barnich 31.01.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 a tak przy okazji - jak robiłeś rozeznanie cenowe to na co się zdecydowałeś: Wiśnowski, Hörmann, Normstahl czy może jakaś inna? wiśniowski zapłaciłem chyba 3 600 rozmiar 2,20 x 2,40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 31.01.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 a tak przy okazji - jak robiłeś rozeznanie cenowe to na co się zdecydowałeś: Wiśnowski, Hörmann, Normstahl czy może jakaś inna? Też będę robił razem z oknami w firmie od rolet (panelówka z pilotem). Co do niszczenia, jak mi firma mówiła, robotnicy muszą uważać jedynie na prowadnice, inaczej nic nie da rady zniszczyć, chyba że ubrudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 31.01.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Też będę robił razem z oknami w firmie od rolet (panelówka z pilotem). Co do niszczenia, jak mi firma mówiła, robotnicy muszą uważać jedynie na prowadnice, inaczej nic nie da rady zniszczyć, chyba że ubrudzić. a koledzie stawiając rusztowania poniszczyli panele od bramy! niby jakieś drobniutkie uszkodzenia, ale jednak uszkodzenia... a potem panowie pacami od tynku też coś tam zmajstrowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.01.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No to kolega "dziwny", ze zaplacil im do konca, zamiast z czesci placy pokryc koszty naprawy/wymiany Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 31.01.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No to kolega "dziwny", ze zaplacil im do konca, zamiast z czesci placy pokryc koszty naprawy/wymiany Fantom bo stwierdzili, że to nie oni... za rękę nie złapał, udowodnisz? a wcześniej się nie przyglądał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.01.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 no tak bywa Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 31.01.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 pochwalcie się proszę, kto realizował Wam sprzedaż/montaż bramy garażowej. Nie będę chyba oryginalny pisząc, że rozważam Normstahl (firmy LEBO oraz M&S), HÖRMANN (firmy PRO-HAUS i STG) oraz WIŚNIOWSKI (firma EKO-DOM). Macie kogoś innego godnego polecenia celem zapytania o cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.01.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 A ja kupilem rodzimego Krispola, z napedem Maranteca (gorna polka - chyba niemiecki). I jest super. Choc zobaczymy za kilka lat jak to bedzie. Na razie jest jedno pewne : czesci zamienne do bram Krispola sa kilka razy tansze niz do Hormanna itp Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 31.01.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 my mamy normshtala a rolety Krispola. Wstawialismy razem z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marber 31.01.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 u nas też górale - namiary też mogę podesłać na priv-rewelacyjni, dokładni i same pozytywy. NELUSIA planujemy zacząć budowę późną wiosną, a wciąż jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy; mogłabyś podesłać namiary jeżeli u Ciebie się sprawdzili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 31.01.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam, ja brałem okna, rolety i bramy garażowe z Lebo (normstahl ma niepowtarzalny wyglad:), dobry kontakt, cenowo też chyba nie najgorzej, przywieźli mi wprawdzie porysowane jedne drzwi i dwie szyby ale z wymianą nie ma większego problemu, od razu zamawiają drugie u producenta.pozdrawiamtcsmile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No i jakos sie nei wybronilem. Zostalem moderatorem grupy. Pytanie na jak dlugo. No i pyatnko do wszystkich : cos zmieniamy czy i tak idzieny po staremu ? A moze zalozyc osobne watki np ogloszenia, lista wykonawcow itp ? Bo pamietam jak bylem tu nowy, i zobaczylem ilosc wpsiow to sie przerazilem (chyba jak wiekszosc). Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 31.01.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 No i jakos sie nei wybronilem. Zostalem moderatorem grupy. Pytanie na jak dlugo. No i pyatnko do wszystkich : cos zmieniamy czy i tak idzieny po staremu ? A moze zalozyc osobne watki np ogloszenia, lista wykonawcow itp ? Bo pamietam jak bylem tu nowy, i zobaczylem ilosc wpsiow to sie przerazilem (chyba jak wiekszosc). Fantom gratuluje wyboru, uważam że najważniejszy jest temat listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 31.01.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 szczerze mówiąc nie wiem czy oddzielne wątki ułatwią nam życie. Często nasze wzajemne problemy i wypowiedzi zazębiają się tak bardzo o kilka dziedzin, że ciężko to będzie przyporządkować, czy to do wykonawców, czy do innych.... Obyś sobie przypadkiem za dużo pracy nie dołozył. Zobacz zresztą sam - jest kilka wątków na naszej grupie i są one "martwe"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 31.01.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Zgadzam się. Lista -rzecz pożądana. No i gratulacje Szczukot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.01.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Oj tylko aby pracy mi za duzo nie doszlo Ale mysle, ze osobny watek na liste to na 99% i na ogloszenia to tez tak na 80 % bym dal Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 31.01.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Generalnie -już nie mówiąc o wątku szczecińskim -ale o całości forum, bardzo cięzko jest coś znaleźć przez tutejszego szukacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 31.01.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Oj tylko aby pracy mi za duzo nie doszlo Ale mysle, ze osobny watek na liste to na 99% i na ogloszenia to tez tak na 80 % bym dal Fantom no tak - lista na 99%, a ogloszenia? musisz dobrze zdefiniowac, zeby sie ta lista ogloszen w liste wykonawcow nie zamienila chyba, ze ogloszenia "czysto produktowe" beda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zejnowski 31.01.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Jedynie co to dobrze by było podziałać z grupami z okolic, typu Goleniów, Nad morskie klimaty, jakieś tam południe, tam gdzie najwięcej się budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 01.02.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 No i jakos sie nei wybronilem. Zostalem moderatorem grupy. Pytanie na jak dlugo. No i pyatnko do wszystkich : cos zmieniamy czy i tak idzieny po staremu ? A moze zalozyc osobne watki np ogloszenia, lista wykonawcow itp ? Bo pamietam jak bylem tu nowy, i zobaczylem ilosc wpsiow to sie przerazilem (chyba jak wiekszosc). Fantom Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts