szczukot 20.09.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Co do kostki brukowej, to ja na razie pytalem tylko w jednej firmie o ukladanie zwyklego bruku betonowego (nostalit). Cena za m2 to 30 zl. Nostalit (chyba najdrozsza z kostek betonowych) kosztuje kolo 50 zl/m2. Czyli razem daje to 80 zl / m2.Po ile mozna sciagnac kostke granitowa ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 20.09.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Witajcie.Pytanie do osób mieszkających już w Dobrej. Podpowiedzcie jaki internet podłączyć w Dobrej, co tam najlepiej działa, mam syna w technikum informatycznym i musi mieć dostęp do netu, czy ktoś brał internet od pana z żółtej reklamy na wjeździe do dobrej, a jeśli tak to czy jest dobry. Wiem że rozmowa na temat netu była już tutaj poruszana, ale ciągle coś zmieniają na tym forum i trudno mi znaleźć. Byłabym wdzięczna za podpowiedź - wprowadzam sie i muszę szybko tę sprawę załatwić. Pozdrawiam Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.09.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Nie doszly jakies sluchy, ze podobno gmina jakos "daje" internet radiowy ? Moze maja jakis nadajnik swoj. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 20.09.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 No tak ale gdzie się tego dowiedzieć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 20.09.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 witam czy ktos z szanownych forumowiczów budował domek na działce rolnej.Jaka jest procedura i opłaty wyłaczenia z produkcji rolnej kawałka działki pod domek w rejonie kołbaskowa- starostwo Police. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.09.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 No to chyba w gminie ? A co do prywatnych dostawcow to tematu nie znam - bede patrzal na najblizszych tygodniach.Ale jest chyba jeszcze jedna alternatywa : cyfrowy polsat czy inna tego typu platforma daje w pakiecie tv + internet. A to chyba warto zerknac, bo tv raczej wiekszosc bedzie brala Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 20.09.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Dzięki będę próbowała się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 20.09.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Chyba nie ma już cytatów ? M3 i A l e k - polecam mojego brukarza p. Kazimierz tel. 692 077 959 Madzia 1976 - możesz spróbować z iPlusa, tam możesz wziąć usługę na 7 dni na próbę, bez kosztów. Ja mam 3GB (limit przesyłu danych) i poza weekendem jest OK, niestety spowalnia w soboty i niedziele. Umowa na dwa lata - do tego czasu powinno się coś pojawić w Dobrej.Sprawdź też Global Connect, są w Dobrej ale nie wszędzie docierają tel.91 455 55 55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.09.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 M3 i A l e k - polecam mojego brukarza p. Kazimierz tel. 692 077 959 Ile wzial za polozenie ( i czego) ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 20.09.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Mam do sprzedania 34 m/2 wełny FASROCK MAX 1000X500 ,12CM GRUBA.Została mi po ociepleniu.Przechowywana w suchym,zadaszonym i zamkniętym pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.09.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Do mieszkajacych na dzialkach Agrowestu i nie tylko :jak wyglada koncowka z odralnianiem dzialki ?Bo mialem juz geodete do koncowych pomiarow, naniesione mam juz wszytsko na mapach, i przyszlo mi z gminy podwyzszenie podatkow. : z rolnej na nieruchomosc.Kiedys mi sie obilo, ze odralnia sie tylko to co pod budynkiem, a od gminy mam, ze cala dzalka to nieruchomosc.Czy musze cos jeszcze z tym robic (jakies odrolnienie czy cos) ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chase 20.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Podpinam się pod pytanie szczukota. W gminie powiedzieli, że geodeta dał ciała itd i że odrolnia się tylko to co pod zabudowę poszło. Geodeta mówi, że on w tym palców nie maczał. W każdym bądź razie w gminie powiedziano, że można to w każdej chwili niby zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 20.09.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Rafiks, a jest w ogóle możliwe budowanie na działce rolnej? Nie wydaje mi się... Gdyby tak było to zamiast kupować działki budowlane ludzie kupowaliby rolne i odralniali kawałek pod dom... Przecież z natury rzeczy działki rolne nie maja prądu, wody, kanalizacji... chyba, że masz na myśli domek nie przekraczający 25 metrów kw. na postawienie którego nie potrzebujesz pozwolenia na budowę... A może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 20.09.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 M3 i A l e k - polecam mojego brukarza p. Kazimierz tel. 692 077 959 I skąd jest Pan Kazimierz? Lub w jakich rejonach Pomorza Zachodniego operuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaTomek 20.09.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Na glikolowy wymiennik nie będziemy się decydować a może ktoś robił powietrzny? szczukot - A dlaczego wybrałeś glikolowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 20.09.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Sławek_K, jednak się mylisz, faktycznie można odrolnić tylko część działki która jest pod budynkiem i chyba o ile dobrze pamiętam również dojazd do samego budynku. Można tak zrobić - wtedy osobno płaci się dwa osobne podatki, ale jest to zawsze oszczędność kilku złotych w ciągu roku a przynajmniej jeszcze 2 lata temu tak było jak ja odrolniałem swoją działkę (ja jednak mam odrolnioną całą). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.09.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Wybralem glikolowy, rozpatrujac wiele Za i Przeciw. Po pierwsze boje sie wszelkiego rodzaju syfu ktory z czasem bedzie narastal w rurach. Po drugie mam gline z pichem - bedzie wilgotno, glikolowy ma lepsza wydajnosc, a wdoa nie bedzie wciekala do pustych rur.Co do ceny to nie wiem, ile wyjdzie rurowy, ale mi glikolowy zmiescie sie w jakies 2,5 tys zl. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 21.09.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 M3 - Pan Kaziu jest ze Szczecina.Sławek_K - ja odrolniłem tylko ok 500m2, bo bodajże do 530m2 jest (było) zwolnione z opłat. Bo za odrolnienie się płaci...Teraz mam połowę działki pod nieruchomość a połowę to rolna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 21.09.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam Nie wiecie gdzie mogę w okolicach Dobrej kupić kamienie nie opaskę w okół domu (nie łupki bardziej okrągłe). Może znacie ceny. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 21.09.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Alien01, co masz na myśli mówiąc o kamieniach bardziej okrągłych? wyjasnij o co chodzi, chcesz tam dać otoczaki? Na Mierzynie jest kamieniarz Stone Hause (wjazd od Tytusa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts