Slawek_K 27.04.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 potrzebuję pilnie kilkadziesiąt sztuk YTONGA małego 5 cm - kto podpowie gdzie korzystnie kupię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristina 28.04.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 albo faza u Inwestora, też się zdarza co nie? Ja mam chyba jakąś taką fazę, bo ja jak słyszę od wykonawcy "oddzwonię" i nie otrzymuję tego telefonu zwrotnego to już nie mam ochoty z takim fachowcem rozmawiać? Tak właśnie odpadło mi dzisiaj dwóch tynkarzy i posadzkarz, bardzo proszę o jakieś namiary, jak oddzwoni to już jakiś dobry znak... nawet nie mam od kogo wyceny poprosić, wszyscy tak profesjonalnie traktują klienta. Też mniałam ostatnio takie sytuacje, czyżby wracał bum budowlany? Ja rozglądam się teraz za siatką ogrodzeniową, w leroy merlin kupiłam słupki 2 m-za 22,50 od sztuki, z tego co się orientowałam to nie najgorsza cena, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 28.04.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Też mniałam ostatnio takie sytuacje, czyżby wracał bum budowlany? Ja rozglądam się teraz za siatką ogrodzeniową, w leroy merlin kupiłam słupki 2 m-za 22,50 od sztuki, z tego co się orientowałam to nie najgorsza cena, też rozglądam się za słupkami i siatką wczoraj byłem w teleporcie, ale ceny b. wysokie z tym, ze podobno jakość 1 klasa, a masz wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.04.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam Was serdecznie. Kupował moze ktos ostatnio styropian hydro do fundamentow-scian piwnic??Podpowiecie po ile teraz placiliscie?? Slyszalam, ze styro ostatnio poszybował w górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.04.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam wszystkich, Macie jakieś namiary na tanie żwirki ozdobne,najlepiej gdzieś w obrębie Prawobrzeża,ale niekoniecznie. Mam do usypania cały bok działki,....się zamarzyło coś na wzór ogrodu japońskiego .... i pare otoczaków mogłoby się przydać.. Za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki!!! Pozdrawiam Tobie chyba chodzi o kruszywo (kamien) 8-16, badz 16-32 jesli tak to my ostatnio kupowalismy do betonu 8-16 za 85 zl/ 1 tona Pytanie konkursowe nr ... Szukam namiarow na stal zbrojeniową - macie może jakieś wskazówki. Sprawdzałem HIT felmax Hurtostal 2 My zamawialiśmy w Hicie, facet skrecił zbrojenie poprawnie i do tego sie nie moge przyczepic, ale straaaszna maruda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zejnowski 28.04.2011 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Panowie podpowiecie może gdzie w Szczecinie dobrze kupić okna? Mam w wieżowcu z płyty do wymiany komplet i szukam właśnie czegoś... wcześniej w wątku był ten temat, ale niestety nie ma dobrej wyszukiwarki na tym forum i trzeba by było przetrzepać kilkanaście stron o ile nie więcej... Czytałem troszkę o oknach: http://www.oknarado.pl/ firmy Avante, możecie coś o nich powiedzieć? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristina 28.04.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 też rozglądam się za słupkami i siatką wczoraj byłem w teleporcie, ale ceny b. wysokie z tym, ze podobno jakość 1 klasa, a masz wykonawcę? tak mam, dwie osoby ja i mąż(słupki już osadzone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pmona 28.04.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witam. Poszukuję garażu, blaszaka, używanego, tanio . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 28.04.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 słuchajcie - powiedzcie mi co nieco o posadzkach - pastyfikator to zakładam, że już standard, ale mam jeszcze opcje włókno i siatka... różnica w cenie dość spora bo 3 zł/m2. Opłaca się z tą siatką czy włókno wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 28.04.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Panowie podpowiecie może gdzie w Szczecinie dobrze kupić okna? Mam w wieżowcu z płyty do wymiany komplet i szukam właśnie czegoś... wcześniej w wątku był ten temat, ale niestety nie ma dobrej wyszukiwarki na tym forum i trzeba by było przetrzepać kilkanaście stron o ile nie więcej... Czytałem troszkę o oknach: http://www.oknarado.pl/ firmy Avante, możecie coś o nich powiedzieć? Z góry dzięki. temat wałkowany wielokrotnie z okien pcv należy zapoznac się z ofertą MS okna, Avante i Oknoplast Kraków, ja wybrałem te ostatnie, kupiłem je w firme ekodom. Ci producenci są chyba najczęściej wybierani i polecani. Według mnie parametry bardzo zblizone decydują względy estetyczne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 28.04.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Czy ktoś z Was ma namiary na jakiegoś sprawnego fizycznie człowieka z okolic Dobrej, który chce popracować fizycznie przy "czyszczeniu" działki po budowie? wywożenie gruzu, przekopanie ziemi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 29.04.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 potrzebuję pilnie kilkadziesiąt sztuk YTONGA małego 5 cm - kto podpowie gdzie korzystnie kupię ? 5 cm brałem kiedyś w SCMB na Santockiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.04.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 słuchajcie - powiedzcie mi co nieco o posadzkach - pastyfikator to zakładam, że już standard, ale mam jeszcze opcje włókno i siatka... różnica w cenie dość spora bo 3 zł/m2. Opłaca się z tą siatką czy włókno wystarczy ? Siatka to tylko do garazu itp. Wlokna na podlogowke. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.04.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Ostatnio ktos pytal o hurtownie Budmaster w Dobrej. A wiec, mialem okazje w ciagu jednego dnia kupowac cement w trzech roznych miejscach :1) Leroy - 9,45 za worek 2) WodKan 10,78 za worek przy zakupie palety3) Budmaster 11,69 za worek przy zakupie palety kazdy niech sobie reszte dopowie Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 29.04.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 A ja tak z innej beczki - tworze właśnie witryne internetową swojej firmy i jak by ktoś miał czas na nią zajrzeć i podpowiedzieć mi co mogę tam dodać aby była ciekawa dla inwestorów (przyszłych klientów i nie tylko). zeby nie było że to reklama to adres wyśle chętnym na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.04.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Czy ktoś z Was ma namiary na jakiegoś sprawnego fizycznie człowieka z okolic Dobrej, który chce popracować fizycznie przy "czyszczeniu" działki po budowie? wywożenie gruzu, przekopanie ziemi itp. Daj ogloszenie na Infoludka itp. Ostatnio kilku znajomych dawalo i nastepnego dnia juz mieli chetnych do tego typu prac (studenci itp) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 29.04.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Siatka to tylko do garazu itp. Wlokna na podlogowke. Fantom dzisiaj też mi ktos tak właśnie podpowiedział... dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 29.04.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Czy ktoś z Was ma namiary na jakiegoś sprawnego fizycznie człowieka z okolic Dobrej, który chce popracować fizycznie przy "czyszczeniu" działki po budowie? wywożenie gruzu, przekopanie ziemi itp. ...przekopanie ziemi??? zostało Ci tak mało działki czy takbardzo wierzysz w sprawność tego "fizycznego" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 29.04.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 mam jeszcze do Was pytanie o deszczówkę - a w zasadzie system dookoła budynku służący jej odprowadzaniu. Zachęcony przez sasiada, który pochwalił się, że zrobił to sam (miałem robic drenaż ale mówiło mi kilka niezależnych osób że na mojej dzialce nie ma takiej potrzeby), chciałem też to zrobic sam. Mam jeszcze niezasypane fundamenty. I juz miałem dzisiaj kupować materiał, ale zadzwoniłem przezornie do faceta, co mi wode podłączał i on mowi, że to nie tak szybko. całą instalację mam w projekcie i wg tego projektu geodeta powinien naniesc mi stosowne punkty na działce do tej instalacji! Naprawdę braliscie do tego geodetę, czy robiliscie wyznaczajac sobie te punkty mniej lub bardziej dokladnie "na oko" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 30.04.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Ja tam zrobilem zupelnie inaczej niz w projekcie. Pytanie : czy masz to zloszone do ZUD ? Zapytaj kierownika. Jak nie, to wystarczy, ze na koniec napisze, ze to zmiana nieistotna. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts