szczukot 20.06.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ned air w Szczecinie chyba robia dwie : Pro na Boh. Warszawy, i jeszcze jeden gosciu (cos w stylu ekohouse czy jakos tak) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.06.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 no nie załamuj mnie... serio? Najprawdopodobniej tak. A jak przyjedzie jeszcze z innego zakladu, to na 99% tak Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 20.06.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ned air w Szczecinie chyba robia dwie : Pro na Boh. Warszawy, i jeszcze jeden gosciu (cos w stylu ekohouse czy jakos tak) Fantom A miałeś do czynienia z którąś z tych firm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 20.06.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Witam wszystkich, Przymierzam się do "wyklepania" budy dla swojego psa. Zewnętrzną powłokę planuję zrobić z boazerii/podbitki. Nie natknął się może ktoś z Was na skład takimi tanimi materiałami? Może gdzieś można kupić okazyjnie jakąś końcówkę serii lub trafić inna promocję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 21.06.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Najprawdopodobniej tak. A jak przyjedzie jeszcze z innego zakladu, to na 99% tak Fantom to w takim razie trzeba będzie zacząć murowanie jak dojedzie drugie pół palety i sie wymiesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.06.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A oczywiscie, ze tak mozna,. Ale tylko jezeli to kolor typu jakis melanz. Bo jak kolor jednolity to bedzie widac. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.06.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A miałeś do czynienia z którąś z tych firm? Robilem wentylacje w firmie Pro-Ogrzewanie. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 21.06.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Hey,jeśli odpuścimy markety, to gdzie można dobrze kupić wkręty, gwoździe itp.? Do podbitki, drewutni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.06.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 na Swierczewskiej w poblizu Santockiej (tak sie w glab wjezdza) i na Pilsudskiego (skelpik od wielu lat) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 21.06.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Witajcie.Czy ktoś wie cos konkretnego w sprawie tego internetu co niby mieli go ciągnąć w Dobrej kablami czy cisza bo ten który mam strasznie mnie juz denerwuje traci sygnał i płace w zasadzie za nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 21.06.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Madzia 1976 - to jest tylko inwestycja na określone ulice, z tego co pamiętam to Twojej tam nie ma ...Mam już podpisaną umowę na wykonanie przyłącza tel-kom. Będą robić latem...szczukot - od Santockiej w Świerczewską i zaraz na lewo ? a potem w prawo ? obok hurtowni elektrycznej ? czy gdzieś indziej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.06.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Co do "srubek" to tam wlasnie Co do internetu to tez mnie to wkurza. Jezdzili chyba w kwetniu i zebrali papierki w osoatni dzien kiedy zgodnie z prawem mieli obowiazek URCUHOMIC instalacje. Na pewno omineli przepisy i teraz bedziemy czekac nie wiadomo ile. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 21.06.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Madzia 1976 - to jest tylko inwestycja na określone ulice, z tego co pamiętam to Twojej tam nie ma ... Mam już podpisaną umowę na wykonanie przyłącza tel-kom. Będą robić latem... szczukot - od Santockiej w Świerczewską i zaraz na lewo ? a potem w prawo ? obok hurtowni elektrycznej ? czy gdzieś indziej ? No dobrez ale przecież na Dobrawki dotarli a ja jestem po drugiej stronie, przecież to bliziutko. A mozna sie gdzieś cos na ten temat dowiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.06.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A z ciekawosci kiedy na tej Dobrawki zaczeli i kiedy skonczyli robic? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 21.06.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 No co ty jeszcze nie zaczęli... przecie pisałem, że liczę, iż latem cuś zrobią...A potem pewnie jeszcze zanim puszczą sygnał, się podpisze umowę itpMnie się nie spieszy bo mam umowę do przyszłego roku z IPLUSem, zresztą hula całkiem nieźle. A jakiego dostawcę masz Magda, że taka padaczka?Aha, dowiaduj się w inwestycjach TPsy albo w Geomarze bo oni robili projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 21.06.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 No co ty jeszcze nie zaczęli... przecie pisałem, że liczę, iż latem cuś zrobią... A potem pewnie jeszcze zanim puszczą sygnał, się podpisze umowę itp Mnie się nie spieszy bo mam umowę do przyszłego roku z IPLUSem, zresztą hula całkiem nieźle. A jakiego dostawcę masz Magda, że taka padaczka? Aha, dowiaduj się w inwestycjach TPsy albo w Geomarze bo oni robili projekt. Mój dostaca to chłopak z Dobrej firma Dobry Net, mam modem zamontowany na kominie ale drzewa mi zasłąniają i kiepsko łapie sygnał i przez to często sie zawiesza.A jak to z tym iplusem gdzie sie można o niego dowiedzieć. Mój syn dużo z internetu korzysta wiec musze miec coś mocniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 21.06.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 W internecie znajdziecie bez problemu plik z inwestycjami TP na lata 2011-2012 związane z programem "dostępu do internetu na wsi" - jakoś tak sie to chyba nazywa. O firmie Dobry Net słyszałem wiele złych opinii, moi sąsiedzi mają tzw. "ofertę domkową" z Global Connect - dziala podobno dobrze, ale ceny sa masakryczne, wliczając opłaty za podłączenie itp. itd. wychodzi jakieś 89 zł za 2 Mb przy umowie na rok. Ja z utęsknieniem czekam na Neostradę, 100 metrów ode mnie są łącza tp sa, dzwoniłem do faceta z TP SA zajmującego się deweloperami, kazał mi przysłac mapkę z ulicami i zaznaczeniem kto chce mieć internet i ma się zorientować, czy sa możliwości, ale na razie się za to nie zabrałem. Na razie mam net z Orange ale to padaczka, maila o wielkości 10 MB wysyłałem prawie 2 godziny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 W internecie znajdziecie bez problemu plik z inwestycjami TP na lata 2011-2012 związane z programem "dostępu do internetu na wsi" - jakoś tak sie to chyba nazywa. o ale z tego nic nie wynika. Jak dobreze pamietam, mialem miec internet do konca kwietnia 2011 chyba. I co ? Nic. Nie liczac zebrania podpisow nie zaczela sie zadna inwestycja - o zakonczeniu nie wspomne Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 22.06.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mój dostaca to chłopak z Dobrej firma Dobry Net, mam modem zamontowany na kominie ale drzewa mi zasłąniają i kiepsko łapie sygnał i przez to często sie zawiesza.A jak to z tym iplusem gdzie sie można o niego dowiedzieć. Mój syn dużo z internetu korzysta wiec musze miec coś mocniejszego. Umowę można podpisać w każdym salonie/punkcie sprzedaży sieci PLUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 22.06.2011 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dzieki za informację, dzwoniłam wczoraj do GEOMARU Pani ma sie dowiedzieć czy mam szanse na pociągniecie kabla do mojej ulicy, a na razie to chyba ten Dobry Net musi mi wystarczyć. Tz. na moje potrzeby on jest ok ale mój syn (17 lat) bez internetu żyć nie może i suszy mi głowę. Mam jeszcze jedno pytanie, czy ktoś z Was nie dawno robił ogrodzenie (chodzi mi o przód) i moze polecis firmę wykonującą takie ogrodzenia, mam 31m więc tanio i dobrze poproszę, a przy okazji jak ogrodzenie to moze i jakąś dobra kostkę na przód domu. Zastanawiałam sie nad nostalitem jest w miarę tani ale czy to dobry pomysła???. Wolałabym kostkę granitową ale to chyba dużo wiekszy koszt. Jeśli ktoś sie orientuje jakie są obecnie ceny za położenie to poproszę bo nie mam o tym bladego pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts