Aniutka i Roofi 06.07.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam Forumowiczów, jako, że już mieszkam i robi mi się kuchnia oddam w dobre ręce zlew kuchenny z kranem i na szafce (tzw. tani Armani) w stanie godnym jeszcze do użycia jako tymczasówka dodam, że ów zestaw użytkowany był już jako tymczasówka przy wykańczaniu jednego mieszkania. Zainteresowanych zapraszam na priv. Odbiór z Dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arto72 06.07.2010 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 jakoś we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arto72 06.07.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 a kiedy kończysz SSO ? jakoś we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arto72 06.07.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 jako, że już mieszkam i robi mi się kuchnia gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.07.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.07.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Mozesz na mapie gogla czy gdzies podac dokladnie gdzie on jest ? musze sprawdzic Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 06.07.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ja się moge podzielić... ale po budowie no... chociaż po zakończeniu SSO... Ja rozpoczynam w sierpniu lub jak będzie obsuwa to we wrześniu. Jak by co to sie zgłoszę po namiar. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 06.07.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Możecie doradzić w jaki sposób zamontowac tymczasowo na działce wodomierz z konsolą do celów budowlanych? Studzienki nie mem w projekcie ale do czasu kiedy nie ma murów domu muszę jakoś schować to ustrojstwo bo jak będzie na wierzchu to mi ukradną. Może wkopać w ziemię jakąś starą plastikową beczkę lub coś podobnego i tam umieścić wodomierz? Ma ktoś może na zbyciu starą beczkę lub coś w tym stylu? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.07.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.07.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Możecie doradzić w jaki sposób zamontowac tymczasowo na działce wodomierz z konsolą do celów budowlanych? Studzienki nie mem w projekcie ale do czasu kiedy nie ma murów domu muszę jakoś schować to ustrojstwo bo jak będzie na wierzchu to mi ukradną. Może wkopać w ziemię jakąś starą plastikową beczkę lub coś podobnego i tam umieścić wodomierz? Ma ktoś może na zbyciu starą beczkę lub coś w tym stylu? pozdro Docelowo wodomierz bedzie w domu ? Jakie to wodociagi ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 06.07.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ja ze swojej budowy w Dołujach widzę pole wiatrakowe zlokalizowane w Niemczech przed Kołbaskowem, a ostatnio zauważyłem nowy wiatrak zlokalizowany w kierunku na Police i się właśnie zastanawiałem gdzie on może być no ale już teraz wiem w Leśnie Górnym kochani! Mam pytanie lokalne, krajobrazowe takie. Czy z waszych budowanych domów widać wiatrak zbudowany w Leśnie Górnym? Ponoć jest on dobrze widoczny w Dobrej i Dołujach. Ja widzę go tylko w niektórych miejscach mojej działki, za to pewnie jestem najbliżej tej "atrakcji"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 06.07.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Docelowo wodomierz bedzie w domu ? Jakie to wodociagi ? Fantom ZWiK Szczecin. Dokładnie to wodomierz zlokalizowany będzie w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 06.07.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 słuchajcie, mam pytanko - chyba głupie... budowlańcomn do wyceny powinienem podawać powierzchnię zabudowy a nie użytkową prawda? Czy nieprawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.07.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 użytkową też. przecież parterowy kiosk może mieć tą sama powierzchnie zabudowy co 3-piętrowa plomba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 07.07.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Jakie stawki teraz obowiązują za robociznę ocieplenia poddasza, gładzie, oraz montaż GK?dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 07.07.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 słuchajcie, mam pytanko - chyba głupie... budowlańcomn do wyceny powinienem podawać powierzchnię zabudowy a nie użytkową prawda? Czy nieprawda? Powinieneś dać projekt a nie podawać powierzchnii, przecież budynek który ma 120 m2 pow. zabudowy może mieć zarówno 100 m2 pow. użytkowej jak i 500 m2 pow. użytkowej, a ponadto co budowlańcom po powierzchnii jak np. nie wiedzą jaki dach (kopertowy jest 2 razy droższy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 07.07.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Powinieneś dać projekt a nie podawać powierzchnii, przecież budynek który ma 120 m2 pow. zabudowy może mieć zarówno 100 m2 pow. użytkowej jak i 500 m2 pow. użytkowej, a ponadto co budowlańcom po powierzchnii jak np. nie wiedzą jaki dach (kopertowy jest 2 razy droższy). projekt dostają, ale są tacy "kręcący" nosem, co to byle domków nie budują i zanim w ogóle zechce obejrzeć pliki z projektem to pyta, czy ma do zbudowania 120 czy 350 metrów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dydek 08.07.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witamposiadamy na zbyciu torf ogrodniczy z wykopu, załadunek i transport wywrotką w cenie. Warszewo i okolica. Przy odbiorze dużych ilości możliwość negocjacji ceny, minimalna ilość - 1 wywrotka 12 m3, Kontakt do osoby odpowiedzialnej na budowie: tel. 602303432Możliwy też odbiór własnym transportem - ceny indywidualnie proszę negocjować. Oferujemy też wykonanie sieci i przyłączy wodno kanalizacyjnych, roboty ziemne i drogowe, zagospodarowanie terenu.Raczej większe inwestycje typu osiedle domków jednorodzinnych, kilka domków, ewentualnie duża posesja - z pewnością fachowością, jakością i terminowością będziemy konkurencyjni względem przysłowiowego "pana Stasia". Cena będzie podobna, dajemy do tego 3 letnią gwarancję i nie szukacie naszej firmy nie wiadomo gdzie - na rynku jesteśmy od 19 lat.http://www.zribdykowski.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 08.07.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Hmmmm. Tak wszytsko umiecie ladnie, a nie znalezliscie miejsca na ogloszenia ? Bo to nie ta grupa. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 09.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 gdzie kupowaliście więźbę i jakiej była jakości ? czy wiecie może co z listą wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts