Madzia 1976 02.12.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam. Dawno nie odwiedzałem forum ale jeśli mogę komuś pomóc.... mam okna i drzwi z MS - wyroby super, montaż porażka (fachowcy ze spiskiej ) odkurzacz z Zachodniej (może to nowa uwaga - nie bierzcie za dużej mocy - muszę trzymać chodniki nogą przy odkurzaniu, a szufelka w wiatrołapie to w moim przypadku zupełnie nieużywany gadżet) mam listę wykonawców z września, jeśli mogę komuś podesłać proszę o sygnał... Ja poproszę tą listę bo moja dosyć stara, jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 02.12.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jeszcze raz zapytam o listę wykonawców. Nikt nie ma nad tym kontroli? Ktoś decyduje komu można, komu nie? Co się z tym dzieje? Tutaj, gdzieś tak w połowie strony nastąpiło przekazanie opieki nad listą od matam do azalka http://forum.muratordom.pl/post3637109.htm?highlight=#3637109 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 02.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Pilnie potrzebuję płyty wedi (bardzo pilnie!). Przedstawicielstwo Wedi ma Hiper Glazur, ale chwilowo nie maja płyt na stanie. Czy ktoś wie gdzie jeszcze można je kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.12.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dzięki Piotr za listę. Troche tego jest. Łatwiej podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.12.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja zrozumialem ze 2.55 to juz na gotowo ma byc, a nie przed posadzkami i podlogami I tak mało, u mnie wszędzie jest 2,70 a w salonie mam 3m. Naprawdę? Nie ma się takiego wrażenia, że to tyle. Może dlatego, że ta kuchnia jest tak wyeksponowana. Pozdrawiam Naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.12.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam Czy możecie polecić jakiś sklep w Szczecinie lub internetowy z ofertą mebli łazienkowych? Alien a ja polecam berlinska ikeę, pooglądaj watek we wnetrzach maja super mebelki i do tego umywalki - naprawde dobra jakosć. Moi sasiedzi maja od 6 lat drewniane mebelki i piękna duża umywalkę.... Jak cos słuze katalogiem na 2010 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 02.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam Czy możecie polecić jakiś sklep w Szczecinie lub internetowy z ofertą mebli łazienkowych? Alien a ja polecam berlinska ikeę, pooglądaj watek we wnetrzach maja super mebelki i do tego umywalki - naprawde dobra jakosć. Moi sasiedzi maja od 6 lat drewniane mebelki i piękna duża umywalkę.... Jak cos słuze katalogiem na 2010 rok. Ok dzięki za info "sąsiadko" z Dołuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.12.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam Czy możecie polecić jakiś sklep w Szczecinie lub internetowy z ofertą mebli łazienkowych? Alien a ja polecam berlinska ikeę, pooglądaj watek we wnetrzach maja super mebelki i do tego umywalki - naprawde dobra jakosć. Moi sasiedzi maja od 6 lat drewniane mebelki i piękna duża umywalkę.... Jak cos słuze katalogiem na 2010 rok. Ok dzięki za info "sąsiadko" z Dołuj do berlińskiej ikei masz około 150 km, droga prosta jak drut- my jezdzimy do Ikei przy lotnisku Schoenefeld.( waltersdorf ) nie można placić kartą Visa...ale jak coś bankomat jest.oprócz ikeii jest tam pare ciekawych sklepów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sethan 03.12.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzięki Piotr za listę. Troche tego jest. Łatwiej podjąć decyzję. Hej:) Jak masz to się podziel... Noe wiem jak się dopisuje sprawdzoengo wykonawcę do tej listy? Bo jak na razie (z tego co mam zrobione) to ekipę ciesielską i dekarską serdecznie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 03.12.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie Potrzebuje kupic siatke lesna, nie wiecie gdzie w zachodnioporskim najtaniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 03.12.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam !!! mam pytanie czy macie namiary na sprawdzonego architekta wnętrz ??? podajcie tez jakie teraz sa ceny za m2 .????? czy cena 90zl/m2 netto to duzo czy malo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie Potrzebuje kupic siatke lesna, nie wiecie gdzie w zachodnioporskim najtaniej?? chodzi o ogrodzenie budowy ? Ja w Casto kupowalem chyba za rolke (50 m) cos kolo 100 zz jak dobrze pamietam Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 03.12.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie Potrzebuje kupic siatke lesna, nie wiecie gdzie w zachodnioporskim najtaniej?? chodzi o ogrodzenie budowy ? Ja w Casto kupowalem chyba za rolke (50 m) cos kolo 100 zz jak dobrze pamietam Fantom Dokladnie tak, chodzi o ogrodzenie dzialki budowlanej A nie pamietasz jaka wysokosc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.12.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam serdecznie Potrzebuje kupic siatke lesna, nie wiecie gdzie w zachodnioporskim najtaniej?? chodzi o ogrodzenie budowy ? Ja w Casto kupowalem chyba za rolke (50 m) cos kolo 100 zz jak dobrze pamietam Fantom Ja też za 100 (dokładnie 99 pln) ale za 25 mb x 160 wys., oczka 15x30cm, w LM. W tej samej cenie za mb, tylko pakowane po 50 m była w Teleporcie 2000 na Chopina, choć mi polecano, że tam najtaniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 03.12.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzieki Dzwonilam do Casto i maja 50 mb po 240 zl- drogo Sprawdze na Chopina Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.12.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzieki Dzwonilam do Casto i maja 50 mb po 240 zl- drogo Sprawdze na Chopina Dzieki No to juz pamietam. Byly po 200 zl a nie po 100 zl. Tylko sa rozne wysokosci i wielkosci oczek. Na potrzeby budowy mam cos chyba 160 cm wysokosci Fantom ps. Tak swoja droga mam chyba jedna rolke cala nieuzywana - moge odsprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.12.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ...Tak swoja droga mam chyba jedna rolke cala nieuzywana - moge odsprzedac. Ja w Casto kupowalem chyba za rolke (50 m) cos kolo 100 zz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ...Tak swoja droga mam chyba jedna rolke cala nieuzywana - moge odsprzedac. Ja w Casto kupowalem chyba za rolke (50 m) cos kolo 100 zz No tak. Kupilem 3 rolki (4 boki po 30 pare metrow). Ale ogrodzilem tylko 2,5 boku na trzecim boku sasiad ma juz plot stawiac, a z przodu wjazd sobie zostawilem zupelnie otwarty - wygodniej. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 03.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Rozumiem, ja tylko zauważyłem, że już podałeś cenę za którą chcesz odsprzedać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.12.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 hehe. W sumie nawet nie wiem czy chce odsprzedac, bo lezy w baraku / garazu, a ja od kilku tygodni nie wiem gdzie sa do niego klucze Na szczescie nie ma tam za wanych rzeczy a reszte moge juz trzymac w srodku domku. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts