kristina 22.06.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dzieki za informację, dzwoniłam wczoraj do GEOMARU Pani ma sie dowiedzieć czy mam szanse na pociągniecie kabla do mojej ulicy, a na razie to chyba ten Dobry Net musi mi wystarczyć. Tz. na moje potrzeby on jest ok ale mój syn (17 lat) bez internetu żyć nie może i suszy mi głowę. Mam jeszcze jedno pytanie, czy ktoś z Was nie dawno robił ogrodzenie (chodzi mi o przód) i moze polecis firmę wykonującą takie ogrodzenia, mam 31m więc tanio i dobrze poproszę, a przy okazji jak ogrodzenie to moze i jakąś dobra kostkę na przód domu. Zastanawiałam sie nad nostalitem jest w miarę tani ale czy to dobry pomysła???. Wolałabym kostkę granitową ale to chyba dużo wiekszy koszt. Jeśli ktoś sie orientuje jakie są obecnie ceny za położenie to poproszę bo nie mam o tym bladego pojęcia. Madzia 1976 co to jest nostalit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 22.06.2011 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Madzia 1976 co to jest nostalit? Google prawde Ci powie http://www.bruk-bet.pl/nostalit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 22.06.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Dobry to jest np Lithonplus, mam taką kostkę, model Beganit. Ale co do ceny... Dostępny w Dołujach w Eurobrick 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.06.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ja kladlem ju siebie nostalit jakies 2 miechy temu. BRalem z tb bruku za jakie 46 zl/m2 jak dobrze pamietam. Te w Eurobrick 2 nie podobaly sie nam - za mdle kolorystycznie byly. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 22.06.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Ha, bo one wyglądają super jak są zmoczone...wtedy wyłazi z nich cały urok...Brakuje mi tego i chyba pociągnę je takim płynem dającym efekt "mokrej kostki".Tylko już zapomniałem gdzie ten płyn widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.06.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Eeeee tam. Wiadomo, ze zmoczone najlepsze. Ale kolor wyhsciowy tez jest wazny. Zobacz wlasnie np te z eurobrick 2 czy bruk betu. Sa malo jaskrawe. Te z tbbruku maja zywe barwy (mozna zobaczyc u mnie na miejscu). Duzo czerwieni a nie szarego. Za to jakosciowo sa wg mnie gorsze - slabie zwibrowane. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 22.06.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Tak sobie myślę, że nie tylko kostki najlepiej wyglądają zmoczone...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.06.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No np parapety granitowe smarowalem srodkiem "swiecacym" Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 22.06.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 No np parapety granitowe smarowalem srodkiem "swiecacym" Fantom Eeee, taaaam, parapety... raczej coś miękciejszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 22.06.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Widziałam te w eurobrick 2 , ale cenowo to troche dużo u mnie chyb troszkę tych metró wyjdzie, bardziej właśnie myślałm o tb bruk mam od nichpalisady przy tarasie i cenowo wyszło całkie dobrze. Może ktoś wie ile biorą brukarze za m2 czy jak to sobie tam liczą.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.06.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Jak chcesz to w Dobrej u mnie leza te z tbbruku polozone nostality - do ogladniecia.Za brukarzy placilem chyba 40-50 zl/m2. Do tego piach i cement. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 22.06.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Jak chcesz to w Dobrej u mnie leza te z tbbruku polozone nostality - do ogladniecia. Za brukarzy placilem chyba 40-50 zl/m2. Do tego piach i cement. Fantom Jeśli mogę to chętnie skorzystam, tylko musze adres mieć, a czy brukarze godni polecenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 22.06.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Mam jeszcze jedno pytanie, czy ktoś z Was nie dawno robił ogrodzenie (chodzi mi o przód) i moze polecis firmę wykonującą takie ogrodzenia, mam 31m więc tanio i dobrze poproszę, ... a jakie chcesz robić to ogrodzenie? ja właśnie robię, jestem na etapie podmurówki pod klinkier a przęsła stalowe, ocynkowane i malowane proszkowo... klinkier właśnie dzisiaj zamówiłem, w piątek przyjedzie, przęsła, bramę i furtki zamówię po wymurowanych słupkach, ale wyceny już mam. Słupki będą murowane w przyszłym tygodniu, z tego co mi forumowicze mówili cenę mam atrakcyjną (murowanie z klinkieru 2 zł od cegły a podmurówke robi mi z bloczków - 40 zł/mb robocizna + mój materiał), facet jest bardzo dokładny i pracowity, tyle, że jest spoza Szczecina i nie zmotoryzowany, więc wymaga noclegu na budowie. Ja na szczęście mam przyczepkę campingową to mu użyczyłem. Zaraz po mnie ma od 7 lipca jakąś robotę, więc nie wiem jak pilnie potrzebujesz.... ja się zdecydowałem robić teraz ogrodzenie bo mi od 7 tygodniu budowa w miejscu stoi - okna się spóżniają (umowę na nie podpisałem w marcu! wrrr....) więc niech się coś dzieje poza moim pseudo-trawnikiem skoszonym i nawiezionym po raz pierwszy w sobotę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiah02 22.06.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam wszystkich, dołączam się do grupy budującej. Zaczęłam budowę w Łęgach. Na dniach będzie stan zero.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 23.06.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 Witam wszystkich, dołączam się do grupy budującej. Zaczęłam budowę w Łęgach. Na dniach będzie stan zero. Pozdrawiam Witamy, przyłączamy i pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 23.06.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 ArKaMa - Czy to wasz dom powstaje z białego budulca (chyba itong) i na stałe zaczyna tworzyć krajobraz Dołuj ? wczoraj wieczorem jechałem główna drogą w stronę Lubieszyna i widać powstający budynek i tak pomyślałem właśnie, że to Wasz.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaTomek 23.06.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 .... ja się zdecydowałem robić teraz ogrodzenie bo mi od 7 tygodniu budowa w miejscu stoi - okna się spóżniają (umowę na nie podpisałem w marcu! wrrr....) więc niech się coś dzieje poza moim pseudo-trawnikiem skoszonym i nawiezionym po raz pierwszy w sobotę! A z jakiej firmy te okna się spóźniają? Bo u nas właśnie minął termin dostawy i jak na razie to nie problem ale za parę tygodni musimy je montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 23.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 A z jakiej firmy te okna się spóźniają? Bo u nas właśnie minął termin dostawy i jak na razie to nie problem ale za parę tygodni musimy je montować. Urzędowski.... być może jest to kwestia tego, że oni w pierwszych dnia kwietnia podnosili ceny i podejrzewam, że spora grupa klientów, która zdecydowana była na ich okna złożyła zamówienia szybciej niż planowali.... moje okna miały być koniec maja - początek czerwca a będą (oby!) koniec czerwca - początek lipca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaTomek 23.06.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 No to ta sama firma. Mam nadzieję, że podgonią prace i u nas opóźnienie nie będzie zbyt duże bo to nam całkowicie zdezorganizuje plan robót... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 23.06.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 No to ta sama firma. Mam nadzieję, że podgonią prace i u nas opóźnienie nie będzie zbyt duże bo to nam całkowicie zdezorganizuje plan robót... mi już zdezorganizowało, poumawiani byli instalatorzy, posadzkarze, tynkarze itp. a teraz ja się muszę dostosować do ich nowych terminów nie mówiąc o tym, że... bezruch na działce mnie drażni Urzędowski potwierdzał realizację moich okien (a nie mam tego nie wiadomo jak wiele) na 22 tydzień roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts