Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam Forumowiczów,

jako, że już mieszkam i robi mi się kuchnia

oddam w dobre ręce zlew kuchenny z kranem i na szafce (tzw. tani Armani) w stanie godnym jeszcze do użycia jako tymczasówka :)

dodam, że ów zestaw użytkowany był już jako tymczasówka przy wykańczaniu jednego mieszkania.

Zainteresowanych zapraszam na priv. Odbiór z Dobrej.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Możecie doradzić w jaki sposób zamontowac tymczasowo na działce wodomierz z konsolą do celów budowlanych? Studzienki nie mem w projekcie ale do czasu kiedy nie ma murów domu muszę jakoś schować to ustrojstwo bo jak będzie na wierzchu to mi ukradną. Może wkopać w ziemię jakąś starą plastikową beczkę lub coś podobnego i tam umieścić wodomierz? Ma ktoś może na zbyciu starą beczkę lub coś w tym stylu?

pozdro

Możecie doradzić w jaki sposób zamontowac tymczasowo na działce wodomierz z konsolą do celów budowlanych? Studzienki nie mem w projekcie ale do czasu kiedy nie ma murów domu muszę jakoś schować to ustrojstwo bo jak będzie na wierzchu to mi ukradną. Może wkopać w ziemię jakąś starą plastikową beczkę lub coś podobnego i tam umieścić wodomierz? Ma ktoś może na zbyciu starą beczkę lub coś w tym stylu?

pozdro

Docelowo wodomierz bedzie w domu ?

Jakie to wodociagi ?

Fantom

Ja ze swojej budowy w Dołujach widzę pole wiatrakowe zlokalizowane w Niemczech przed Kołbaskowem, a ostatnio zauważyłem nowy wiatrak zlokalizowany w kierunku na Police i się właśnie zastanawiałem gdzie on może być no ale już teraz wiem w Leśnie Górnym

kochani! Mam pytanie lokalne, krajobrazowe takie. Czy z waszych budowanych domów widać wiatrak zbudowany w Leśnie Górnym? Ponoć jest on dobrze widoczny w Dobrej i Dołujach. Ja widzę go tylko w niektórych miejscach mojej działki, za to pewnie jestem najbliżej tej "atrakcji"...

słuchajcie, mam pytanko - chyba głupie... budowlańcomn do wyceny powinienem podawać powierzchnię zabudowy a nie użytkową prawda? Czy nieprawda?

Powinieneś dać projekt a nie podawać powierzchnii, przecież budynek który ma 120 m2 pow. zabudowy może mieć zarówno 100 m2 pow. użytkowej jak i 500 m2 pow. użytkowej, a ponadto co budowlańcom po powierzchnii jak np. nie wiedzą jaki dach (kopertowy jest 2 razy droższy).

Powinieneś dać projekt a nie podawać powierzchnii, przecież budynek który ma 120 m2 pow. zabudowy może mieć zarówno 100 m2 pow. użytkowej jak i 500 m2 pow. użytkowej, a ponadto co budowlańcom po powierzchnii jak np. nie wiedzą jaki dach (kopertowy jest 2 razy droższy).

projekt dostają, ale są tacy "kręcący" nosem, co to byle domków nie budują i zanim w ogóle zechce obejrzeć pliki z projektem to pyta, czy ma do zbudowania 120 czy 350 metrów....

Witam

posiadamy na zbyciu torf ogrodniczy z wykopu, załadunek i transport wywrotką w cenie. Warszewo i okolica. Przy odbiorze dużych ilości możliwość negocjacji ceny, minimalna ilość - 1 wywrotka 12 m3, Kontakt do osoby odpowiedzialnej na budowie: tel. 602303432

Możliwy też odbiór własnym transportem - ceny indywidualnie proszę negocjować.

Oferujemy też wykonanie sieci i przyłączy wodno kanalizacyjnych, roboty ziemne i drogowe, zagospodarowanie terenu.

Raczej większe inwestycje typu osiedle domków jednorodzinnych, kilka domków, ewentualnie duża posesja - z pewnością fachowością, jakością i terminowością będziemy konkurencyjni względem przysłowiowego "pana Stasia". Cena będzie podobna, dajemy do tego 3 letnią gwarancję i nie szukacie naszej firmy nie wiadomo gdzie - na rynku jesteśmy od 19 lat.

http://www.zribdykowski.com