olo69 28.08.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Nie wiecie. gdzie można kupić takie paliki do ogrodzenia tymczasowego takie sosnowe nieokorowane potrzebuję 80 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.08.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Mam wycenę z AQUA TEAMU na 2800 netto - 3 gniazda+2 szufelki + jednostka w tym robocizna (cena przy kompleksowym wykonaniu instalacji c.o.) No to chyba normalna cena, jezeli w tym jest osprzet i jednostka. A jaka jednostka ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 28.08.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Nie wiecie. gdzie można kupić takie paliki do ogrodzenia tymczasowego takie sosnowe nieokorowane potrzebuję 80 sztuk kiedys na allegro byl tartak z Tatyni - oni sprzedawali mi siatke i paliki ogrodzeniowe z dowozem na dzialke. Teraz nazywaja sie chyba CENTRUM SIATEK - poszukaj w necie i zapytaj, czy tylko same siatki maja, czy paliki też... było tanio i terminowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 29.08.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witajcie.Jestem nowy na forum. I na nas z żonką przyszedł czas aby dołączyć do szczęśliwców. Duże miasto Szczecin tak bardzo nam obrzydło, że postanowiliśmy uciec stąd do mniejszego, mianowicie do Goleniowa. Na przetargu organizowanym przez gminę kupiliśmy działeczkę w dzielnicy Goleniowa, Helenów. Córcia powoli staje się samodzielna i napewno z nami "na wieś" nie wyjedzie, gdzie nie ma Galaxy i innych "świątyń". Czy może są na forum osoby budujące w Goleniówku lub okolicach? Forum grupy goleniowskiej umarło śmiercią naturalną. To forum czytam już jakiś czas, ale dopiero dzisiaj dojrzałem chyba do zarejastrowania się i dołączenia do społeczności. Mam nadzieję, że kontakt z Wami przeprowadzi mnie przez TEN etep życia. Pozdrawiam wszystkich. Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zejnowski 29.08.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Nie wiecie. gdzie można kupić takie paliki do ogrodzenia tymczasowego takie sosnowe nieokorowane potrzebuję 80 sztuk kiedys na allegro byl tartak z Tatyni - oni sprzedawali mi siatke i paliki ogrodzeniowe z dowozem na dzialke. Teraz nazywaja sie chyba CENTRUM SIATEK - poszukaj w necie i zapytaj, czy tylko same siatki maja, czy paliki też... było tanio i terminowo... Z tego co ja się orientowałem to mają na pewno siatkę a paliki są u każdego leśnika dostępne, ja ostatnio dowiadywałem się u siebie w Dąbiu to cena była chyba 7 zł za pal 250 cm... a siatkę to faktycznie najlepiej kupić w www.centrumsiatek.pl najtaniej gdzie znalazłem, tyle, że ja mam kawał drogi do jazdy bo aż za Lubczynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 29.08.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Z tego co ja się orientowałem to mają na pewno siatkę a paliki są u każdego leśnika dostępne, ja ostatnio dowiadywałem się u siebie w Dąbiu to cena była chyba 7 zł za pal 250 cm... a siatkę to faktycznie najlepiej kupić w www.centrumsiatek.pl najtaniej gdzie znalazłem, tyle, że ja mam kawał drogi do jazdy bo aż za Lubczynę Ja kupiłem siatkę na allegro. Z przesyłką wyszło za 3 rolki x 50 m 60 zł taniej niż na http://www.centrumsiatek.pl a paliki znalazłem u leśniczego na prawobrzeżu za 5zł za sztukę za 250 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 30.08.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nie wiecie. gdzie można kupić takie paliki do ogrodzenia tymczasowego takie sosnowe nieokorowane potrzebuję 80 sztuk Ja brałem od jednego pana z Dobrej (Jodłowa). Cena była przystępna, dowiózł na miejsce. Ma też drewno kominkowe. 501 488 640. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 30.08.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Nie wiecie. gdzie można kupić takie paliki do ogrodzenia tymczasowego takie sosnowe nieokorowane potrzebuję 80 sztuk Też polecam poszukać leśniczego w okolicy. Ja kupowałem z Tanowa 250 cm paliki (choć pale też były), ale musiałem mieć swoją przyczepkę i szwagra do pomocy w załadowaniu tego, bo leśniczy wskazał mi tylko miejsce skąd mam sobie wybierać i potem przyjechał, wyliczył m3, wypisał kwitek i skasował opłatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 30.08.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Czy macie jakies namiary na drewno kominkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 30.08.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Spróbuję multicytatu Czy macie jakies namiary na drewno kominkowe? Ja brałem od jednego pana z Dobrej (Jodłowa). Cena była przystępna, dowiózł na miejsce. Ma też drewno kominkowe. 501 488 640. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 30.08.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Spróbuję multicytatu dzwonilem, bedzie mial drzewo dopiero w nastepnym tygodniu albo za 2 tygodnie a tyle nie moge czekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 30.08.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 O kurcze ? To juz trzeba palic ?? A ja pieca CO nawet nie mam Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 30.08.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Czy macie jakies namiary na drewno kominkowe? http://www.drwale.net/ sprawdzone a przy większej ilości transport był gratis. NIe wiem jak teraz ale dwa miesiące temu płaciłem po 140 zł/m3 dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 30.08.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 http://www.drwale.net/ sprawdzone a przy większej ilości transport był gratis. NIe wiem jak teraz ale dwa miesiące temu płaciłem po 140 zł/m3 dębu DRWALE ??? a nie rąbią Cię na tym drewnie? Lepiej sprawdź w mBanku! Taki żarcik dla rozluźnienia - przepraszam, jak się komuś nie spodobał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 30.08.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Większość zestawów podtynkowych ma mozliwość rewizji (w ograniczonym zakresie) przez przycisk do spuszczania wody. Najtańsze nie maja wcale. U Ciebie wyglada na awarię pływaka. Jeżeli nie dostaniesz się przez przycisk do bebechów - a raczej dostęp jest tam mocno ograniczony pozostanie niestety zrywanie kafli... dlatego na stelaże i baterie podtynkowe nie ma co załować kasy ("wiodacy producenci" dają nawet 10 lat gwarancji) - ja popełniłem niestety ten błąd. Skończyło sie na demolce łazienki. Mam w domu zestaw TECE - wiec chyba zaden "no name". Dostałem sie do srodka przez otwór ze spustami i przeczysciłem elementy. Póki co - nie leci Dziekuję za zainteresowanie tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 30.08.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Kurcze. Ja tez mam TECE - to ona taki awaryjny ?? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 31.08.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 teraz, trzeba czekac 2 tygodnie, a cena wynosi 170zl. Wiem ze troche pozno zaczalem sie rozgladac za drewnem ale wczesniej nie mialem miejsca aby je skladowac. http://www.drwale.net/ sprawdzone a przy większej ilości transport był gratis. NIe wiem jak teraz ale dwa miesiące temu płaciłem po 140 zł/m3 dębu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 31.08.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Kurcze. Ja tez mam TECE - to ona taki awaryjny ?? Fantom chyba tak u nas też cieknie woda mimo wyciśniętego przycisku - niewiele ale cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 31.08.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 teraz, trzeba czekac 2 tygodnie, a cena wynosi 170zl. Wiem ze troche pozno zaczalem sie rozgladac za drewnem ale wczesniej nie mialem miejsca aby je skladowac. aż tak podrożało 30zł na mp ???!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 31.08.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 masakra!! wszedzie trzeba czekac co najmniej tydzien, jesli ktos ma na stanie drzewo to cena odstrasza. aż tak podrożało 30zł na mp ???!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts