szczukot 22.04.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 No i znowu : przystepna cenowo i sprawdzona/solidna - wyrazy przeciwstawne Fantom ps. Z moich ostatnich oreintacji kazdy ceny trzyma rowno w brukach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojes78 22.04.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 taaak... też się już przekonałem, że wysoka jakość i niska cena nie zawsze potrafi iść w parze... gorzej jednak gdy za wysoką cenę otrzymuję się kiepska usługę.. chyba lepiej było zapytać kto za powiedzmy normalną cenę zaoferuje przystępną/satysfakcjonującą jakość? kandydaci mile widziani rojes78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 22.04.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 No i znowu : przystepna cenowo i sprawdzona/solidna - wyrazy przeciwstawne szczukot - myślę, że jako Moderator możesz wprowadzić zapis do regulaminu forum, że za zapytania w stylu "SOLIDNEGO I NIEDROGIEGO" będzie blokada 3-dniowa do forum! )) A jeśli naprawdę ktoś z Was ma namiary na Super Solidnych i Niedrogich niech dopisuje ich do listy... Oczywiście żart, ale mnie to też zaczyna drażnić to sformułowanie... A przy okazji życzę Wam wszystkich Wesołych Świąt, mokrego jajka i smacznego Dyngusa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 22.04.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 W kierunku Lubieszyna. Mniej wiecej w polowie drogi miedzy rondem a lukiem w lewo. Tam po prawej stronie nic nie ma, a w tym jednym miejscu (za brama) jest takie cale "pole" z roznymi maszynami itp. Fantom ps. Dwa dni temu mialem namiary na trzech koparkowych z Dobrej. Ale posialem to jest gdzieś w okolicy, gdzie ma swoją siedzibę Agrowest ? I spróbuj odszukać te namiary na koparkowych, bo mnie za niedługo będzie czekało równanie terenu i zasypanie fundamentów po ocieplenie, tylko jeszcze instalację pod deszczówkę muszę zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.04.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 To w sumie wlasnie chyba jest Agrowest Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 22.04.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 W kierunku Lubieszyna. Mniej wiecej w polowie drogi miedzy rondem a lukiem w lewo. Tam po prawej stronie nic nie ma, a w tym jednym miejscu (za brama) jest takie cale "pole" z roznymi maszynami itp. Fantom ps. Dwa dni temu mialem namiary na trzech koparkowych z Dobrej. Ale posialem Właśnie z tamtąd wróciłem faktycznie za plotem stoją koparki sztuk 2, ale wszystko pozamykane i nie ma żadnego telefonu ani nawet reklamy, że można wynając koparkę może ktoś ma nr telefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 22.04.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 To w sumie wlasnie chyba jest Agrowest Fantom a to ja dziękuję! nie przepadam za tą firmą, chociaż muszę ich znosić jako właściciela drogi dojazdowej na moją działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 22.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 A ja potrzebuję namiary na solidną ekipę od tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 22.04.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Właśnie z tamtąd wróciłem faktycznie za plotem stoją koparki sztuk 2, ale wszystko pozamykane i nie ma żadnego telefonu ani nawet reklamy, że można wynając koparkę może ktoś ma nr telefonu ? zadzwoń zapytaj http://www.agrowest.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw79 23.04.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam wszystkich Mam do oddania plyty drogowe 6 szt.Chetnych zapraszam na priv Do odebrania na os.BUKOWO (nie mylic z Bukowym) Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olo69 24.04.2011 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Z okazji Świąt życzę wszystkim solidnych ekip, tanich kredytów i wygranych w totka, żeby nie martwić się o kasę na wymarzony domek ) i oczywiście spokoju i odpoczynku w rodzinnym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 25.04.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Święta świętami ale budowa nie daje spokoju.... przymierzam się do pierwszej samodzielnie wykonanej realizacji wokół domu a mianowicie systemu drenarskiego do odprowadzenia wód deszczowych do studzienki. Trochę się już naczytałem, naoglądałem obrazków a pytanie mam proste - czy potrzebne materiały kupować w jakimś specjalistycznym sklepie czy oferta castoramy wystarczy? Nie upieram się, że instalacja musi byc na producentach Wavin czy Pipilife, bo chyba nie musi? Mam akurat odkopane fundamenty do ocieplenia (nie udalo sie tego zrobic przed zimą bo padaly deszcze) i chcę wykorzystać sytuacje, by po ociepleniu nie zasypywać fundamentów tylko ułożyć tą instalację. Podobno to nic trudnego, orynnowanie na dachu juz mam, więc wiem, skąd bedzie "płynęła" deszczówka. To jak, pomożecie??? No!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 25.04.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Święta świętami ale budowa nie daje spokoju.... przymierzam się do pierwszej samodzielnie wykonanej realizacji wokół domu a mianowicie systemu drenarskiego do odprowadzenia wód deszczowych do studzienki. Trochę się już naczytałem, naoglądałem obrazków a pytanie mam proste - czy potrzebne materiały kupować w jakimś specjalistycznym sklepie czy oferta castoramy wystarczy? Nie upieram się, że instalacja musi byc na producentach Wavin czy Pipilife, bo chyba nie musi? Mam akurat odkopane fundamenty do ocieplenia (nie udalo sie tego zrobic przed zimą bo padaly deszcze) i chcę wykorzystać sytuacje, by po ociepleniu nie zasypywać fundamentów tylko ułożyć tą instalację. Podobno to nic trudnego, orynnowanie na dachu juz mam, więc wiem, skąd bedzie "płynęła" deszczówka. To jak, pomożecie??? No!!! ja kupowałem w eco armaturze http://www.eco-armatura.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 25.04.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 ja kupowałem w eco armaturze http://www.eco-armatura.pl/ ze wzgledu na najlepsza cene czy inne aspekty brales pod uwage? A w ogole robiles to sam? Czytam wszedzie, zeby instalacje klasc na podspypce zwirowej i zwirem zasypac na 10-15 cm... jesli tak trzeba, to juz mam pierwszy dylemat - nie wiem ile zwiru zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 26.04.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 jesli juz o deszczowce ..., to jaka pompe uzywacie do podlewania ogrodu? wybor jest pomiedzy ppa zanurzeniowa ktora daje dosc slabe cisnienie ale mozna ja spokojnie "zatopic" w zbiorniku oraz samozasysajaca, ja myslalem o Gardenie 3000/4 Jet, macie jakies sprawdzone rozwiazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.04.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 jesli juz o deszczowce ..., to jaka pompe uzywacie do podlewania ogrodu? wybor jest pomiedzy ppa zanurzeniowa ktora daje dosc slabe cisnienie ale mozna ja spokojnie "zatopic" w zbiorniku oraz samozasysajaca, ja myslalem o Gardenie 3000/4 Jet, macie jakies sprawdzone rozwiazania? Ja mam taką: http://flora-polska.pl/pages/program-wodny/pompy-ogrodowe/po-1200.php Wystarcza mi do zbiorników 9m3 i podlewania całej działki - od pompy maksymalna odległość jakieś 40m (trochę dookoła domu). Daje radę bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomcat79 26.04.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja mam taką: http://flora-polska.pl/pages/program-wodny/pompy-ogrodowe/po-1200.php Wystarcza mi do zbiorników 9m3 i podlewania całej działki - od pompy maksymalna odległość jakieś 40m (trochę dookoła domu). Daje radę bez problemów. a przed pompa masz zainstalowany filtr?, sa takze specjalne węże z filtrem oraz zaworem zwrotny, np cos takiego:http://flora-polska.pl/pages/program-wodny/osprzEAt/as-500.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 26.04.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 słuchajcie - takie tymczasowe drzwi budowlane obite blachą to mimo wszystko castorama (jakieś 270 zł) czy znajdę coś gdzieś taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 26.04.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ze wzgledu na najlepsza cene czy inne aspekty brales pod uwage? A w ogole robiles to sam? Czytam wszedzie, zeby instalacje klasc na podspypce zwirowej i zwirem zasypac na 10-15 cm... jesli tak trzeba, to juz mam pierwszy dylemat - nie wiem ile zwiru zamowic Nie, nie robiłem sam, a kupiłem tam ponieważ tak mi podpowiedział brat który siedzi akurat w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 26.04.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Witam wszystkich,Macie jakieś namiary na tanie żwirki ozdobne,najlepiej gdzieś w obrębie Prawobrzeża,ale niekoniecznie.Mam do usypania cały bok działki,....się zamarzyło coś na wzór ogrodu japońskiego .... i pare otoczaków mogłoby się przydać..Za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts