tomcat79 03.11.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Hej Czy ktos robil u siebie "bardziej zaawansowany" system alarmowy ? Chodzi mi o inne rozwiazania niz nawalenie czujek wewnetrznych ruchu. Moze jakies czujki zewnetrzne lub kontraktony na ramach okiennych ? Ktora firma w Szczecinie moze zrobic tego typu rzeczy ? Fantom Witam, Ja zalozylem alarm wyposazony w antene gps, ktora laczy sie z firma ochroniarska w razie wlamania, zamiast kontraktonow zastanawiam sie nad czujkami dualnymi, (mniejszy koszt od kontraktonow), oraz nad czujka przeciwpozarowa, ktora takze bedzie podlaczona do panelu alarmowego. Mi to robil p.Jacek, nr tel moge na priv przeslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emwu 03.11.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 w sprawie alarmu wyslalam info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 05.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witammam na zbyciu 1 okno dzielone, do wymiaru otworu 150x120 cm, zewn. wymiary ościeżnicy 148x115 cm, profil Veka, kolor: na zewnatrz złoty dąb, wewnątrz białe. Może kogoś zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 06.11.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam Możecie kogoś polecić od kuchni. Mam zrobiony projekt i teraz szukam wykonawcy który zaproponuje mi dobrą jakość za przystępną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Uprzejmie proszę o namiary na firmę, która zajęłaby się niwelacją terenu, robotami brukarskimi i wykonaniem systemu odwodnienia (odprowadzenie/rozprowadzenie wody deszczowej). nasza forumowa Didi - napisz do niej prv....masz ich prawie pod nosem....w załomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam Możecie kogoś polecić od kuchni. Mam zrobiony projekt i teraz szukam wykonawcy który zaproponuje mi dobrą jakość za przystępną cenę. zobacz stolarza w mierzynie...nie mam tel...ale jak jedziesz do siebie skręcasz pierwsza w prawo tuż za tablicą koniec szczecina w spółdzielcza jedziesz az do końca i tam ma warsztat Pan Tomasz idzie sie z nim dogadać. a nie zastanawiałes sie nad kuchniami z ikea??? poczytaj wszyscy sobie chwala...i są super fronty no i cena lepsiejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hej Czy ktos robil u siebie "bardziej zaawansowany" system alarmowy ? Chodzi mi o inne rozwiazania niz nawalenie czujek wewnetrznych ruchu. Moze jakies czujki zewnetrzne lub kontraktony na ramach okiennych ? Ktora firma w Szczecinie moze zrobic tego typu rzeczy ? Fantom Witam, Ja zalozylem alarm wyposazony w antene gps, ktora laczy sie z firma ochroniarska w razie wlamania, zamiast kontraktonow zastanawiam sie nad czujkami dualnymi, (mniejszy koszt od kontraktonow), oraz nad czujka przeciwpozarowa, ktora takze bedzie podlaczona do panelu alarmowego. Mi to robil p.Jacek, nr tel moge na priv przeslac. Wlasnie nei chce czujek. Znaczy sie i tak beda ale jak drugi obwod. Chcialbym miec po prostu mozliwosc pochodzenia po domu z wlaczonym alarmem - a tu musi byc jakis obwodowy (podczerwien, mikrofale lub kontraktony). Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 06.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Cóż za piękny dzień, słoneczko świeci, ptaszki cwierkają... Oczy przecieram i nie wierzę że to już Na naszej więźbie dziś zawisła WIECHA!!! NO i tu pytanie do was:) Słyszałam że ponoć w tym momencie trzebaby ekipie sprezentować to i owo, słyszeliscie coś o tym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 06.11.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Cóż za piękny dzień, słoneczko świeci, ptaszki cwierkają... Oczy przecieram i nie wierzę że to już Na naszej więźbie dziś zawisła WIECHA!!! NO i tu pytanie do was:) Słyszałam że ponoć w tym momencie trzebaby ekipie sprezentować to i owo, słyszeliscie coś o tym?? No to gratulacje !!! podobno taki zwyczaj my z naszymi nie mogliśmy się jakoś zgadać tempo mieli straszne i nie chcieli przerywać pracy potem poszli na kolejną budowę i temat upadł ale domek stoi może kiedyś uda się nadrobić - kontakt mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 06.11.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mogłabym prosić o polecenie kogoś od zaprojektowania instalacji elektrycznej ewentualnie alarmów? Myślimy żeby wykonywać samemu rozprowadzenie, ale potrzebny nam projekt i ktoś kto podpowie co gdzie i ile Imoże kogoś od alarmów i od ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 06.11.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Cóż za piękny dzień, słoneczko świeci, ptaszki cwierkają... Oczy przecieram i nie wierzę że to już Na naszej więźbie dziś zawisła WIECHA!!! NO i tu pytanie do was:) Słyszałam że ponoć w tym momencie trzebaby ekipie sprezentować to i owo, słyszeliscie coś o tym?? Gratuluję O poczęstunku pisaliśmy m.intutaj - gdzieś tak w połowie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolsito 06.11.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mogę z czystym sumieniem polecić usługi firmy CIEPŁY DOM Katarzyna Podemska / Szczecin. Odwalili u mnie kawał dobrej roboty a i sąsiad na tym skorzystał. Po skończeniu prac u mnie szybko uwinęli się z nową kotłownią u mojego sąsiada. Bałem się tematu ogrzewania ale wszystkim zajął się Pan Marcin Podemski (szef). Dobraliśmy materiały dobrej jakości w dobrych cenach, a montaż został wykonany szybko. Chłopaki dobrze się uwijali i każdy wiedział co ma robić. Nawet wszystko zostało mi objaśnione - co i jak i oczywiście dlaczego tak a nie inaczej Pozdrawiam, Karol Sito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mogę z czystym sumieniem polecić usługi firmy CIEPŁY DOM Katarzyna Podemska / Szczecin. Odwalili u mnie kawał dobrej roboty a i sąsiad na tym skorzystał. Po skończeniu prac u mnie szybko uwinęli się z nową kotłownią u mojego sąsiada. Bałem się tematu ogrzewania ale wszystkim zajął się Pan Marcin Podemski (szef). Dobraliśmy materiały dobrej jakości w dobrych cenach, a montaż został wykonany szybko. Chłopaki dobrze się uwijali i każdy wiedział co ma robić. Nawet wszystko zostało mi objaśnione - co i jak i oczywiście dlaczego tak a nie inaczej Pozdrawiam, Karol Sito Wyglada na reklame ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 06.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności. Uprzejmie proszę o namiary na firmę, która zajęłaby się niwelacją terenu, robotami brukarskimi i wykonaniem systemu odwodnienia (odprowadzenie/rozprowadzenie wody deszczowej). nasza forumowa Didi - napisz do niej prv....masz ich prawie pod nosem....w załomiu Gracias Teska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia83 06.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 witam wszystkich . kilka dni temu prosilam o liste nie solidnych badz solidnych wykonawców , wysłałam maila jak nalezy i nic nawet nikt nie zechcial nikogo polecic , jak kamien w wode . obserwuje od pewnego czasu forum i zauwazylam iz jest to taka grupa znajomych zamknieta dla nowych osób , nie tak to sobie wyobrazałam , myslalam iz ma one sluzyć pomocą . a nie radami miedzy swoimi znajomymi. pozdrawiam -jestem rozczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 06.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Listy wysyłamy tylko osobom sprawdzonym.Które czynnie biorą udział w dyskusji na forum.NIe wystarczy jeden post od osoby ze stażem na forum 1 dzień,polecający lub deprecjonujący jakąś firmę żeby dostać się na listę przykład mamy 3 posty wyżej...Jest to taki mechanizm broniący nas przed nierzetelnymi informacjami.Są firmy które prubują dostać się na listę, lub oczernić innych, bądź też wyłudzić ją dla swoich celów.Kiedy będziemy pewni że faktycznie zamierzasz się budować, działasz w tym kierunku, lub po prostu angażujesz sie w życie forum nie będzie problemu z otrzymaniem listy wykonawców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia83 06.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Listy wysyłamy tylko osobom sprawdzonym. Które czynnie biorą udział w dyskusji na forum. NIe wystarczy jeden post od osoby ze stażem na forum 1 dzień, polecający lub deprecjonujący jakąś firmę żeby dostać się na listę przykład mamy 3 posty wyżej... Jest to taki mechanizm broniący nas przed nierzetelnymi informacjami. Są firmy które prubują dostać się na listę, lub oczernić innych, bądź też wyłudzić ją dla swoich celów. Kiedy będziemy pewni że faktycznie zamierzasz się budować, działasz w tym kierunku, lub po prostu angażujesz sie w życie forum nie będzie problemu z otrzymaniem listy wykonawców. Pozdrawiam To jest to oczym dokladnie napisalam , forum jest ogólnie dostepne dla wszystkich a stwiredzenie iż nie masz stażu jest poprostu dyskryminacją . ja niemam potrzeby sie zaprzyjazniać z nikim tu obecnym ani opisywać swojich pomysłów na MÓJ dom marzeń. potrzebuje informacji lub coś przedyskutować wchodze na forum i pytam .mając nadzieje na odpowiedz ludzi życzliwych którzy z takimi problemami czy sytuacjami mieli już styczność i pomogą w rozwiązaniu . mam dwójke małych pociech , prace i dom na glowie a teraz jeszcze budowe i niestety nie moge spedzać czasu przed komputerem aby kogoś zadowolić kto stwierdzc "już ok, nadaje sie " a może mam załączyc pozwolenie na budowe ( skan) . powinniscie obronic te forum przed wami samymi . ostatnia moja wizyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia83 06.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Jeszcze jedno . to taka samozwańcza komisja lustracyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 06.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Listy wysyłamy tylko osobom sprawdzonym. Które czynnie biorą udział w dyskusji na forum. NIe wystarczy jeden post od osoby ze stażem na forum 1 dzień, polecający lub deprecjonujący jakąś firmę żeby dostać się na listę przykład mamy 3 posty wyżej... Jest to taki mechanizm broniący nas przed nierzetelnymi informacjami. Są firmy które prubują dostać się na listę, lub oczernić innych, bądź też wyłudzić ją dla swoich celów. Kiedy będziemy pewni że faktycznie zamierzasz się budować, działasz w tym kierunku, lub po prostu angażujesz sie w życie forum nie będzie problemu z otrzymaniem listy wykonawców. Pozdrawiam Bardzo ładnie i rzeczowo to wyjaśniłaś . Proponuję kopiować ten tekst w podobnych sytuacjach. Sama musiałam najpierw trochę zapracować, żeby doczekać się na listę. Opłacało się, podpowiedzi forumowiczów jak i lista przydały mi się kilkakrotnie, za co teraz publicznie wszystkim dziękuję i pewnie jeszcze nie raz z "forumowych" wiadomości będę korzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 06.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mogę z czystym sumieniem polecić usługi firmy CIEPŁY DOM Katarzyna Podemska / Szczecin. Odwalili u mnie kawał dobrej roboty a i sąsiad na tym skorzystał. Po skończeniu prac u mnie szybko uwinęli się z nową kotłownią u mojego sąsiada. Bałem się tematu ogrzewania ale wszystkim zajął się Pan Marcin Podemski (szef). Dobraliśmy materiały dobrej jakości w dobrych cenach, a montaż został wykonany szybko. Chłopaki dobrze się uwijali i każdy wiedział co ma robić. Nawet wszystko zostało mi objaśnione - co i jak i oczywiście dlaczego tak a nie inaczej Pozdrawiam, Karol Sito Dla mnie to wygląda podejrzanie 1 post i taka reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts