Ofcbur 09.02.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja to czy ja mogę prosić o te wersje grudniowa na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 09.02.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Komu wysyłać komantarze na listę wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 09.02.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja Witam Hmm, to widze ze teraz dosc wybiorczo lista dochodzi ... Ja nie dostalem a sadzilem ze chyba z racji mego malego wkladu cos mi sie powinno dostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 09.02.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja Witam Hmm, to widze ze teraz dosc wybiorczo lista dochodzi ... Ja nie dostalem a sadzilem ze chyba z racji mego malego wkladu cos mi sie powinno dostac... święta racja, tez mi się to nie bardzo podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 09.02.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja Witam Hmm, to widze ze teraz dosc wybiorczo lista dochodzi ... Ja nie dostalem a sadzilem ze chyba z racji mego malego wkladu cos mi sie powinno dostac... święta racja, tez mi się to nie bardzo podoba! kurcze to ja tez mam ostatnią z 13.09.2009 otrzymaną jeszcze od matama. Proszę o podesłanie aktualniejszej edycji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 09.02.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Orientujecie sie gdzie mogę kupić podkłady kolejowe?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymekkk 09.02.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Mysle o cementowo wapiennych. plz. liste prosze!! Nie wiedzialem nawet, ze grudniowa edycja byla. Pozdr.,Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 09.02.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Orientujecie sie gdzie mogę kupić podkłady kolejowe?. Zapytaj w zakładzie Naprawy Infrastruktury w Stargardzie na Broniewskiego 6. W dziale logistyki, może mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 09.02.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Własnie a'propos listy czy nie powinna Azalka rozeslac nowej edycji? Ostatnia jaka mam była z września 2009 r. jest juz grudniowa wersja ojoj, to ja jestem bardzo do tyłu - wrześniową listę chyba skasowalam i teraz mam tylko ze stycznia2009 - dopisuję się zatem do grona proszących o aktualna listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 09.02.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja równiez mam jakąś starą,poproszę o aktualną na pw.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khinga 09.02.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ja równiez mam jakąś starą,poproszę o aktualną na pw. Dziękuję Czy ja również mogłabym dostać? Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 09.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Orientujecie sie gdzie mogę kupić podkłady kolejowe?. Zapytaj w zakładzie Naprawy Infrastruktury w Stargardzie na Broniewskiego 6. W dziale logistyki, może mają. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studio45 09.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam na grupie szczecińskiej Projekt kupiony potrzebuje teraz tylko na miar na architekta ktory dokona adaptacji projektu. Jesli znacie kogos naprawde godnego polecenia z okolic stargardu ( słyszalem ze lepiej szukac w oklicach miejsca budowy) . TO prosiłbym o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubert w Lubczyku 10.02.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam, przyszedł czas ruszenia z miejsca i bardzo przydałaby mi się lrównież ista wykonawców. Także i ja proszę o tą listę. Pzdr Hubert lista wyslana Ok dostałem, dzięki i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 11.02.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów. To mój 1-szy post. Mam nadzieję że będę aktywnym uczestnikiem - na ile czas pozwoli. Budowę chcę rozpocząć w tym roku - jak procedury pozwolą. Chcę stawiać w Dobrej wg. projektu "Milaczek". http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-374,414,61,opis.html Czy ktoś się może orientuję, czy w okolicach Szczecina stoi gdzieś taki domek, chciałem go zobaczyć "live". Pozdrawiam całą grupę szczecińską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 11.02.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów. To mój 1-szy post. Mam nadzieję że będę aktywnym uczestnikiem - na ile czas pozwoli. Budowę chcę rozpocząć w tym roku - jak procedury pozwolą. Chcę stawiać w Dobrej wg. projektu "Milaczek". http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-374,414,61,opis.html Czy ktoś się może orientuję, czy w okolicach Szczecina stoi gdzieś taki domek, chciałem go zobaczyć "live". Pozdrawiam całą grupę szczecińską. Witamy, tutaj masz kogoś kto buduje taki dom http://forum.muratordom.pl/milaczek-gl-374-prosze-o-opinie,t113437.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.02.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów. To mój 1-szy post. Mam nadzieję że będę aktywnym uczestnikiem - na ile czas pozwoli. Budowę chcę rozpocząć w tym roku - jak procedury pozwolą. Chcę stawiać w Dobrej wg. projektu "Milaczek". http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-374,414,61,opis.html Czy ktoś się może orientuję, czy w okolicach Szczecina stoi gdzieś taki domek, chciałem go zobaczyć "live". Pozdrawiam całą grupę szczecińską. Witamy serdecznie. Pamiętaj, wiele rzeczy jest tu na forum juz opisane. Wystarczy poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.02.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów. To mój 1-szy post. Pozdrawiam całą grupę szczecińską. Witamy W ktorym miejscu w Dobrej ? Kolo szeregowcow ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J_Dabski 11.02.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ja u siebie mam tynk cementowo wapienny i na to gladz cementowo wapienna, uziarnienie 0-0,6 mm czyli jak gladz gipsowa, wyglada bardzo ladnie prawie jak gips (gladkosc), widac minimalne uziarnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 11.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Pytanie pilne:)gdzie kupowaliscie wkłady kominkowe? Chodzi mi o zwykle nie z plaszczem wodnym? Możecie polecić jakiegoś sprzedawcę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts