telkom2 12.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Witam. Na budowie przyszedł czas na montaż szamba.Od paru dni szukam firmy, która sprzedaje i montuje szamba z kręgów betonowych.Proszę o namiary na w/w firmy - oczywiście sprawdzone z nie wygórowanymi cenami Psoczyszczalnia nie wchodzi w rachubę - warunki zabudowy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub J. 12.07.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Z tego co widać macie fajne oczka więc proszę o kontakty. A ty to kierujesz do męczyzn czy wręcz przeciwnie? Świetny tekst hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarek73 12.07.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 czy ktoś korzystał z usług firmy "Ciepły Dom" proszę o opinie o firmie.Czy ktoś z forumowiczów ma zamontowawny piec firmy BROTJE - czekam na komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoszka_s 13.07.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 do telcom 2 Z tego co widzę mamy podobny projekt, co kładziesz na dach, dachówkę plaską czy euronit? Gdzie budujesz? My kończymy papierologię do pozwolenia na budowę, działkę mamy w Dobrej na Zielonej Górce. Pozdr,z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERJA 13.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Z tego co widać macie fajne oczka więc proszę o kontakty. A ty to kierujesz do męczyzn czy wręcz przeciwnie? Heha dobre też się uśmiałem głodnemu chleb na myśli ale na forum na którym myślisz że jesteś trzeba mieć skończone osiemnaście lat A oczka to chyba sam sobie wystrugam... Prośba o namiary na wykonawców wciąż aktualna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telkom2 13.07.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 czy ktoś korzystał z usług firmy "Ciepły Dom" proszę o opinie o firmie. Czy ktoś z forumowiczów ma zamontowawny piec firmy BROTJE - czekam na komentarze. witam w Szczecinie są 2 firmy "Ciepły Dom", po piecu wnioskuję, że chodzi o firmę z Ku Słońcu. Ja korzystam z usług drugiej firmy Pana Tomasza Suleja i nie ukrywam, że jestem zadowolony z tej współpracy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telkom2 13.07.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 do telcom 2 Z tego co widzę mamy podobny projekt, co kładziesz na dach, dachówkę plaską czy euronit? Gdzie budujesz? My kończymy papierologię do pozwolenia na budowę, działkę mamy w Dobrej na Zielonej Górce. Pozdr, z Na dachu mam Domino Creatona w kolorze łupka. My kończymy budowę na Mierzynie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.07.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam. Na budowie przyszedł czas na montaż szamba. Od paru dni szukam firmy, która sprzedaje i montuje szamba z kręgów betonowych. Proszę o namiary na w/w firmy - oczywiście sprawdzone z nie wygórowanymi cenami Ps oczyszczalnia nie wchodzi w rachubę - warunki zabudowy. pozdrawiam To dziwne że na szambo masz zgodę a na oczyszczalnię nie . Raczej jest odwrotnie, oczyszczalnia tak, szambo nie. No tak nie doczytałem, gmina Dobra, tam sa takie jaja z tą oczyszczalnią i jej rozbudową (juz za 5 lat jak dobrze pójdzie), tam faktycznie wszystko jest mozliwe. Teraz wogóle żadnej zgody nie dają, ani na szambo, ani na oczyszczalnię. Każą czekać 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telkom2 13.07.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam. Na budowie przyszedł czas na montaż szamba. Od paru dni szukam firmy, która sprzedaje i montuje szamba z kręgów betonowych. Proszę o namiary na w/w firmy - oczywiście sprawdzone z nie wygórowanymi cenami Ps oczyszczalnia nie wchodzi w rachubę - warunki zabudowy. pozdrawiam To dziwne że na szambo masz zgodę a na oczyszczalnię nie . Raczej jest odwrotnie, oczyszczalnia tak, szambo nie. No tak nie doczytałem, gmina Dobra, tam sa takie jaja z tą oczyszczalnią i jej rozbudową (juz za 5 lat jak dobrze pójdzie), tam faktycznie wszystko jest mozliwe. Teraz wogóle żadnej zgody nie dają, ani na szambo, ani na oczyszczalnię. Każą czekać 5 lat. No niestety tak jest zresztą działkę mam mała i wysoki poziom wód więc mimo to nie wiem czy dobre byłoby to połączenie. pozdr Ps jak to nie dają? rozwiń proszę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 13.07.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Z innej beczki:Gdyby ktoś z Was, szanownych forumowiczów był zainteresowany tym tematem:http://forum.muratordom.pl/suberite,t121821.htm ,szczegóły tu:http://www.suberitedom.pl/index.php?pokaz=suberite ,proponuję kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 13.07.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam Gdzie w Szczecinie można w dobrej cenie kupić tłuczeń na utwardzenie podjazdu i podejścia do domu? Może ktoś kupował ostatnio. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 13.07.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam Gdzie w Szczecinie można w dobrej cenie kupić tłuczeń na utwardzenie podjazdu i podejścia do domu? Może ktoś kupował ostatnio. Pzdr. Dawalem jakis namiar kilka dni temu na forum (na Heyki). Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 13.07.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam Gdzie w Szczecinie można w dobrej cenie kupić tłuczeń na utwardzenie podjazdu i podejścia do domu? Może ktoś kupował ostatnio. Pzdr. Dawalem jakis namiar kilka dni temu na forum (na Heyki). Fantom Byłem tam chcą 20zł za tonę plus transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 13.07.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam Gdzie w Szczecinie można w dobrej cenie kupić tłuczeń na utwardzenie podjazdu i podejścia do domu? Może ktoś kupował ostatnio. Pzdr. Dawalem jakis namiar kilka dni temu na forum (na Heyki). Fantom Byłem tam chcą 20zł za tonę plus transport Z ciekawosci : to duzo czy malo ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 13.07.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam Gdzie w Szczecinie można w dobrej cenie kupić tłuczeń na utwardzenie podjazdu i podejścia do domu? Może ktoś kupował ostatnio. Pzdr. Dawalem jakis namiar kilka dni temu na forum (na Heyki). Fantom Byłem tam chcą 20zł za tonę plus transport Z ciekawosci : to duzo czy malo ? Fantom cena raczej normalna za 25zł można mieć gruz betonowy lepszy od ceglanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymekkk 14.07.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 a u mnie zaczyna sie caly proces Dzis pierwsze tyczenie, pod zdjecie trawska jutro i pojutrze wjezdza koparka... potem przygotowanie placu budowy... i jazda ;D (przynajmiej mam taka nadzieje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoszka_s 14.07.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Do szczukot, Tu sąsiadka z Zielonej Górki, mam 2 pytania. Kto Ci stawiał stan surowy, i czy masz kontakt ze swoim bezposrednim sąsiadem ( płaska dachówka)? Z góry dzięki za odpowiedź Zoszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoszka_s 14.07.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Do szczukot, Tu sąsiadka z Zielonej Górki, mam 2 pytania. Kto Ci stawiał stan surowy, i czy masz kontakt ze swoim bezposrednim sąsiadem ( płaska dachówka)? Z góry dzięki za odpowiedź Zoszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.07.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ile dawaliscie za elewacje ? 105 zl / m2, styropian 15 cm, tynk akrylowy, system Knaufa.Ekipa robila juz sporo wiec nie sa nowicjuszami w temacie.Cena ok ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 14.07.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Z innej beczki: Gdyby ktoś z Was, szanownych forumowiczów był zainteresowany tym tematem: http://forum.muratordom.pl/suberite,t121821.htm ,szczegóły tu: http://www.suberitedom.pl/index.php?pokaz=suberite ,proponuję kontakt na priv. Uzupełniając temat: http://www.sercom-snc.it/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts