Teska 05.02.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Suchy jesion kupiłam ostatnio z Żarnowa. Transport do Goleniowa miałam w cenie, jak z dojazdem do Szczecina trzeba zapytać. Tel. 880 875 749. Tak jak obiecywali jesion suchy, brzoza ciut mokra. Pali się super. Niestey nic nie mają suchego Wczoraj do nich dzwoniłam. Aniutka i Roofi, coffee piotriwa na stronie 1092 podawał namiary na jakiegoś speca od świadectw. chyba facet w dołujach ma drewno - ten dom na rogu - w bialym seidingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.02.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witajcie czy ktoś mógłby mi podesłać na maila aktualną listę wykonawców....please! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 05.02.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witajcie czy ktoś mógłby mi podesłać na maila aktualną listę wykonawców....please! tez prosze o podeslanie listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 05.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witajcie czy ktoś mógłby mi podesłać na maila aktualną listę wykonawców....please! tez prosze o podeslanie listy podaj maila na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edy222 05.02.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 poszło teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymekkk 06.02.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Sluchajcie... pytania o: 1) Elektrycy Namiary i ceny? Myslalem sam robic, ale najzwyczajniej czasu nie mam 2) Tynki wewnetrzne Namiary i ceny? 3) Hydraulicy (kompleksowo najlepiej) Namiary i ceny ;D Bylbym wdzieczny gdybyscie dali kilka informacji Pozdr., Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 06.02.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Sluchajcie... pytania o: 1) Elektrycy Namiary i ceny? Myslalem sam robic, ale najzwyczajniej czasu nie mam 2) Tynki wewnetrzne Namiary i ceny? 3) Hydraulicy (kompleksowo najlepiej) Namiary i ceny ;D Bylbym wdzieczny gdybyscie dali kilka informacji Pozdr., Szymek Jeśli mogę się podłączyć to też poproszę. Interesują mnie elektrycy i hydraulicy. Jeśli chodzi o tynki to chyba zostanę przy ekipie SSO ufam (jak na razie ) i mam nadzieję że dobrze wybrałam. Ale elektryk i hydraluik (kompleksowo) bardzo mnie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J_Dabski 08.02.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a tynki robisz gipsowe czy cement-wapno lub wapno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubert w Lubczyku 08.02.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam, przyszedł czas ruszenia z miejsca i bardzo przydałaby mi się lrównież ista wykonawców. Także i ja proszę o tą listę.Pzdr Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biernapiotr 08.02.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a tynki robisz gipsowe czy cement-wapno lub wapno? witam zdrowsze!! oddychają -cementowo - wapienne ale droższe trzeba jeszcze gładzić polecane przy porothermie cena26-28m2 gisowe tańsze i zamyka się pory muru polecany przy ytongu cena22-24m2 pozdrawiam piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wurzel2 08.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witajcie czy ktoś mógłby mi podesłać na maila aktualną listę wykonawców....please! tez prosze o podeslanie listy podaj maila na priva proszę o listę a tak prz okazji będzie sposobność dokoptować kilka osób, które właśnie walczą u mnie z wykończeniówką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 09.02.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam, przyszedł czas ruszenia z miejsca i bardzo przydałaby mi się lrównież ista wykonawców. Także i ja proszę o tą listę. Pzdr Hubert lista wyslana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.02.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 a tynki robisz gipsowe czy cement-wapno lub wapno? witam zdrowsze!! oddychają -cementowo - wapienne ale droższe trzeba jeszcze gładzić polecane przy porothermie cena26-28m2 gisowe tańsze i zamyka się pory muru polecany przy ytongu cena22-24m2 pozdrawiam piotr U mnie będą cementowo - wapienne 27 zł m2 jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 09.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam, przyszedł czas ruszenia z miejsca i bardzo przydałaby mi się lrównież ista wykonawców. Także i ja proszę o tą listę. Pzdr Hubert lista wyslana Czy ja też mogę poprosic o tą listę (coś mi sie z pocztą dzieje i zniknęła, albo sama wykasowałam - niechcaco) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 09.02.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ta lista to hermetyczne grono czy ulega poprawkom z czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 09.02.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ta lista to hermetyczne grono czy ulega poprawkom z czasem? liste tworzymy wszyscy my. czyli piszesz co chcesz od siebie dodac i tyle Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 09.02.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam, przyszedł czas ruszenia z miejsca i bardzo przydałaby mi się lrównież ista wykonawców. Także i ja proszę o tą listę. Pzdr Hubert lista wyslana Czy ja też mogę poprosic o tą listę (coś mi sie z pocztą dzieje i zniknęła, albo sama wykasowałam - niechcaco) wyslana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 09.02.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edy222 09.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 odnosnie listy podajcie maile na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 09.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts