Slawek_K 18.04.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Ja chyba jeszcze mam porządne metalowe drzwi budowlane - robione na zamówienie ) jutro zerknę w kontenerze jak by co to dam Ci cynk. fajnie - zerknij - potrzebuję dwie pary, ale zawsze byłoby coś taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiG35 19.04.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Jakie macie doświadczenia (jeśli wogóle) z hurtownią BUDMASTER (Mirosław Nosal) z Dobrej? Najbardziej zalezy mi na opinii o terminowości i jakości. Cenowo bo to jest chyba najważniejsze szału nie ma, przynajmniej w moim przypadku. Raz przywiózł mi furę piasku. Miało być 14 ton, tyle było na WZ i fakturze, zmierzyłem wg mnie 6t to max, przyjechał na budowę powiedział że jest 9 bez mierzenia i liczenia. Zapłaciłem ile chciał i więcej nic od niego nie kupiłem i nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 19.04.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Cenowo bo to jest chyba najważniejsze szału nie ma, przynajmniej w moim przypadku. Raz przywiózł mi furę piasku. Miało być 14 ton, tyle było na WZ i fakturze, zmierzyłem wg mnie 6t to max, przyjechał na budowę powiedział że jest 9 bez mierzenia i liczenia. Zapłaciłem ile chciał i więcej nic od niego nie kupiłem i nie zamierzam. Ja kupowałem tam bloczki, cement, piach, kominy i trochę porotermu, ceny były ok. podobało mi się to że dzwonie i przywożą, a płaciłem jak się nazbierała większa sumka z terminowością nigdy nie miałem kłopotów i z jakością podbnie, natomiast raz też miałem zgrzyt z firmą i generalnie podejście do klienta jest takie trochę jak nazwa sugeruje czyli oni czują się master a klient to servant tak jakby troszkę zostali w blokach startowych w latach 80, ale generalnie przez to że na telefon robiłem zakupy w dobrych cenach to jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 19.04.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Cenowo bo to jest chyba najważniejsze szału nie ma, przynajmniej w moim przypadku. Raz przywiózł mi furę piasku. Miało być 14 ton, tyle było na WZ i fakturze, zmierzyłem wg mnie 6t to max, przyjechał na budowę powiedział że jest 9 bez mierzenia i liczenia. Zapłaciłem ile chciał i więcej nic od niego nie kupiłem i nie zamierzam. Dzięki za opinię. Ceny są bardzo ważne, ale jednocześnie najłatwiej je porównać. Hurtownia A tyle, a B tyle. Tylko co mi na przykład z taniego piasku gdy jak piszesz jest go dwa razy mniej niż na f-rze. A takich danych w ofercie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 19.04.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 generalnie podejście do klienta jest takie trochę jak nazwa sugeruje czyli oni czują się master a klient to servant :) to się nazywa dopasowanie nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 19.04.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A ja z zupełnie innej beczki: Jeździcie do Locknitz na zakupy do tamtejszego netto? Opłaca się? Czy akceptują polskie karty płatnicze?Z Dobrej czy Dołuj całkiem blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 19.04.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 dwa pytanka techniczne: czy lista wykonawców będzie rozsyłana ? gdzie przesyłać opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 19.04.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A ja z zupełnie innej beczki: Jeździcie do Locknitz na zakupy do tamtejszego netto? Opłaca się? Czy akceptują polskie karty płatnicze? Z Dobrej czy Dołuj całkiem blisko... to juz sobie lepiej podjedz do Pasewalku, tam masz duży Kaufland (najtańsza niemiecka sieć marketów) i całkiem spora Edeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.04.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A jak to wyglada cenowo w stosunku do naszych dyskontow ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.04.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 dwa pytanka techniczne: czy lista wykonawców będzie rozsyłana ? gdzie przesyłać opinie ? http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=3015 Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 19.04.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=3015 Fantom jak wysyłam maila z prośbą o listę to otrzymuje wiadomość że nie można dostarczyć wiadomości. A czy jest aktualniejsza lista aniżeli ta z 11.2009 r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 21.04.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 czy coś nawaliło, bo jakoś nie widzę nowych postów a na PW przychodzi mi wciąż ta sama wiadomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 21.04.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Albo wszyscy budują albo przygotowują sie do świąt. Albo jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.04.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Jedno i drugie - z przewaga tego pierwszego u mnie Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 21.04.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 No to skoro sezon ogórkowy to ja mogę napisać jak dzisiaj byłem w pewnej hurtowni. Przez ostatnie 10 dni byłem w W-wie i ze 3 dni temu wróciłem do Szczecina, w tym czasie u mnie na budowie trwało układanie podjazdów, wykonywanie ogrodzenia, montaż mebli i nasadzanie roślin. Do każdego zadania inna ekipa. Każda ekipa otrzymała oczywiście $ na wypadek jak by mnie nie było ... a coś trzeba było. No i dzisiaj przyjechałem na budowę i jedna z ekip mówi, że potrzebuje cementu bo akurat zabrakło, a ich szef jest akurat na innej budowie, a że przyjechałem busem to mówię nie dzwońcie do niego ja podjadę do hurtowni i kupię. Pojechałem do hurtowni w której zawsze się zaopatruję, a tam mówią ze akurat brak cementu no to zajeżdzam do drugiej wchodzę do kontenera - biura i tam na krzesełku siedzi interesant i rozmawia ze sprzedawcą więc grzecznie czekam i siłą rzeczy słucham, mniej więcej chodziło o to, że interesant pobierał prowizję za to, że inwestor z "jego" budowy zrobił tam zakupy - no życie pomyślałem i grzecznie czekam dalej, aż nadeszła moja chwila i poprosiłem o 1,5 tony cementu na co sprzedawca mówi: 660 zł, czyli tona 440 zł (brutto bez rabatów i targowania) no w sumie nic w tej historii nadzwyczajnego gdyby nie to, że wykonawca od miesiąca średnio 2 razy w tygodniu brał ode mnie pieniądze na tonę cementu mówiąc, ze kupuje go naprawdę z dużymi zniżkami po 530 zł za tonę oczywiście netto bez faktury. Czasami naprawdę ręce opadają, głupota i pazerność ludzka jednak nie zna granic i chyba wolę nie wiedzieć ile tego cementu trafiło naprawdę na moją budowę. Firma oczywiście Szczecińska. Dajcie namiar na koparkę z okolic Dobrej.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 21.04.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 530 to grubo. Ja płaciłem po 380 netto u budmastera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.04.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Tak na szybko liczac to nawet w jakiejs Castoramie wyjdzie chyba brutto 440 zl. co do koparki, to mozna brac od Nowaka - na koncu Dobrej za rondem po prawej. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 21.04.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Tak na szybko liczac to nawet w jakiejs Castoramie wyjdzie chyba brutto 440 zl. co do koparki, to mozna brac od Nowaka - na koncu Dobrej za rondem po prawej. Fantom ale na którym końcu? jest jakiś szyld ? w kierunku lubieszyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.04.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 W kierunku Lubieszyna. Mniej wiecej w polowie drogi miedzy rondem a lukiem w lewo. Tam po prawej stronie nic nie ma, a w tym jednym miejscu (za brama) jest takie cale "pole" z roznymi maszynami itp. Fantom ps. Dwa dni temu mialem namiary na trzech koparkowych z Dobrej. Ale posialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojes78 22.04.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam, Poszukuję sprawdzonej, solidnej firmy do położenia kostki granitowej w Dołujach.Jeśli ktoś może polecić kogoś przystępnego cenowo to bardzo dziękuję.Przy okazji Zdrowych i Wesołych... pzdr. rojes78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts