Asia i Robert 06.12.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mam prośbę czy możecie napisac jaką dachówką pokrywacie dach?? Czytałam sporo opinii na temat firm i naczęściej wymieniane są: creaton, ruppceramika, roben ale opinie sa różne i tak naprawde cięzko sie zdecydować dlatego proszę Was o opinie i jakieś wskazówki gdyż wiekszość z Was jest już użytkownikiem domów więc macie juz jakies zdanie. pozdrawiam Na Creatona trzeba uważać. Zarówno na jakość produktów jak i na zachowanie przedstawiciela i firmy po zakupie. generalnie mają zasadę - zapłaciłeś to s...... dziadu . dachówka ładna ale podejście do klienta beznadziejne za to ceny mają z wyższej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 08.12.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Cos przez kilka dni nie dzialala mi grupa, ale juz widze posty w koncu Chyba robia na moje zgloszenie to, aby ustawialo sie na pierwszym nie przeczytanym poscie i cos kombinuja z tym. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 08.12.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Cos przez kilka dni nie dzialala mi grupa, ale juz widze posty w koncu Chyba robia na moje zgloszenie to, aby ustawialo sie na pierwszym nie przeczytanym poscie i cos kombinuja z tym. Fantom Ja też przez kilka dzionków nie mogłem wejść na grupę i na niektóre wątki forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 08.12.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam Czy ktoś jest z Dołuje i orientuje się jaka firma odśnieża drogi gminne - osiedlowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 08.12.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Osiedlowe to chyba tylko wlasciciel/zarzadca Fantom ps. chyba naprawili ustawianie sie na nowych postach w subskrybcji grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 08.12.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 U mnie jest droga gminna na osiedlu i do sąsiada pług podjeżdża a ja jestem nowy to już nie, a mieszkam 50m dalej . Ja masz drogę wew. prywatną to trzeba się martwić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jahukorek 09.12.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witam szanownych forumowiczów, szukam sprawdzonej ekipy do montażu kominka. Sprawa dość nietypowa, bo chodzi tylko o ustawienie wkładu podłączenie go do wszystkich wlotów i wylotów ( przygotowane jest już DGP ) bez ostatecznej wykończeniówki od frontu. Jeszcze jedno pytanie w sprawie samego wkładu: "przetrzepałam" internet i wkład, który wybraliśmy z mężem w sklepach internetowych różnią się między sobą ceną ok. 1000zł ! A gdybym chciała - a nie chcę - kupić w jakimś studio kominkowym w Szczecinie to muszę liczyć dodatkowo 1000-2000! MASAKRA!!! Czy warto kupić wkład w sieci a montaż zlecić sprawdzonej ekipie? Proszę podzielcie się w tej materii swoimi doświadczeniami wszystkie opinie mile widziane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 10.12.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Czy ktoś z Was stosował "podwójną" zabudowę z płyt g-k przy podwieszanym suficie? Czy tak zrobiony sufit faktycznie nie pęka?pzdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 10.12.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Czolem Mam zwierzatko, dzis zauwazylem pelno styropianu w miejscu gdzie wchodza przewody CO...Uwielbiam zwierzaki, mamy juz rybki, niedlugo jakis pies czy kot ale na gryzonia to nie jestem przygotowany jeszcze, chyba ze w akwarium a nie pod posadzka... Perswazja ustna zastosowana dzis rano raczej nie odniesie skutku, dzialania administracyjne chyba tez na niewiele sie zdadza, pozostaje rozwiazanie silowe... Z obrzydzeniem ale jednak prosze o podpowiedzi w tej kwestii, sposob szpiegowski z arszenikiem chyba nie wchodzi w gre bo jak delikwent najedzony tym dokona swych dni pod podloga to sam zafunduje sobie zemste tynkarza... Lapki, klapki, co i przede wszystkim gdzie? Nie przypominam sobie takich narzedzi w Casto. Dajcie znac zanim dziki lokator dobierze sie do przewodow. Na Śląskiej jest dedykowany sklep z fachową obsługą gdzie można nabyć poczęstunek dla tego typu gości po zażyciu którego delikwent wysycha i zaminia się w mumię. pzdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 10.12.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Chyba to czy sie zmumifikuje czy zgnije zalezy raczej od klimatu wokol niego (temperatura, wilgotnosc, ruch powietrza itp) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 11.12.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Chyba to czy sie zmumifikuje czy zgnije zalezy raczej od klimatu wokol niego (temperatura, wilgotnosc, ruch powietrza itp) Fantom nie, są takowe co wysuszają delikwenta i efekt ten nie jest skorelowany z pogodą. ile czekaliście na podłączenie gazu tzn. wszystko - czyli instalacja - juz jest, chodzi o założenie licznika i odkręcenia kurka? gdzie kupowaliście drewniane drzwi wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.12.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Powaznie sa takie srodki ?? Jak to dziala ?Co do gazu, po podpisaniu umowy w gazowni maks dwa dni i podlaczaja licznik i puszczaja gaz.Co do drzwi drewnianych, to zalezy : surowe czy gotowe ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 12.12.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 My kupowaliśmy drzwi drewniane wewnętrzne w firmie Kami z Dębna.Zrobione na wymiar.Kolor i wzór do wyboru.Mamy zamontowane od pażdziernika i jak narazie jesteśmy zadowoleni.Zamawialiśmy tam też parapety wew.drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 12.12.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Na Śląskiej jest dedykowany sklep z fachową obsługą gdzie można nabyć poczęstunek dla tego typu gości po zażyciu którego delikwent wysycha i zaminia się w mumię. pzdr Bartek Witam, dzieki za porady, sublokator zdecydowal sie polakomic na klasyczna i sprawdzana jak sie okazuje, podpalona sloninke...7,38 brutto za urzadzonko w castoramie i 79 groszy w miesnym, zostalo jeszcze sporo dla sikorek. Mam nadzieje, ze nie mial kolegow...i ciekawe ktoredy wlazl?... Licznik zalozyli w dwa tygodnie, pozniej zagazowanie dwa dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 14.12.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Czy możecie dać i namiary na osobę wystawiającą świadectwa energetyczne? jakie są stawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 14.12.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Czy możecie dać i namiary na osobę wystawiającą świadectwa energetyczne? jakie są stawki? Pan Jan Pruński tel.501 032 648 - obecnie chyba 500 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.12.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ja dostalem kiedys taki numer : 604 548 113 - gosciu zrobil za 350.Ale moze warto zrobic np "przez Allegro" ? Tam ludzie biora 100-200 zl. A to przeciez to samo. Tylko trzeba samemu wlozyc wiecej "pracy". Pokserowac, wyslac itp. Ale moze warto dla tych 200 zl pozostawionych w kieszeni. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 14.12.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ja dostalem kiedys taki numer : 604 548 113 - gosciu zrobil za 350. Ale moze warto zrobic np "przez Allegro" ? Tam ludzie biora 100-200 zl. A to przeciez to samo. Tylko trzeba samemu wlozyc wiecej "pracy". Pokserowac, wyslac itp. Ale moze warto dla tych 200 zl pozostawionych w kieszeni. Fantom Potwierdzam rzetelnośc Pana spod tego numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 15.12.2010 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kto z was składał niedawno wniosek na użytkowanie budynku?Jest tam napisane że trzeba dołączyć protokoły odbioru technicznego przyłączy: czy chodzi o główne przyłącza czy o przykanaliki idące do budynku również? wystarczy umowa z poszczególnymi mediami?trzeba mieć podpisaną umowę z firmą odbierającą śmieci i ścieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 15.12.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam szanownych forumowiczów, szukam sprawdzonej ekipy do montażu kominka. :no:Nie bierzcie Termoinstal Bud II - szef to Cezary Burdzy, nie dajcie sie nabrac na jego gadke, nic nie potrafia a cenia sie jak najlepsi fachowcy. Co do innych pytan to nie wiem. Gdybmy drugi raz robila kominek to szukalabym sprzedawcy oryginalnych wkladow, skoro piszecie ze sa tansze niz u firm kominkarskich, a obudowe robicie sami, jak rozumiem. Na liscie fachowcow byly jakies firmy kominkarskie, rowniez Termoinstal Bud II z negatywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts