową podłączy wodnych? Dodatkowo czy ktoś z Was orientuje się ile kosztuje wynajęcie ToiToia na budowę, narazie zastanawiam się nad kupnem, ale może lepiej wynając. Będę wdzięczna za wszystkie rady, ja narazie mogę się wypowiedzieć na temat architekta którego lepiej nie wybierać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 01.07.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Po pierwsze skad jestes ? Wazne przy podlaczaniu wody A co do toytoya to ja mialem (i ciagle mam) zbity z desek Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papipl 01.07.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Mi instalacje robił też Pan Pańka i z całą odpowiedzialnością mogę Go polecić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reachel 01.07.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Budujemy w Mierzynie, jeżeli chodzi o wodociągi to wiem że obejmują nas te w Goleniowie, powiedzieli nam że teraz mamy znaleźć ekipe która nam zrobi podłącze do płotu a potem będziemy mogli podpisać z nimi umowę na dostawę wody. Dlatego pytam o taką ekipe Jeżeli chodzi o toitoia to taki wychodek z desek raczej nas nie urządza, bo chcielibyśmy unkinąć zapachów i mieć możliwość opróżniania a na końcu pozbycia się zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chase 01.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dodatkowo czy ktoś z Was orientuje się ile kosztuje wynajęcie ToiToia na budowę, narazie zastanawiam się nad kupnem, ale może lepiej wynając. około 350-400 zł miesięcznie, przy serwisie raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lisekwaldek 01.07.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam Kupiłem kilka dni temu dom na terenie dawnego NRD,kilkadziesiąt kilometrów od Szczecina.Teraz czeka mnie remont kapitalny/dach,okna drzwi,instalacje,tynki/W zwiazku ztym poszukuję sprawdzonej i doświadczonej firmy zajmującej się sprzedażą i montażem dachów/akcesoriów/z okolic Szczecina.Jedyne co nie wymaga remontu to fundamenty:) A mówi się że Niemcy tak dobrze budowali:):):)80 lat bez remontu i już ruina:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reachel 01.07.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Dzięki za odpowiedź chase, a mogłabym prosić o jakieś namiary na firmę z toitoiami na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 01.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Mam na zbyciu przyczepę kempingową w sam raz na budowę. średnich rozmiarów, wygodne spanie dla 3 osób (2+1) zarejestrowana i ubezpieczona swoje lata ma, ale stan techniczny w miarę dobry jak na wiek., posiada sprawną instalację elektryczną z osobnym podlicznikiem prądu, wodna i gazowa tez ok. Posiadam do niej też duży dopinany przedsionek. Cena atrakcyjna do uzgodnienia mogę dowieźć na terenie Szczecina gratis. Jesli ktoś byłby zainteresowany to szczegóły do ustalenia na priv. Przy okazji zapytam gdzie można kupić ładną i w miarę niedrogo kostkę brukową starobruk w kolorach melanż. Przyczepka dalej do sprzedania, obnizyłem cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 01.07.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Szukam osob z Dobrej kolo szerogowca ! Wiem, ze jest Was tu troche Jest tez moze wlasciciel domku w stanie surowym zamknietym, ktory wlasnie na dnaich wstawial okna Avante ? Przejechalem sie tam dzisiaj i widzialem nowiutki montaz. A chcialem sie dowiedziec, jak mu chodza te przesuwne balkonowe. Domek jest od razu kolo szeregowca - na poczatku od strony granicy. Fantom Witaj. Ja mam okna z Avante, w tym przesuwane. Dwa lata będzie we wrześniu. Nie mam zastrzeżeń. Przesuwane trochę ciężko się domyka, trzeba mieć sposób... Serwis OK. Montaż OK. Produkt OK... Mamy jeszcze rolety, też od nich i też OK. (OknaRado) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 01.07.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Po pierwsze skad jestes ? Wazne przy podlaczaniu wody A co do toytoya to ja mialem (i ciagle mam) zbity z desek Fantom To powodzenia....................... Ciekawe jak to czyścisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts