Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

a tak przy okazji - jak robiłeś rozeznanie cenowe to na co się zdecydowałeś: Wiśnowski, Hörmann, Normstahl czy może jakaś inna?

Też będę robił razem z oknami w firmie od rolet (panelówka z pilotem). Co do niszczenia, jak mi firma mówiła, robotnicy muszą uważać jedynie na prowadnice, inaczej nic nie da rady zniszczyć, chyba że ubrudzić.

Też będę robił razem z oknami w firmie od rolet (panelówka z pilotem). Co do niszczenia, jak mi firma mówiła, robotnicy muszą uważać jedynie na prowadnice, inaczej nic nie da rady zniszczyć, chyba że ubrudzić.

a koledzie stawiając rusztowania poniszczyli panele od bramy! niby jakieś drobniutkie uszkodzenia, ale jednak uszkodzenia... a potem panowie pacami od tynku też coś tam zmajstrowali...

Witam, ja brałem okna, rolety i bramy garażowe z Lebo (normstahl ma niepowtarzalny wyglad:), dobry kontakt, cenowo też chyba nie najgorzej, przywieźli mi wprawdzie porysowane jedne drzwi i dwie szyby ale z wymianą nie ma większego problemu, od razu zamawiają drugie u producenta.

pozdrawiam

tcsmile

No i jakos sie nei wybronilem. Zostalem moderatorem grupy. Pytanie na jak dlugo. No i pyatnko do wszystkich : cos zmieniamy czy i tak idzieny po staremu ? A moze zalozyc osobne watki np ogloszenia, lista wykonawcow itp ? Bo pamietam jak bylem tu nowy, i zobaczylem ilosc wpsiow to sie przerazilem (chyba jak wiekszosc).

Fantom

No i jakos sie nei wybronilem. Zostalem moderatorem grupy. Pytanie na jak dlugo. No i pyatnko do wszystkich : cos zmieniamy czy i tak idzieny po staremu ? A moze zalozyc osobne watki np ogloszenia, lista wykonawcow itp ? Bo pamietam jak bylem tu nowy, i zobaczylem ilosc wpsiow to sie przerazilem (chyba jak wiekszosc).

Fantom

gratuluje wyboru, uważam że najważniejszy jest temat listy

szczerze mówiąc nie wiem czy oddzielne wątki ułatwią nam życie. Często nasze wzajemne problemy i wypowiedzi zazębiają się tak bardzo o kilka dziedzin, że ciężko to będzie przyporządkować, czy to do wykonawców, czy do innych.... Obyś sobie przypadkiem za dużo pracy nie dołozył. Zobacz zresztą sam - jest kilka wątków na naszej grupie i są one "martwe"...

Oj tylko aby pracy mi za duzo nie doszlo :) Ale mysle, ze osobny watek na liste to na 99% i na ogloszenia to tez tak na 80 % bym dal

Fantom

no tak - lista na 99%, a ogloszenia? musisz dobrze zdefiniowac, zeby sie ta lista ogloszen w liste wykonawcow nie zamienila ;-) chyba, ze ogloszenia "czysto produktowe" beda!

Fantom

Gratuluję. :)